Şimdi Ara

Mobil Uygulama Bilenlerden Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar,

    Toplumumuzda kanayan bir yara olan Çocuk İstismarı, duyduğumuzda hepimizin yüreğini acıtan bir konudur. Kamuoyunda Kahraman Öğretmen olarak bilinen, İzmir'in Menderes ilçesinde bir ilkokulda 6 kız öğrenciye cinsel istismar olayını ortaya çıkaran ve sanığın 82 yıl 6 ay hapis cezası alması için 4 yıllık bir mücadele veren Saadet Özkan, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücade Derneği'ni (UCİM) kurdu. Dernekle ilgili detaylı bilgiyehttp://www.ucim.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

    Sizlerle paylaşmak istediğim ve desteğinize ihtiyaç duyduğum konu ise bir mobil uygulama. Konuyla ne alakası var diye sorabilirsiniz, izah etmeye çalışayım.

    Malumunuz hemen hemen her çocuğun elinde anne-babasının telefonu yada kendisine ait tableti ile çok fazla zaman geçiriyorlar. Bunu aileler engellemiyor. Biz de bunu çocukları istismara karşı korumak için kullanalım diye düşündük ve bir mobil uygulama geliştirmeyi planladık.

    Çocukların kendilerini korumaları adına, konuyla ilgili bilingilenmeleri ve bilinçlenmeleri için, basit oyun, animasyon vs. içeriklerin olduğu bir uygulama.

    Henüz taslak aşamasında olan bu uygulama için yazılım desteği verebilecek, yol gösterebilecek destek olabilecek arkadaşlar olursa büyük minnet duyarız.

    Çocuk istismarına tepki göstermek ve buna karşı bir mücadelenin içinde olmak için çocuğumuzun olmasına da gerek yok. İnsanız ya o yetiyor. Hepimizin içini sızlatan bu konuda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.