Şimdi Ara

mobeet1500 mü yoksa codegen qbix mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar aşağıda linki bulunan, fiyatları hemen hemen aynı olan iki tablet arasında kaldım bunlardan hangisi ni almış olursam akıllıca karar vermiş olurum ? mobee kampanyalı olarak darty de 399 tl codegen 398 tl .mobee dual çekirdek codegen ise tek çekirdek.

http://www.hepsiburada.com/liste/mobee-blade-t1500-16gb-97-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300517&categoryId=3008012

http://www.hizlial.com/u02.049.1217.0004/codegen-qbix-m91s-16gb-97-android-40-wi-fi-tablet-ips-ekran

• ikisinin işlemciside aynı. ALWINNER A10 MANYCORE diye geçer. Codegen burada gerçekleri söylemişken MOBEE herkesin yaptığı gibi MANYCORE olan model adını çevirerek çoklu çekirdekli diye türkçemize çooook güzel olarak uyarlamış. ürünlerin ikiside tek çekirdeklidir. genel özellikleride birbirinin aynısıdır. kasa şekline göre karar verip alman daha doğru olacaktır. bunun haricinde tabiki servis hizmetleri ve belirttiği özellikleri doğru olarak yazan bir firmayı tercih etmeni öneririm.
  • eyvallah dostum sağolasın.mobee nin kandırmacasına gelmeyelim o zaman.codegen biraz daha hafif ve codegen biraz daha şık gibi duruyor.sanırım codegeni tercih edicem.
  • Dün mobee aldım
    Memnunum
    İpad ile kıyas olmaz ama wifi biraz zayıf ve dokunmatik fena değil
    Android den gelen takılmalar dışında iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

ikisinin işlemciside aynı. ALWINNER A10 MANYCORE diye geçer. Codegen burada gerçekleri söylemişken MOBEE herkesin yaptığı gibi MANYCORE olan model adını çevirerek çoklu çekirdekli diye türkçemize çooook güzel olarak uyarlamış. ürünlerin ikiside tek çekirdeklidir. genel özellikleride birbirinin aynısıdır. kasa şekline göre karar verip alman daha doğru olacaktır. bunun haricinde tabiki servis hizmetleri ve belirttiği özellikleri doğru olarak yazan bir firmayı tercih etmeni öneririm.

özel mesaj kutunu kontrol edermisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.