Şimdi Ara

Mobil modem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben winn yada avea jet modem gibi bilgisayarım için internet paketleri hakkında bilgi almak istiyorum. Öncelikle bu hız konusunda aklımda soru işaretleri var.7.2 Mbps'e kadar veri indirme hızı derken tam olarak ne kadar bir indirme hızından bahsettiğini anlamadım(normal evlerimizde kullandığımız internetlere göre 512mb internetler gibi bunun hızı 7mb mı?). Bir 3g modem ile bağlantı sorunu çok yaşarmıyım (şehir antalya) Uygun tarifeler nedir? Aveanin taraftar tarifesi bana uygun geldi. Takım gol attıkca 100 mb internet veriyormuş

• öncelik ile önerim 3g modem çeşitli tipleri var 7.2 veya 21.7 olması
    hız meselesi önemli değildir sınırsız bir tarife yoktur 3 operatörde
    var ama oda 56 kbps dial up hızında o yüzden 3g internet kullanırsan
    sınırlı kullanırsın bu da cok sıkıntı o yüzden dsl veya fiber veya uydunet
    altyapısı varsa hemen gec hem canına hem parana yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 10 aydır avea'nın gsmobile 5 gb'lık internet paketinin kullanıyorum eğer bölgeniz 3g yi destekliyorsa ki antalya diyorsun kesin vardır diye düşünüyorum kesinlikle öneririm. ben cumartesi ligtv maçını digiturkplay den avea modem sayesinde izleyeyim dedim hiç görüntü bozulmadı hızdan dolayı ve 90 dakikada 1800 gb kotamı yedi maksimum hız olarakta 6,2 ye kadar çıktı başka şartlarda 12 Mbps e kadar çıktığına tanık oldum. ayrıca taraftar modemlerinde takımınızın attığı her gole 100 mb yanlış bilmiyorsam avrupa ve türkiye kupasında 200 mb veriyor. bir iyi tarafıda kullanmadığınız aylık kotanız bir sonraki aya devir etmesi çok güzel bir uygulama..

ayrıca avea taraftar modem hakkında öğrenmek istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim..
  • 512mb internet diye bir internet yok. Normal TTNet'in 8Mbit hızı ile saniyede 1 Mega Bayt indirirsin, 7.2 Mbit ile de yaklaşık 1 Mega Bayt indirirsin. Ama bu modemler nerdeyse hiçbir zaman 7.2Mbps hıza ulaşmazlar. Ulaşsalar dahi bu hızla download yaparsan kotan 1saate dolar. Böyle bir saçma birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape_454

yaklaşık 10 aydır avea'nın gsmobile 5 gb'lık internet paketinin kullanıyorum eğer bölgeniz 3g yi destekliyorsa ki antalya diyorsun kesin vardır diye düşünüyorum kesinlikle öneririm. ben cumartesi ligtv maçını digiturkplay den avea modem sayesinde izleyeyim dedim hiç görüntü bozulmadı hızdan dolayı ve 90 dakikada 1800 gb kotamı yedi maksimum hız olarakta 6,2 ye kadar çıktı başka şartlarda 12 Mbps e kadar çıktığına tanık oldum. ayrıca taraftar modemlerinde takımınızın attığı her gole 100 mb yanlış bilmiyorsam avrupa ve türkiye kupasında 200 mb veriyor. bir iyi tarafıda kullanmadığınız aylık kotanız bir sonraki aya devir etmesi çok güzel bir uygulama..

ayrıca avea taraftar modem hakkında öğrenmek istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim..

escape birde en az 1 veya 3 mbps hızlarında sınırsız olsa
    mobil hayatın keyfine dicek yok değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

arkadaşlar ben winn yada avea jet modem gibi bilgisayarım için internet paketleri hakkında bilgi almak istiyorum. Öncelikle bu hız konusunda aklımda soru işaretleri var.7.2 Mbps'e kadar veri indirme hızı derken tam olarak ne kadar bir indirme hızından bahsettiğini anlamadım(normal evlerimizde kullandığımız internetlere göre 512mb internetler gibi bunun hızı 7mb mı?). Bir 3g modem ile bağlantı sorunu çok yaşarmıyım (şehir antalya) Uygun tarifeler nedir? Aveanin taraftar tarifesi bana uygun geldi. Takım gol attıkca 100 mb internet veriyormuş

sürekli evde kullanacaksanız mobil mantıklı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Modem Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.