Şimdi Ara

Mobil oyunculuk yeniden yazılıyor: Assassin’s Creed Mirage oyunu iPhone 15 Pro serisine geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Assassin’s Creed Mirage
    Mobil dünyanın en hızlı ve grafik açısından en güçlü yonga seti olarak tanıtılan Apple A17 Pro büyük bir sürprizle geliyor. Yılın merakla beklenen oyunu Assassin’s Creed Mirage yerleşik olarak iPhone 15 Pro serisinde oynanacak.



    iPhone 15 Pro’ya Assasin’s Creed Mirage sürprizi



    3nm sürecinde üretilen Apple A17 Pro barındırdığı 6 grafik çekirdeğini önceki nesle göre yüzde 20 daha performanslı kullanıyor. Işın izleme desteği ile profesyonel seviyede grafikler sunan Apple A17 Pro önemli bir sürpriz de yapıyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 15 Türkiye fiyatları belli oldu! İşte iPhone 15 Pro Max fiyat listesi



    Masa üstü sistemlere gelecek olan Assassin’s Creed Mirage oyunu iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde de oynanabilecek. Üstelik emülatör veya bulut oyun sistemi değil. Tamamen yerleşik bir şekilde çalıştıracak.



    Bugüne kadar Android tarafında ışın izleme teknolojisi önce Samsung sonra da MediaTek ve Qualcomm ile gündeme gelmişti. Bununla birlikte heyecan uyandırıcı bir oyun duyurusu gelmedi. Apple ise tek ekosistem olmasının da avantajıyla mobil oyunculuğu artık tekeline alıyor.



    Assassin’s Creed Mirage mobil dünyaya gelecek yılın ilk aylarında giriş yapacak. Resident Evil Village, Resident Evil 4 ve Death Stranding ise yıl bitmeden kullanıma sunulacak. Muhtemelen Apple A17 Pro işlemcili iPad modellerinde de bu oyunları görebileceğiz.




    Kaynak:https://in.ign.com/iphone-15-pro/193954/news/iphone-15-pro-adding-resident-evil-4-remake-assassins-creed-mirage-and-more-in-2024







  • inanılmaz bir gelişme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutma sistemi olmadan bu oyunları nasıl oynatacak merak ediyorum. Demekki işlemci ısınmıyor 🤔

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peki sadece 15 pro serisinde mi olacak? 13 pro-14 pro seriside çok güçlü cihazlar onlara gelmeyecek mi? A17 çipi CPU anlamında %10 GPU anlamında %20 performans artışı sağlıyor. Zaten her sene hemen hemen bu seviyelerde artış oluyor chipsetlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda oyun oynamayı mantıklı bulmuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz keyifli olur lıkır lıkır şarj biterken ısınırken. 14 Pronun görüyoruz oyun performansını

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vay be, mac'ler içinde ipad'ler için de harika bir haber; bunun bir sonraki adımı Apple TV Pro olur

  • Telefondaki oyunların %95i çöp

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Süper marioya suikastçi kıyafeti giydirip assasins creeed diyecekler işte ne kadar iyi olabilir ki??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mobil tek oyun bile oynamasam da telefona kol bağlayıp geforce now ve ps remote kullanıyorum, el konsolu tadında çok keyifli oluyor. AAA oyunlar mobile konsol kalitesinde gelirse tat verir muhtemelen ama anormal yüksek fiyatı olacağından muhtemelen almam yine remote oynarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple’ın mobilde tekel olması için önce yatırım yapması lazım. El konsolları ile rekabete girmesi de şuna için imkansız gibi duruyor. Çünkü el konsolları istediği işlemciyi istediği kadar bataryayı özgürce kullanabiliyor. Apple ise mecbur A serisi yada M serisi işlemciyi 6.1 inçlik telefona kamera ve batarya ile sığdırmak zorunda kalıyor. Apple oyun tarafında konsollarla rekabet edeceğini anladığı an zaten etkinliğin ana teması Carbon Nötr değil Gaming olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX 3060 performansı vermediği sürece çöp.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FameHooker kullanıcısına yanıt
    Hocam pik parlaklıkta 5 dk da ısınan telefon mu ısınmayacak AAA oyun açıldığında. Apple klasik pazarlamasını yapıyor. Bari Vapor Chamber vb. koysalardı da adam gibi çalışsaydı.

  • amaç zaten 15 pro aldırmak oyunuda muhtemelen ona göre optimize edeceklerdir

  • Harbi... Oyalanmak için bile max oynadığım oyun kelime oyunu. Böyle hardcore olmayıp hardcore gibi fake atan mobil oyunları nasıl oynuyorlar pubg'dir codmobile'dır bilmemnedir hiç anlamam.

  • FameHooker kullanıcısına yanıt

    Arkasına yapışan küçük fanlardan lazım telefon soğutucu fanlar var. Bayağı işe yarıyor yine.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nette pc-konsol ayarında oynanacak falan diyen editörler var şaşırıyorum. Yaa arkadaş bu bir mobil işlemci. PC-konsol versiyonunun detayını, çözünürlüğünü kırpıp uygun bir şekilde cihaza uyduracaklar işte. Aktif soğutma olmayan bir cihazda böyle oyunları oynamak mümkün mü pc deki kalitesiyle. 4000-5000 mah bataryayla o oyunları yarım saat-40 dakika oynayabilirsin. Nvidia kapatsın dükkanı o zaman rtx3080 ler 4090 lar hep boşa çıkarmış demekki. Bu ekran kartları tek başına 100-300 watt arası enerji tüketiyor mantıklı düşünün. Rog Ally bile çok güçlü işlemcisi olmasına rağmen su gibi enerji tüketiyor ve zorlanıyor oynatırken.

    Cihaza uygun, makul seviyelerde oyunun bir versiyonunu cihaza ekleyecekler işte. Aynı nba 2K, grid, stradale vb. oyunlar gibi. Tabiki A17 pro da donanımsal RTX falan olacak ve performans ve kalite olarak çok güzel seviyelere gelecek. Keyifle oynanacak fakat tabiki pc-konsoldaki gibi olmayacak bunun bilincinde olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi baktığında bir hafta oyun süresi olan bir oyun için dünya para verip o modele geçmek gerekir mi bilemiyoruz fakkatt, Çıksın oyun testlerine bakarız diyeceğiz fakkatt köpek gibi zam yiyecek yine namussuz vee Sonra vazgeçip yine bir haber okuyacağız nice bilgisayar konsol oyunları telefona geliyor yine canımız çekecek. T.O.V.E.Kırılsın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.