Şimdi Ara

Mobil ve bilgisayardan arkadaşlarla oynanacak en iyi oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlarla oynanacak oyunlar
    Oyunlar bizi gerçek dünyanın zorluklarından biraz da olsun uzaklaştırıyor ve keyifli vakit geçirmemizi sağlıyor. Öte yandan arkadaşlarımızla oynanacak oyunlar bulduğumuzda ise bu keyif çarpanı çok daha yükseliyor. Biz de sizler için arkadaşlarla oynanacak oyunlar listesi yapmaya çalıştık.



    İster dijital ortamlarda ister gerçek dünyada olsun oyunlar, arkadaşlarınızla oynandığı zaman çok daha keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Günümüzde artık dışarıda, sokakta sevdiklerinizle oynama dönemi maalesef bitmiş olsa da insanlar bu ihtiyacı artık sanal dünyada telafi etmeye çalışıyor. Dolayısıyla pek çok kişi Arkadaşlarla ne oynanabilir? diye arıyor. Eğer siz de onlardan biriyseniz doğru yere gelmişsiniz demektir.



    Arkadaşlarla oynanacak en iyi oyunlar PC ve mobil için oluşturmuş olduğumuz listede geniş bir skaladan tavsiyeler vermeye çalıştık. Eğer arkadaşlarla oynanacak oyun arayışınızdaysanız aşağıya doğru kaydırmaya devam edin ve önerdiğimiz oyunlara biz göz atın.




    Bilgisayardan arkadaşlarla oynanacak oyunlar 💻



    arkadaşlarla oynanacak oyunlar pc
    Arkadaşlarla oynanacak oyunlar PC platformunda ağırlıklı olarak aranıyor. Bilgisayar tarafında insanlar genellikle daha rekabetçi oyunlara yönelim gösteriyor. Bu nedenle binlerce seçenek arasından istediğini bulamayan ya da karar vermekte zorlananlar için arkadaşla oynanacak oyunlar tavsiyemiz faydalı olacaktır 🔽




    1. FIFA 23 ⚽



    arkadaşlarla oynanacak futbol oyunu fifa 23
    Bilgisayar üzerinden arkadaşlarla oynanacak oyunlar evde de oynanabiliyor ve hiç şüphesiz bu oyunlar arasında en dikkat çekeni FIFA 23 oluyor. Lisanslı futbol takımları ve oyuncuları ile arkadaşınızla keyifli maçlar oynamanız mümkün. Electronic Arts tarafından FIFA 23 ayrıca FIFA ile stüdyo arasındaki ortaklığın son oyunu olacak.



    FIFA 23 oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.





    2. MultiVersus 🥋



    arkadaşlarla oynanacak dövüş oyunu MultiVersus
    MultiVersus, Player First Games tarafından geliştirilen ve Warner Bros tarafından yayımlanan oynaması ücretsiz crossover dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda oyuncular karakterlerini platformun dışına atmaya çalışıyor. MutiVersus isterseniz 2v2 isterseniz de 1v1 olarak da oynanabiliyor. Warner Bros, DC Comics, HBO, Turner Entertainment ve Cartoon Network gibi evrenlerdeki karakterleri içeren oyun, en keyifli ve eğlenceli arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz oyunlar arasında yer alıyor.



    MultiVersus oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.





    3. League of Legends 🖱️



    arkadaşlarla online oyun League of Legends (LoL)
    Riot Games tarafından geliştirilen ve 2009’da yayınlanan League of Legends, MOBA türünde bir yapım. MOBA türünü seviyorsanız arkadaşlarla oynanacak online oyunlar arasında League of Legends, en başarılı yapımlardan bir tanesi. Yeni 13. Sezonuyla birlikte önemli yeniliklerin de geldiği oyunu arkadaşınızla birlikte deneyimleyebilirsiniz.



    League of Legends oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.





    4. Age of Empires IV 🧠



    arkadaşlarla oynanacak strateji oyunu Age of Empires IV
    Efsanevi Age of Empires serisinin son yapımı olan Age of Empires IV, arkadaşlarla oynanabilecek oyunlar arasında bir başka önemli seçenek. Gerçek zamanlı strateji türündeki Age of Empires IV efsanevi seriyi tekrar canlandırırken son güncellemesiyle birlikte Osmanlı ırkını da oyuna ekliyor. Arkadaşlar ile oynanacak oyunlar arıyorsanız ve orta çap temasını seviyorsanız AoE IV, mutlaka göz önünde bulundurulması gereken bir seçenek.



    Age of Empires IV oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.





