Şimdi Ara

Mobil Ağ dan İnternet Kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 1 gb bimcell internet paketi aldım ne yaptıysam bağlanamadım. wifi yi açtığımda ttnet modemimi sadece. Bu kadar zor mudur telefonun internete bağlanması?

• Mobil aglar> erisim noktalari na gir.servis saglayicinin ayarlarini buraya girmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harbindir

Mobil aglar> erisim noktalari na gir.servis saglayicinin ayarlarini buraya girmelisin

Ne avea bayileri ne bimcell müşteri hizmetleri ne de telefoncular çözebildi olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Az önce 1 gb bimcell internet paketi aldım ne yaptıysam bağlanamadım. wifi yi açtığımda ttnet modemimi sadece. Bu kadar zor mudur telefonun internete bağlanması?

Ana Menü > Kurulum Sihirbazı > İnternet Bağlantısı Başlığı altındaki iki seçenekten; Mobil Ağ ve Wifi olanı seçin bu kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havzali

quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Az önce 1 gb bimcell internet paketi aldım ne yaptıysam bağlanamadım. wifi yi açtığımda ttnet modemimi sadece. Bu kadar zor mudur telefonun internete bağlanması?

Ana Menü > Kurulum Sihirbazı > İnternet Bağlantısı Başlığı altındaki iki seçenekten; Mobil Ağ ve Wifi olanı seçin bu kadar..

Anlayışlı bir müşteri temsilcisi sayesinde çözüldü. Simkart internete kapalıymış.
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Peki sevindim sorunun çözülmesine hayırlı sabahlar.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.