Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
8
Favori
23.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dubleonursuz

Aslında sıkıntı değil ama düzelse güzel olur.
    Biri mesajıma cevap verdiğinde bildirimlerden o bildirme tıkladığımda mesajıma cevap veren kişi konu sahibi olmadığı halde konu sahibiymiş gibi adının yanında konu sahibi yazıyor. O konudaki diğer mesajlarında da böyle yazıyor.

Bazı durumlarda ciddi sıkıntı olabilir hocam. Bildiriminiz için teşekkürler. İlgileniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

[DHTUBE=https://youtu.be/kTKr05CG9Nc]

Alıntıları Göster

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Android

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Son yazılan mesajı göremiyorum.Konu listesine dönüp son mesajı yazan kişinin üzerinde tıkladığımda mesaja gidebiliyorum.

@gun @Citizen @Jeolog.

Evet önceki sayfalarda silinen mesajlar olduğu durumlarda indeks kayabiliyor. Bu listemizde düzelteceğiz Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? 

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    iPhone Safari.
    Yalnız bu youtube paylaş kısa linklerinde çalışmıyor; uzun youtube linklerde çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jasonn Bourne

Android

Evet sıkıntıyı yakaladık bizde, teşekkürler bildirim için.

• İphone sürümüne karanlık mod gelse güzel olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

son sayfadan kasıt konu listesindeki " son mesaj" butonu ise evet dediğiniz gibi, başka bir butondan bahsediyorsanız ona da bakalım.

Alıntıları Göster
    hayır.
    şu butona basınca "

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?

en son sayfanın , en son mesajı gelirdi, ama bu ekran gelmiyor, en son sayfanın en tepesi geliyor

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?

• quote:

Bloklanmış kişilerin mesajlarının başkalarının alıntılarında veya cevaplarında mı görünüyorsunuz ? Bir de şuan hangi sürüme sahipsiniz ?

Alıntıları Göster
    Mobil iOS

Bloklanmış kişiler evet başka kişilerin alıntılarında görülüyor bazılarında ise düz bir şey yazdığında bloklu görünüyor.Birde asıl sıkıntı yazdığın entryi silemiyorsun.Bir kere yanlış yazımdan ban yedim malum tel otomatik düzeltme yapayım derken argo yazıda yazmış silme ihtimali yok düzenle deyip onaylayınca ise server hatası veriyor Bazı konularda sorun varken bazı başlıklarda ise olmuyor nedense.

Silme her başlıkta olmalı Birde bloklu kişiler tamamen görünmemeli keşke şu konuda ekşisözlük gibi olsa forum bloklu kişinin mesajını hiç görmesek yani mesajını görmediğimizden yanıtta vermeyiz bloklu olduğundan vizede mesaj atanaması lazım.Şu açık vs net bloklu kişiyi katiyen görmemeliyiz.Ha şöyle bir seçenekte sunabilirsiniz.

Tam bloklu kısmi bloklu yani bir konuda üstün körü tartışırsın yersiz uzatmak istemezsin bu nedenle kişinin mesajınıda o anlık görmek istemezsin kısmi blok atarsın tıpkı şuanki durum gibi.

Birde başlıklarda hır gür çıkarak keyif bozam hakarete kadar giden kişiler olur muhattap olmak istemezsin bu kişilere tam blok atarsın bından önce sistemsel olarak uyarı ⚠️ işareti olur bu kişinin mesajlarını hiç görmeyeceksiniz alıntılama veya diğer sebeplerden ötürü deyip kişinin tercihine bırakırsın.

Bu şekilde bir sistem gelmeli.Bu sayede ne modaretörlere iş düşer nede başlıkların içine edilmez düzenli seviyeli olur.Sayfada düzenli bulunan üyelerde uzaklaşmaz.

Ayrıca dünya gündemi gibi konularda üyelere gerek günlük gerekse haftalık sınırlama getirilmeli boyna başlık açanlar var devamlı ha bu her başlık içinde olabilir.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

@mahmut716 hmm ama o son sayfa butonu, son mesaj butonu değil. istediğiniz şekilde mi çalışmalı emin değilim. Önceden yanlış çalışıyor olabilir. Nasıl olması gerektiğini öğrenip ona göre bir aksiyona girişelim o halde.

• quote:

@mahmut716 hmm ama o son sayfa butonu, son mesaj butonu değil. istediğiniz şekilde mi çalışmalı emin değilim. Önceden yanlış çalışıyor olabilir. Nasıl olması gerektiğini öğrenip ona göre bir aksiyona girişelim o halde.

eskiden son sayfa son mesaj
    şimdi son sayfa, ilk mesaj

mobil ve web sürümde de , son sayfa son mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 18 Kasım 2019; 18:25:2 >
  • @Hendrik Johannes Cruijff

Blok sistemi bizde biraz karışık hocam, sözlükteki gibi basit değil. Alıntı , cevapla, konuya çağrılma vs çok fazla aksiyon var. Blokladığını gösterme, bloğunun alıntısını gösterme, mentionını gösterme derken ortalık çok karışıyor. Bloklama sistemiyle ilgili görsel çalışmalar var. Bu kişlerin mesajları daha az dikkat çekici bir şekilde bulunacak artık konularda vs.

Silme meselesi şöyle, önceden belli başlı bölümlerde müsaade ediliyordu mesaj silmeye, şuan tamamen kalktı. İyi mi oldu ilerleyen süreçte göreceğiz sanırım.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

@mahmut716 Sürümler arasında bir tutarsızlık var evet, Tasarımcımız söyleyecek hangisinin olması gerektiğini.

• Resim sistemi yıllardır düzgün çalışmıyor. Tıklıyorum resim yerine siyah ekran geliyor. Geri geliyorum bu sefer de konudan çıkıyor.

Yoruma veya konunun son mesajına giderken reklamı geç çıkarsa yönlendirme hatalı. Konunun ilk mesajına gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 18 Kasım 2019; 19:19:6 >
  • opera

resımler gozukmuyor smıge resımlerı tam ekran yapınca gozukmuyor
  • Konu açamıyorum 2 gündür uygulamadan. Bugün açtığım konuyu da en az 40 defa denediğimde konu seçebildim. Simdi yazılım bölümüne konu açmak istiyorum ama kaç defa denememe rağmen açamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Konu açamıyorum 2 gündür uygulamadan. Bugün açtığım konuyu da en az 40 defa denediğimde konu seçebildim. Simdi yazılım bölümüne konu açmak istiyorum ama kaç defa denememe rağmen açamıyorum.

Bu sıkıntıyı bugün yayınlanacak güncellemeye yetiştirmeye çalışıyoruz hocam.

• Mobil sürüm sürekli hesaptan çıkış yapıyor. Yorum yazıyorum gönder deyince giriş yapmadınız uyarısı geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.