Şimdi Ara

Mng Kargo Cumartesi Dağıtıma Çıkıyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yarin ürünüm İstanbul'dan kargoya verilecek cumartesi günü benim oturduğum yere yani Kocaeli'ye ulaşır büyük ihtimal fakat dağıtıma çıkıyorlar mı acaba ? Gecen Aras kargo da da aynısı olmustu subeye gidip kendim almıştım onlar öğlen 1'e kadar çalışıyorlarmış dağıtım yokmuş, Mng'de 15:30'a kadar çalışıyormuş fakat dağıtım var mı bilmiyorum ?

Mng Kargo Cumartesi Dağıtım Yapıyor Mu?

Mng Kargo, Türkiye'nin önde gelen kargo şirketlerinden biridir ve geniş bir dağıtım ağına sahiptir. Çalışma saatleri ve dağıtım günleri lokasyona göre değişebilir.

Mng Kargo genellikle hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında dağıtım yapar. Bazı bölgelerde Cumartesi teslimatı da mevcuttur, ancak bu hizmetin kullanılabilirliği konuma bağlıdır.

Cumartesi teslimatının mevcut olup olmadığını öğrenmek için Mng Kargo'nun web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Mng Kargo Kaça Kadar Dağıtım Yapıyor?

Hafta içi dağıtım saatleri genellikle 09:00-18:00'dir. Cumartesi dağıtımının mevcut olduğu bölgelerde, teslimat saatleri genellikle daha kısadır ve 12:00'ye kadar olabilir.

Tam dağıtım saatleri için lütfen Mng Kargo'nun web sitesini ziyaret edin veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fikri olan yok mu arkadaslar ?

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Dağıtım olması lazım, büyük ihtimal yarım gün çalışıyorlar. Aksi takdirde şubeden alırsın.

Tesekkurler yorumunuz icin, artik olmadi subeden alacagiz.

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Dağıtım olması lazım, büyük ihtimal yarım gün çalışıyorlar. Aksi takdirde şubeden alırsın.

Ne oldu hocam MNG cumartesi dağıtım yaptı mı? Şu an bende benzer bir kargo bekliyorum. Hatta şubeye de gelmiş ama araya yılbaşı vs giriyor şansıma. Cumartesi dağıtım oluyor mu diye aratırken sizin konuyu gördüm sormak istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: akgun17

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Ne oldu hocam MNG cumartesi dağıtım yaptı mı? Şu an bende benzer bir kargo bekliyorum. Hatta şubeye de gelmiş ama araya yılbaşı vs giriyor şansıma. Cumartesi dağıtım oluyor mu diye aratırken sizin konuyu gördüm sormak istedim

Hayir dagitim yapmamislardi bana gidip subeden almistim sube acikti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler bilgi için. Ben şubeye de giderim sorun değil de benim beklediğim ürün çamaşır makinesiydi. Gitsem de alma gibi bir şansım yok. Haftaya da tüm haftaiçi akşam 8 e kadar iş yerinde oluyorum. Evde de kimse yok. Artık nasıl getirecekler çok merak ediyorum. En kötü Cumartesi gidip rica edeceğim yapacak bişey yok
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.