Şimdi Ara

MMS geldi ama gostermiyor?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
7.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mms geldi ama gostermiyor telefonda ayar olmadigi icin, ardindan baska mesaj geldi, avea online islemler mms mesajlarimi 2 gun icinde ziyaret edin diye, avea.com'dan girdim online islemlere ama mms mesajlarim diye birsey bulamadim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

MMS Geldi Ama Göstermiyor?!

MMS mesajları, metin mesajlarına resim, video veya ses gibi ekler eklemeni sağlayan mesajlaşma türleridir. Bazen, MMS mesajları gelmesine rağmen görüntülenmeyebilir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Çözüm Yolları:

• Online İşlemler'i Kontrol Et: Operatörünün online işlemler sayfasına giriş yaparak MMS mesajlarını görebilirsin.

• MMS Ayarlarını Kontrol Et: Cihazının MMS ayarlarını kontrol et. Ayarların doğru olup olmadığından emin ol.

• Operatörünü Ara: Sorun devam ediyorsa, operatörünü arayarak yardım isteyebilirsin.

Ek İpuçları:

• MMS mesajlarının görüntülenebilmesi için veri bağlantının etkin olması gerekir.
    • Bazı eski cihazlar, MMS mesajlarını desteklemeyebilir.
    • Bazı operatörler, MMS mesajları için ekstra ücret talep edebilir.

Bu adımları izleyerek MMS mesajlarını görüntüleme sorununu çözebilirsin. Yine de sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için operatörünle iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaslar lutfen yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

arkadaslar mms geldi ama gostermiyor telefonda ayar olmadigi icin, ardindan baska mesaj geldi, avea online islemler mms mesajlarimi 2 gun icinde ziyaret edin diye, avea.com'dan girdim online islemlere ama mms mesajlarim diye birsey bulamadim?

Bende sıkıntı olmadı ama istersen *100# den ayarlarına felan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sutlusoda

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

arkadaslar mms geldi ama gostermiyor telefonda ayar olmadigi icin, ardindan baska mesaj geldi, avea online islemler mms mesajlarimi 2 gun icinde ziyaret edin diye, avea.com'dan girdim online islemlere ama mms mesajlarim diye birsey bulamadim?

Bende sıkıntı olmadı ama istersen *100# den ayarlarına felan bakabilirsin

hocam ayarlari yaptim, edge ''e'' isareti cikiyor, aktif, indiriyor diyor ama bekle bekle gelmiyor resim. kurusta azalmiyor. sorun ne anlamadim.

online islemlerden de bakiliyormus sanirim ama bulamadim mms mesajlarim kismini. bilen var mi nasil bakacagim netten?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    o mesaj geldi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.