Şimdi Ara

' Mobee S CW001-FHD ' Ürün İncelemesi [ Ana Konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • web tabanlı yazılımlar geliştiriyorum ve gidip gelirken 3 kilodan 23 kiloya çıkan dizüstü bilgisayardan bıktım. Fiyatı oldukça uygun telefon alacağıma bu bilgisayardan alayım diyorum. performansının yeterli olacağından eminim ama klavyenın dizilimini pek bi merak ediyorum. varsa görüntüleri paylaşabilir misiniz ?

Bildiğimiz Q klavye. Ö ve Ç harfleri biraz küçük sadece. Virgül; Backspace ve Enter arasında. Space tuşu yaklaşık 10 cm. Sol alt tarafa baktığımızda ise " Ctrl , Fn , Başlat ( tam adını bilmiyorum , bastığımızda başlatı açıyor. ) , ve Alt " butonlarını görüyoruz.

Şu anda resim koyamam, çünkü fotoğraf makinem yanımda değil. Telefondan da çok kötü çıkıyor. Ama eğer incelemek isterseniz Buraya Tıklarayarak resimlere ulaşabilirsiniz.

Edit: Verdiğim linkte, yukarıda galeri bölümü var. Oradan bakabilirsiniz.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 16 Temmuz 2010; 17:56:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

quote:

Orijinalden alıntı: il_principe

bende bir mobee almayı düşünüyorum da markadan çekincelerim var...........sen hiçbir sorun yaşadınmı arkadaşım.........

Hocam markadan dolayı sakın endişe etme. Gayet güzel bir bilgisayar. Daha henüz hiçbir sorun yaşamadım. Umarım yaşamam da. Özellikleri de bir netbook a göre gayet iyi.

Düzenleme: Kelime eksikliği

BEn datronun 7"lik bilgisayarini incelemistim.Sessiz olmasi iyiydi ama kasa kalitesi pek iyi degildi.Yazi yazarken klavye gicirdiyordu.
    BU tip sistemler icin linux iyi br alterb\natif.Yanilmiyorsam ubuntunun netbook edition isimli bir surumude mevcut.Onu deneyebilirsiniz.
    Ben 4 ay kadar pardus kullanmistim.Ama ana bilgisayarda linux kullanmak oldukca zor.Cunku pek cok uygulama windows uzerinde calismak icin uretiliyor.2.bilgisayara linux kurmak cok daha guvenli olur.
    Winei kutuphaneden yukleyebilirsiniz.Ayrica web sitesinden linux surumunu indirip kurabilirsiniz.Ama linuxda uygulama yukleme oldukca zor.Tabi bu kutuphane disindan yuklenecek uygulamalarda gecerli.
    Linux icin ozgurlukicin.com'u tavsiye ederim.
    wiki.pardus-linux.org
    Bu sitedende bircok yararli bilgi edinebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

quote:

Orijinalden alıntı: il_principe

bende bir mobee almayı düşünüyorum da markadan çekincelerim var...........sen hiçbir sorun yaşadınmı arkadaşım.........

Hocam markadan dolayı sakın endişe etme. Gayet güzel bir bilgisayar. Daha henüz hiçbir sorun yaşamadım. Umarım yaşamam da. Özellikleri de bir netbook a göre gayet iyi.

Düzenleme: Kelime eksikliği

BEn datronun 7"lik bilgisayarini incelemistim.Sessiz olmasi iyiydi ama kasa kalitesi pek iyi degildi.Yazi yazarken klavye gicirdiyordu.
    BU tip sistemler icin linux iyi br alterb\natif.Yanilmiyorsam ubuntunun netbook edition isimli bir surumude mevcut.Onu deneyebilirsiniz.
    Ben 4 ay kadar pardus kullanmistim.Ama ana bilgisayarda linux kullanmak oldukca zor.Cunku pek cok uygulama windows uzerinde calismak icin uretiliyor.2.bilgisayara linux kurmak cok daha guvenli olur.
    Winei kutuphaneden yukleyebilirsiniz.Ayrica web sitesinden linux surumunu indirip kurabilirsiniz.Ama linuxda uygulama yukleme oldukca zor.Tabi bu kutuphane disindan yuklenecek uygulamalarda gecerli.
    Linux icin ozgurlukicin.com'u tavsiye ederim.
    wiki.pardus-linux.org
    Bu sitedende bircok yararli bilgi edinebilirsiniz

ubuntu netbook edition'u daha fazla oynamaya gerek yok pardus kastırıyor netbook'u ya masaüstünü değiştirmen lazım yada kurumsal yüklemen lazım ayrıca ubuntu'nun kütüphanesi dünyanın en geniş linux kütüphanesidir herhalde zaten geliştiriciler için falan 2 tane kütüphane daha var ubuntuda

• arkadaşlar bende aldım üründen biraz kurcalayım görüşlerimi sizinle paylaşıcam
    fan sesi felan cok cıkıyor mu?
    Ses kalitesi nasil?

