Bildirim
MNG Kargo Ne Berbat Bir Şirket(Yardım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aras daha rezil. iyi yine not bırakmış. aras kimliğe falan bakmadan üç basamak aşşağıdan uzatıyor kargoyu gidiyor. ne bir imza ne bir rapor fatura vs yok bir keresinde kargo verdim. pakedi verdim. tamam dediler. yurtiçiden alışkınım yok mu fatura vs dedim. aldı bi kağıda bişiler yazdı al dedi
-
bir günde gelmiş kargon işte ne istiyorsun daha? -
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy_05
aras daha rezil. iyi yine not bırakmış. aras kimliğe falan bakmadan üç basamak aşşağıdan uzatıyor kargoyu gidiyor. ne bir imza ne bir rapor fatura vs yokbir keresinde kargo verdim. pakedi verdim. tamam dediler. yurtiçiden alışkınım yok mu fatura vs dedim. aldı bi kağıda bişiler yazdı al dedi
Hiç alışverişim olmadığı apartmanın altındaki markete bırakmışlar benim paketimide.
Adam söyledi.
Aldım gelen ürün paramparça.
Özel yapım duvar saati.
Firmayı aradım durumu bildirdim.
Tekrar göndereceklerini söylediler.
Kesinlikle ve kesinlikle kimlik kontrolü yapılarak şahsıma teslim edilmesini aksi taktirdi gerekli mercilere şikayetimi bildireceğimi söyledim.
Firma sahibi merak etmeyin dedi.
2 gün sonra geçerken bu seferde yan apartman altındaki Kırtasiyeye bırakmış görevli.
Aldım gelen ürün yine kırık paramparça.
Hemde üstüne büyük büyük fontlarla yazılmış kesinlikle ve kesinlikle kimlik kontrölü yapılarak teslim edilmeli diye.
Ama kargo görevlisi önemsememiş.
Geri aradım firmayı istemiyorum sizden hiçbirşey dedim.
ARAS'ı aradım şikayetimi bildirdim görevlinin adını verin dedi.
Bir şekilde öğrendim görevlinin adını.
Buldum neden böyle birşey yaptığını gördüm.
Üstadım ürün kırıldığı için böyle birşey yaptım. Elimden çıktığı için benlik birşey olmuyacağını düşündüm.
Size getirseydim maaşımdan kesilecekti dedi.
Adam açık açık ispat etti, ama şimdi işinden olacaksın hiç maaş alamıyacaksın dedim.
Resmen ağlamaya başladı.
Şikayetimi ettim, saati gönderen kargoda şikayette bulundu sağlam müşteriymiş onlarda ARAS'ın.
Adam işinden oldu.
Bir daha yemin ettim ARAS KARGO ile çalışırşam Allah benim belamı versin diye.
-
Dün akşam verilen siparişim bugün öğlen 12.30'da ulaştı sıkıntı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy_05
aras daha rezil. iyi yine not bırakmış. aras kimliğe falan bakmadan üç basamak aşşağıdan uzatıyor kargoyu gidiyor. ne bir imza ne bir rapor fatura vs yokbir keresinde kargo verdim. pakedi verdim. tamam dediler. yurtiçiden alışkınım yok mu fatura vs dedim. aldı bi kağıda bişiler yazdı al dedi
Hiç alışverişim olmadığı apartmanın altındaki markete bırakmışlar benim paketimide.
Adam söyledi.
Aldım gelen ürün paramparça.
Özel yapım duvar saati.
Firmayı aradım durumu bildirdim.
Tekrar göndereceklerini söylediler.
Kesinlikle ve kesinlikle kimlik kontrolü yapılarak şahsıma teslim edilmesini aksi taktirdi gerekli mercilere şikayetimi bildireceğimi söyledim.
Firma sahibi merak etmeyin dedi.
2 gün sonra geçerken bu seferde yan apartman altındaki Kırtasiyeye bırakmış görevli.
Aldım gelen ürün yine kırık paramparça.
Hemde üstüne büyük büyük fontlarla yazılmış kesinlikle ve kesinlikle kimlik kontrölü yapılarak teslim edilmeli diye.
Ama kargo görevlisi önemsememiş.
Geri aradım firmayı istemiyorum sizden hiçbirşey dedim.
ARAS'ı aradım şikayetimi bildirdim görevlinin adını verin dedi.
Bir şekilde öğrendim görevlinin adını.
Buldum neden böyle birşey yaptığını gördüm.
Üstadım ürün kırıldığı için böyle birşey yaptım. Elimden çıktığı için benlik birşey olmuyacağını düşündüm.
Size getirseydim maaşımdan kesilecekti dedi.
