Bildirim
Mobil Ağ dan İnternet Kullanamıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mobil aglar> erisim noktalari na gir.servis saglayicinin ayarlarini buraya girmelisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: harbindir
Mobil aglar> erisim noktalari na gir.servis saglayicinin ayarlarini buraya girmelisin
Ne avea bayileri ne bimcell müşteri hizmetleri ne de telefoncular çözebildi olayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
Az önce 1 gb bimcell internet paketi aldım ne yaptıysam bağlanamadım. wifi yi açtığımda ttnet modemimi sadece. Bu kadar zor mudur telefonun internete bağlanması?
Ana Menü > Kurulum Sihirbazı > İnternet Bağlantısı Başlığı altındaki iki seçenekten; Mobil Ağ ve Wifi olanı seçin bu kadar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Havzali
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
Az önce 1 gb bimcell internet paketi aldım ne yaptıysam bağlanamadım. wifi yi açtığımda ttnet modemimi sadece. Bu kadar zor mudur telefonun internete bağlanması?
Ana Menü > Kurulum Sihirbazı > İnternet Bağlantısı Başlığı altındaki iki seçenekten; Mobil Ağ ve Wifi olanı seçin bu kadar..
Anlayışlı bir müşteri temsilcisi sayesinde çözüldü. Simkart internete kapalıymış. -
Peki sevindim sorunun çözülmesine hayırlı sabahlar.. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- imalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor
- telefonda adım sayar nerede
- ronaks mobile
- oyun telefonu
- asus rog phone 9 pro fiyat
- snapdragon 8 elite kullanan telefonlar
- en iyi kameralı telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X