Şimdi Ara

Mobil oyun Minecraft Earth, 30 Haziran'da kapatılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil oyun Minecraft Earth, 30 Haziran'da kapatılıyor



    Pokemon GO'nun başarısı ve popülerliği ile birlikte aynı tarzda birçok oyun görmeye başladık. Özellikle büyük markaların çoğu bu tarzda oyunlarını piyasaya sürdü ancak içlerinden biri ne yazık ki salgın sebebiyle kapatılmak üzere.



    Ayrıca Bkz.Popüler mobil oyun Shadow of Death'in devam oyunu Android cihazlarda erken erişime açıldı



    2019 yılında yayınlanan Minecraft'ın artırılmış gerçeklik oyunu Minecraft Earth, ne yazık ki salgın sebebiyle kapatılacak. Oyunun kapatılacağı tarih ise 30 Haziran 2021. İnsanların dışarı çıkamaması sebebiyle oyun, geliştiricilerin beklediği kadar performansı ne yazık ki gösteremedi. Oyun 30 Haziran'da App Store ve Google Play'den kaldırılacak. Ancak o zaman kadar yayınlanan son güncelleme ile birlikte oyunu evinizde daha rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.



    Daha öncesinde oyun içi satışlarda para harcayan oyunculara ise Minecraft Bedrock Edition ücretsiz olarak verilecek ve diğer Minecraft oyunlarının marketlerinde kullanabileceğiniz oyun içi para verilecek. Şu andan itibaren de oyunun içerisinde mikro ödemeler kaldırılmış durumda. Eğer oyun kaldırılmadan oyunu oynamak istiyorsanız son 6 aylık bir süreç kaldığını hatırlatalım. Oyunun mağaza bağlantılarını aşağıda bulabilirsiniz.











    Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/085307/minecraft-earth-will-close-down-in-june-this-year-with-one-final-update-before-it-disappears/







  • Samsung NOTE 7 FE telefonum için uyumlu değilmiş :(

  • Yıl olmuş 2023 koronavirüs ten kapandıysa niye açılmıyor. Salgın bitti herkes dışarda (az var)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.