<<<<< UBUNTU NETBOOK EDİTİON ANA KONU >>>>>

not:işletim sistemi (UNE) ile ilgili incelemer için ana konuya yazarsak sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorlinux -- 20 Temmuz 2010; 18:53:16 >
    sen ürünü nereden aldın belirli bir mağazada var mı gidip incelemek istiyorumda.
    bide n150 sürekli aklımı karıştırıyor.hangisini daha iyi?fiyatı çok ucuz ama güvenebilirmiyim?
    bide w7 yüklemeyi düşünüyorum kasma yapıyor mu?

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

ürünle ilgili bazı sorularım var.
    ürün kalitesi nasıl kullanımı rahat mı?
    kutu içeriği neler ve teknik servisi var mı mesela bozuldu mu nereye götürcez?
    sen ürünü nereden aldın belirli bir mağazada var mı gidip incelemek istiyorumda.
    bide n150 sürekli aklımı karıştırıyor.hangisini daha iyi?fiyatı çok ucuz ama güvenebilirmiyim?
    bide w7 yüklemeyi düşünüyorum kasma yapıyor mu?

konunun yukarısında yazıyor zaten işletim sistemi ubuntu netbook edition ve bu işletim sistemi bedava yani win7'ye falan lisans parası vermiyorsun UNE hakkında ayrıntılı bilgi için;

<<<<< UBUNTU NETBOOK EDİTİON ANA KONU >>>>>

• ya bende korsan w7 var o yüklenir değil mi?

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

ya bende korsan w7 var o yüklenir değil mi?

yüklenir niye yüklenmesin ki?

cd değil değil mi?

ubuntu netbook edition'u daha fazla oynamaya gerek yok pardus kastırıyor

Evet,haklisiniz.Ben 6 senelik bilgisayarimda pardusu hafifte olsa takilarak kullaniyordum.Su anda xp proda herhangi bir yavaslik yasamiyorum.Ancak ubuntuyu denemek istiyorum.Pardustan vazgecip windows'a donmemde;
    1.Harici wireless kartimi tanitamamam
    2.bilgisayarin yavaslamasi
    3. bazi videolarda renk problemlerinin olusmasiydi.
    Ubuntuda boyle bir sorun yasadiniz mi?
    avi videolarinda bariz problem yasamistim.Ustelik ekran karti vs.sisiteme tanitip guncellememe ragmen!
    Ben harici olrak edimax wireless kart kullaniyorum.Windiwsta bunun kullanmasi cok kolay.Ama linux ortaminda yazilimini yukleyememistim bir turlu.

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

ubuntu netbook edition'u daha fazla oynamaya gerek yok pardus kastırıyor

Evet,haklisiniz.Ben 6 senelik bilgisayarimda pardusu hafifte olsa takilarak kullaniyordum.Su anda xp proda herhangi bir yavaslik yasamiyorum.Ancak ubuntuyu denemek istiyorum.Pardustan vazgecip windows'a donmemde;
    1.Harici wireless kartimi tanitamamam
    2.bilgisayarin yavaslamasi
    3. bazi videolarda renk problemlerinin olusmasiydi.
    Ubuntuda boyle bir sorun yasadiniz mi?
    avi videolarinda bariz problem yasamistim.Ustelik ekran karti vs.sisiteme tanitip guncellememe ragmen!
    Ben harici olrak edimax wireless kart kullaniyorum.Windiwsta bunun kullanmasi cok kolay.Ama linux ortaminda yazilimini yukleyememistim bir turlu.

bir şey sormak istiyorum bu alette wi-fi var yinede harici kart kullanacakmısınız?

zira normal bir bilgisayar için ubuntu netbook edition değil normal ubuntu tavisye ederim çünkü doannım problemi çookk azdır.