Adam açık açık ispat etti, ama şimdi işinden olacaksın hiç maaş alamıyacaksın dedim.
Resmen ağlamaya başladı.
Şikayetimi ettim, saati gönderen kargoda şikayette bulundu sağlam müşteriymiş onlarda ARAS'ın.
Adam işinden oldu.
Bir daha yemin ettim ARAS KARGO ile çalışırşam Allah benim belamı versin diye.
gözyaşına bakıp şikayetini geri alırdı çoğu kişi ama siz iyi yapmışsınız. işinin hakkını vermeyen adam çalışmasın.aras kargoyu kullanmamak da en akıllıca kararlardan biri..
-
UPS'nin üstüne tanımam.
Diğer firmalardan pahalı fakat.
Herşeyiyle dört dörtlük. -
Aras hiç yoktan komşuya falan bırakıyordu Bunlar direk gelmiş apartmandan zile basmış, kapıyı açan olmayınca zile sıkıştırmışlar. Kuzenim görüp getirmese ondan da haberim yok
Pazartesi açık olur mu MNG? -
Şube'ye göre çok farkediyor. Geçtiğimiz 2 ay içerisinde Aras, UPS ve Yurtiçi kargolarından ürün almış biri olarak kötüden iyiye doğru sırala derseniz Yurtiçi>UPS>Aras.
Yurtiçi Kargo :
24 Eylül'de siparişim kargoya teslim ediliyor.
Mersin'e gelmesi gereken kargo Kocaeli'den İstanbul-Kaynarca'ya gidiyor.
Şikayetim üzerine kargo tekrar Kocaeli şubesine gönderiliyor.
26 Eylül tarihinde Kocaeli şubesine tekrar geri dönmüş oluyor.
Yine aynı tarihte (26 Eylül) farklı bir ürün daha aynı Kocaeli şubesine teslim ediliyor.
Kargo takip bilgisine göre gece hareket eden araç, 27 Eylül öğlen saatleri sırasında Mersin'e bulunduğum bölgenin dağıtımcısına kadar geliyor.
3 gün oluyor ve hergün kargo takip ekranında "Alıcı yok/İhbar notlu" ibaresini not düşüyorlar. Türkçesi; teslimat yapılacak adreste kimse yokmuş, kapı çalınmış ama kapı duvar. Yersen tabi. 3 gün kargo gelecek diye evden dışarı çıkmadım. 3 gün sonra teslimat sorunu alıcı kaynaklıysa ürün geri gidiyor.
Ve ben kargoları defalarca Yurtiçi Müşteri Hizmetleri, Yurtiçi Kargo'nun bölgeme dağıtım yapan şubesini ve hatta dağıtıcı görevliyi tek tek şikayet etmeme rağmen 30 Eylül'de kargoyu zor bela teslimat adresine kadar getirtip alabiliyorum.
Müşteri Hizmetleri zaten fiyasko. Şubeyi şikayet ediyorum, "şube'ye durumu bildiriyorum, lütfen hatta kalın" diyorlar, 3-4 dk. sonra cevap geliyor "şubeye ulaşamadık efendim".
UPS Kargo :
Fazla önemli değil ama uğraştırdı. Yurtiçi kargo kadar olmasada uğraştırdı.
2 günde gelmesi gereken kargo 4 günde dağıtım yapan kargo görevlisi yani aracın şöförünü bizzat arayıp konuştum, sağolsun 1 saat içinde getirdi.
"Router üzerinden gittiğimiz için rotadan çıkamıyoruz, sizin bulunduğunuz yerde en son dağıtım yapan yerlerden" diyor adam. Yapacak birşey yok.
Ayrıca ücret almadı veya unuttu bilemiyorum. Tam elimi cebime attım bozuk para çıkartıyordum adam kağıt tutuşturdu elime "şuraya bi imza" dedi, attık imzayı iyi günler diyerek gitti.
Aras Kargo :
4-5 defa Aras Kargo kullanmış biri olarak sadece 1 kere 1 gün geç kaldı, o zamanda şubeden teslim aldım. 1 km mesafe var zaten.
1 kere kargom sabah 09:30'da gelmişti, diğer günler öğlen ve öğleden sonra.
MNG Kargo :
Pazartesi günü Mersin'den İstanbul'a gönderdiğim 1 adet koli, Cuma günü zorla teslim ettirebildim. 500 mt. mesafe var, sürekli "gün içinde teslim edilecektir efendim" lafını duymama rağmen (her ne kadar inanmasamda) bir türlü o koli gideceği yere varamadı. Bayram girecek araya 1 hafta koli mi bekler.
Sonuç olarak Cuma günü teslim ettirebildik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 5 Kasım 2011; 21:29:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X