    5. GTA Online 🔫



    GTA Online arkadaşla oynama
    GTA Online arkadaşlarla oynanacak oyunlar arasında bu listenin olmazsa olmazlarından. Neredeyse sınırsız eğlence ve 13 farklı mod sunan GTA Online, gelen yeni görev ve paketlerle de son derece zengin içeriğe sahip. İsterseniz arkadaşınızla birlikte kendi oluşturduğunuz modlarda da oynayabileceğiniz gibi tamamen rol yapma temelli bir şekilde de oyunu oynayabilirsiniz. Bu arada GTA Online için GTA V oyununa sahip olmanız da gerekmekte.



    GTA Online oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.





    6. Counter Strike: Global Offensive ⚔️



    arkadaşlarla oynanacak fps oyunu cs go
    Bir diğer efsanevi marka ise Counter Strike: Global Offensive. Eğer arkadaşlarla oynanacak FPS türünde bir oyun arıyorsanız CS: GO güzel seçeneklerden bir tanesi. Arkadaşlarla oynanabilecek oyunlar pc için ne kadar geniş bir yelpazeyi kaplıyorsa CS:GO da FPS türü için benzer bir önem derecesini kapsıyor.



    Teröristler ve Anti-Teröristler adlı takımların yer aldığı oyunda her iki taraf da birbirlerini yok etmeye ve aynı zamanda ayrı hedefleri tamamlamaya çalışıyor. Oyun moduna bağlı olarak Teröristler, ya bombayı yerleştirmeli ya da rehineleri savunmakla görevliyken Anti Teröristler ise bombanın yerleştirilmesini önlemeli ya da bombayı etkisiz hale getirmelidir.



    Counter Strike: Global Offensive oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.





    7. Valorant 🖥️



    arkadaşlarla oynanabilen fps oyunu Valorant
    Riot Games tarafından geliştirilmiş ve 2020 yılında çıkışını yapmış olan Valorant CS:GO gibi FPS türünde bir oyun. Oyuncular, çeşitli ülke ve kültürlere göre tasarlanmış bir dizi ajan karakteri seçerek oyuna başlıyor. Her ajanın kendine özel bir yetenek seti bulunması oynanışı son derece zenginleştiriyor ve aynı zamanda stratejik olarak derinleştiriyor. Arkadaşla oynanacak online oyunlar arıyorsanız PC tarafındaki son tavsiyemiz Valorant’a bir göz atmanızda fayda var.



    Valorant oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.





    Ayrıca Bkz.Mobil ve PC için en iyi araba oyunları




    iOS ve Android telefondan arkadaşlarla oynanacak oyunlar 📲



    arkadaşlarla oynanacak oyunlar mobil
    Arkadaşlarla oynanacak oyunlar mobil platformlarda da yine elbette evde veya istediğiniz yerde oynanabiliyor. Telefonlar sürekli olarak yanımızda olduğu için arkadaşınızla bir dolmuş yolculuğunda bile buluşmanız ve birlikte oyun oynamanız mümkün oluyor. İşte arkadaşlarla oynanacak mobil oyun tavsiyelerimiz 👇




    1. GWENT: The Witcher Card Game 🃏



    mobil kart oyunu GWENT: The Witcher Card Game
    Arkadaşınızla oynayabileceğiniz oyunlar arasında GWENT: The Witcher Card Game dikkatleri çekiyor. Popüler The Witcher evrenine dayanan bu kart oyunu aynı zamanda ücretsizde. Oyun, orijinal olarak ilk defa The Witcher 3: Wild Hunt'ta gördüğümüz aynı isimli mini kart oyunundan türetilerek tek başına sade bir oyun haline getirilmiş durumda. Eğer kendinizi çok yormak istemiyor ancak yine de arkadaşınızla birlikte oynayacak bir oyun arıyorsanız GWENT size göre olabilir.



    GWENT: The Witcher Card Game indirmek için buraya tıklayın (iOS)



    GWENT: The Witcher Card Game indirmek için buraya tıklayın (Android)





    2. Minecraft 🟫



    mobil sandbox oyunu Minecraft
    Minecraft’ı anlatmaya ve nasıl oynandığına değinmeye gerek yok diye düşünüyorum. Eğer bu oyunu duymuşsanız Minecraft’ın tek başınıza da oynandığını ancak nihai olarak oyunu zevkli kılan şeyin birlikte oynandığında ortaya çıktığını da biliyorsunuzdur. Uçsuz bucaksız dünyasında arkadaşınızla birlikte hayatta kalmak ve hayal gücünüzün sınırlarını zorlamak istiyorsanız Minecraft, arkadaşla oynanacak oyunlar mobil alanında en tepelerde yer alıyor ve bilindik Minecraft deneyimi yaşatıyor.