• herkes soruyor cevap veren yok
  • arkadaşlar cihazı uzun bir süredir kullanıyorum çalışması güzel ses falan çıkartmıyor ses çıkışları tatmin edici dış tasarım olarak kendisinden kat kat pahalı olan netbooklarla yarışacak düzeyde paket içeriği oldukça sade (acaba ben mi çok şey bekliyorum ) netbooku aldığım ilk zamanlar çıldıracaktım biliyorsunuz linux işletim sistemi ile geliyor ve doğru düzgün bişe bulunamıyor. Neyseki linux bunu düşünmüş ubuntu yazılım merkezi diye bişey koymuş her istediğinizi burdan rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Bilgisayar hızlı gerçekten yalnız enterason olan arka dvuvar kağıdını değiştirirken hafif bir donma yapıyor. Bunun dışında 2 3 işlemi bir arada yapın banamısın demiyor. Bazı yorumlarda bazı klavye tuşu yok falan diye duymuştum ama hepsi tam bir eksik yok. Şarj tam halindeyken 3,5 saat gösteriyor ya ben ayarlayamadım ya da bu böyle

kısa süre sonra windows kurup birde öyle performansına bakıcam onunla da ilgili yorum yaparım sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan64
    arkadaşlar cihazı uzun bir süredir kullanıyorum çalışması güzel ses falan çıkartmıyor ses çıkışları tatmin edici dış tasarım olarak kendisinden kat kat pahalı olan netbooklarla yarışacak düzeyde paket içeriği oldukça sade (acaba ben mi çok şey bekliyorum ) netbooku aldığım ilk zamanlar çıldıracaktım biliyorsunuz linux işletim sistemi ile geliyor ve doğru düzgün bişe bulunamıyor. Neyseki linux bunu düşünmüş ubuntu yazılım merkezi diye bişey koymuş her istediğinizi burdan rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Bilgisayar hızlı gerçekten yalnız enterason olan arka dvuvar kağıdını değiştirirken hafif bir donma yapıyor. Bunun dışında 2 3 işlemi bir arada yapın banamısın demiyor. Bazı yorumlarda bazı klavye tuşu yok falan diye duymuştum ama hepsi tam bir eksik yok. Şarj tam halindeyken 3,5 saat gösteriyor ya ben ayarlayamadım ya da bu böyle

kısa süre sonra windows kurup birde öyle performansına bakıcam onunla da ilgili yorum yaparım sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

bak iste arkadasim ne guzel bulmussun olayi insan birazcik kurcalarsa her yeri buluyor olmadi yardim'a bakin ;)

• valla kurcalıyınca bulunuyorda insan yeni bişe aldığında da her şey istediği gibi olsun istiyor o biraz bunaltıyor

linux u sevmemiştim ama yavaş yavaş ısınıyorum yalnız tek sorun var bütün exe dosyalırını açmıyor sıkıntı yaratıyor onuda çözücem inş

Orijinalden alıntı: hakan64

valla kurcalıyınca bulunuyorda insan yeni bişe aldığında da her şey istediği gibi olsun istiyor o biraz bunaltıyor

linux u sevmemiştim ama yavaş yavaş ısınıyorum yalnız tek sorun var bütün exe dosyalırını açmıyor sıkıntı yaratıyor onuda çözücem inş

açamadığın exe'leri buraya yazhttp://forum.donanimhaber.com/m_41428849/tm.htm sana yardımcı olurum...

• kullanan arkadaşlar varsa bu cihazın şarj süresi nasıl 6 saat gidiyor cidden merak ediyorum zira bende hızlı tükeniyor bi yardım edin.

Neyse sorularınızı cevaplayacağım.

@Gnost

Fan sesini duyamıyorum desem yeridir.
    Ses kalitesi de bit netbook a göre gayet güzel.

@DaRKDaRe_00

Kullanımı gayet rahat.
    Kutu içeriği; garanti belgesi, bilgisayar, şarj kablosu ve kullanım klavuzundan ibaret.
    Evet, teknik servisi var.
    Ürünü Hepsiburada dan aldım. Ürün resmi olarak yalnızca internet üzerinden satılıyor.
    N150 , bence sizin aklınızı yalnızca Samsung diye karıştırıyor.
    Evet, fiyatı çok ucuz. Zaten diğer markaların fiyatının yüksek olması da az önce de dediğim gibi " marka " olması.
    Win 7 yüklemeyin. Çünkü bilgisayarın Win 7 sürücüleri yok

@hakan64

İlk mesajlarda dediğim gibi Linux ta " exe. " uzantılı dosyaları çalıştırmak için " Wine " adlı programı yüklemeniz gerekiyor.

Evet başlarda 3.5 saat civarı gidiyor. Fakat şarj ettikçe bu süre 4 - 4.5 saate kadar çıkabiliyor.

Ve Windows Xp yükledim. Ekran görüntülerini koyacağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.