Şimdi Ara

Mobil bölümünü bir süre önce kapatan LG gelir rekoru kırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil bölümünü bir süre önce kapatan LG gelir rekoru kırıyor



    Mobil cihaz pazarında eski günlerini adeta mumla arayan LG kısa süre önce pazardan çekilme kararı almıştı. Holdingin genel mali tablosu üzerinde de çok baskı oluşturan mobil bölümün kapatılması gelecek adına kazanç olacak. Yılın ikinci çeyreği bunu gösteriyor. 



    Tarihi gelir rekoru



    LG genel anlamda özellikle ev elektroniği satışları sayesinde büyük gelirler elde ediyor. Faaliyet karı da sürekli yükseliyor ki mobil bölümün sürekli zarar ettiğini hatırlatalım. Yılın ikinci çeyreği tarihi bir rekora sahne oldu. 



    Ayrıca Bkz.Realme önümüzdeki ay yeni bir akıllı TV piyasaya sürecek



    Mali tablo öncesi açıklanan tahmini rakamlara göre LG toplamda 15 milyar dolar gelir elde etti. Yıl bazında yüzde 48 artış yaşanırken tarihteki en yüksek seviyeye ulaşıldı. Faaliyet karı ise 967 milyon dolar ile yüzde 65 artış gösterdi. 



    Mobil bölüm bu çeyrekte de zarar etti ancak gelecek çeyrekten itibaren faaliyet karının 1 milyar doları geçmesi bekleniyor. Ay sonuna doğru LG detaylı finansal sonuçlarını da paylaşacak. 

     




    Kaynak:https://www.lgnewsroom.com/2021/07/lg-releases-preliminary-earnings-for-second-quarter-2021/







  • ilk android telefonum lg g3 beat olmuştu. hala daha aklımda. efsane bi kasası vardı ve çok iyi iş görürdü. keşke devam etse.

  • Bende 2013 te LG G2 almıştım 5 sene kullandım çok güzel telefondu. Sonraları güncelleme desteği alamadığı için kullanılan uygulamalardan dolayı çok ısınıyor donma yapmaya başlıyordu. Ama yinede zamanına göre güzel telefondu.

  • BenFero kullanıcısına yanıt
    Lg g2 efsaneydi ancak hem lg s.. sıvadı hem de Çinliler piyasaya hakim olunca çok da ısrar etmenin anlamı yoktu bencede

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Israr edilirdi de g3/4/5 ve v10/20 serileri döneminde ki sıkıntılı snapdragon işlemcileri ve lg'nin buna çözüm bulamaması android'in bir zamanlar 2.'si olma iddiasında ki firmayı bitirdi. Şimdi mtk bile adam etti işlemcilerini ama snapdragon ile birlikte; HTC,lg, sony gibi firmaları gömdüler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Toparlayana kadar Çinliler piyasayı ele geçirmişti zaten

    Eğer lg g2 den aldıkları gazla üstüne koyarak devam etselerdi bambaşka olurdu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    ilk android telefonum lg g3 beat olmuştu. hala daha aklımda. efsane bi kasası vardı ve çok iyi iş görürdü. keşke devam etse.

    Benimki de LG G2 idi. Bu öyle bir telefondaki zamanının en az 3-4 sene ilerisinden gidiyordu hem şıklığı hem dizaynı hem performansı ile. Sonrasında gittikçe kötüleşti G serisi maalesef.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    onu da kullandım. o da güzeldi. varsayılan duvar kağıdı çok hoşuma giderdi. kırmızı kıyafetli bi çocuk çiçeğe dokunurken gibi bi foto vardı.


    son zamanlara doğru çok ağır kasmaya, donmaya başlamıştı. ilk zamanlar minecraft PE indirmiştim, FULL ayarlarda kasmadan sıkıntısız oynardım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.