    Minecraft indirmek için buraya tıklayın (iOS)



    Minecraft indirmek için buraya tıklayın (Android)





    3. Among Us 🧑‍🚀



    arkadaşlarla oynanacak mobil oyun Among Us
    Among Us da yine arkadaşlar arasında oynanacak oyunlar arasındaki en eğlenceli olanlar birisi konumunda. Among Us’da oyuncular iki roldan bir tanesini üstleniyor: Crewmate (masum) ve önceden belirlenmiş bir sayıda (en az bir, en fazla 3 tane) Impostor (sahtekar, hain). Uzay gemisinde geçen oyunda Crewmate takımının amacı Impostor'ları belirlemek, onları oylayarak ortadan kaldırmak ve harita etrafındaki görevleri tamamlamaktır. Impostor'ların amacı, Crewmate takımını çeşitli yöntemlerle öldürmek ve görevlerin yapılamamasını sağlamak. Eğer kalabalık bir arkadaş çevreniz varsa Among Us’ın verdiği keyif çok daha artmakta.



    Among Us indirmek için buraya tıklayın (iOS)



    Among Us indirmek için buraya tıklayın (Android)





    4. League of Legends: Wild Rift 🎮



    arkadaşlarla oynanacak mobil moba oyunu League of Legends: Wild Rift
    Masaüstü sürümünde olduğu gibi League of Legends: Wild Rift’de de aynı şeyleri yapıyoruz ancak bu sefer bunu mobil platform aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar arasında rekabetçi bir konumda olan oyunun genel yapısı ve oynanışı masaüstü sürümüyle aynı olsa da oyunlar çok daha kısa sürüyor. Oyunu öğrenme ve mekaniklerine alışmak da Wild Rift’te çok daha kolay. Eğer MOBA türünü seviyorsanız telefondan oynanacak oyunlar arasında Wild Rift’e bir göz atmanızda fayda var.



    League of Legends: Wild Rift için buraya tıklayın (iOS)



    League of Legends: Wild Rift için buraya tıklayın (Android)





    5. Apex Legends Mobile 🗡️



    arkadaşlarla oynanabilen mobil fps oyunu Apex Legends Mobile
    Apex Legends Mobile esasında mobil tarafta Call of Duty: Mobile, Garena Free Fire ve PUBG: Mobile gibi diğer oyunlarla aynı türde. Öte yandan oyun genel olarak normal Apex Legends ile neredeyse aynı yapıda. İki arkadaşınızla birlikte takım olup girebildiğiniz oyun esasında battle-royale tarzında bir oyun ancak diğer yapımların aksine burada tempo çok daha hızlı. Öte yandan özel yeteneklerinizin de olması oyuna ayrı bir boyut ekliyor.



    Apex Legends Mobile indirmek için buraya tıklayın (iOS)



    Apex Legends Mobile indirmek için buraya tıklayın (Android)





    6. Rocket League Sideswipe 🏎️



    arabalı futbol oyunu Rocket League Sideswipe
    “Futbol olsun mu? Olsun. Araba olsun mu? O da olsun.” diyenlerdenseniz Rocket League Sideswipe aradığınız oyun. Oyundaki karakterleriniz araba ve amacınız ise iki dakika süren maçlarda kalenizi korumak ve elbette skor yapmak. Oyunda 1v1 futbol, 2v2 futbol ve 2v2 basketbol modları da bulunuyor.



    Rocket League Sideswipe indirmek için buraya tıklayın (iOS)



    Rocket League Sideswipe indirmek için buraya tıklayın (Android)





    7. BombSquad 💣



    arkadaşlarla eğlenceli mobil oyun BombSquad
    BombSquad, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz en keyifli ve eğlenceli mobil oyunlardan bir tanesi. Arkadaşlarınızla birlikte çeşitli oyun modlarında birbirinizi patlatmaya çalışmak oldukça eğlenceli. Oyunda Capture the Flag, King of the Hill, Bomber Hockey ve Epic Slow Motion Elimination gibi çok sayında mini mod ve oyun yer alıyor.



    BombSquad indirmek için buraya tıklayın (iOS)



    BombSquad indirmek için buraya tıklayın (Android)




    Bir yazımızın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu içeriğimizde en iyi arkadaşlarla oynanacak oyunlar tavsiyelerinde bulunduk. Hem mobil hem de PC için arkadaşlarla oynanacak en iyi oyunlara yer verdiğimiz yazımızda en sevilen yapımları seçtik. Elbette arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz oyunlar sadece buradaki 14 oyundan ibaret değil, daha yüzlercesi bulunuyor. Öte yandan arkadaşla oynanacak oyunlar, evde bizlere tek başımıza oynadığımız oyunlardan çok daha keyifli vakitler geçirtiyor. Bu nedenle pek çok kişi birlikte oynanacak oyunlar arıyor. Bu listemizde, oluşan bu ihtiyacı gidermeye çalıştık.




    Arkadaşlarla Oynanacak En İyi Oyunlar Oylama: 5/4.8 Toplam Oy: 1391 ⭐









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.