Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Mobee S800 Tablet Sıfır Ayarında Satın Al 24 Mart 2012 11:36 1 1 Mobee S800 Tablet Sıfır Ayarında Arkadaşlar tableti bir tasarım yarışmasından kazandım. Kullanmaya pek vaktim olmadı. Aldıktan sonra güncelleyip temel donanımını test ettim. Wi-fi, ses, ethernet vb gibi. Hiç bir sıkıntısı yok. PDF döküman okudum arada bir. 1-2 defa da tavla oynadım. Fiyatına göre gayet eğlenceli bi alet.. 3-4 defa şarj etmişimdir toplamda. Üzerindeki ekran koruyucusu çok kolay çiziliyor. Dolayısıyla ekran koruyucusunda çizikler mevcuttur. Ekranda nokta çizik yok tabii.. Kutusu, adapdörtü, usb'ye çeviricisi, kalemi yani tüm kutu içeriği mevcuttur. Ek olarak 1 GB micro sd kart hediye ediyorum (Normalde kutu içeriğinde çıkmıyor..) Resim koymaya gerek duymadım, lakin isteyen olursa çekip gönderebilirim. Fiyat 149 TL Fiyat : 149 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 6s Plus 64GB Rose Gold Çok Temiz HP 2310ei 23" LED Monitör Sorunsuz - 375TL SATILDI-IPHONE 6S 128GB Silver - Sıfırdan farksız, Garantili WRC 6 (Splitscreen Özelliği) + OUTLAST Hediye - 29TL