Şimdi Ara

MMORPG TAVSİYESİ (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle 17 yaşında bir lise 3 öğrencisiyim ve anadolu öğrt. lisesinde okuyorum (isteyen dalga geçebilir) ve lol dota oynamaktan derslerime vakit bulamıyorum bende farklı zamanı bukadar almasada beni doyurabilecek bir oyun arıyorum tavsiyeleriniz bekliyorum oyunda şu özellikler bulunursa çok sevinirim:

-Türkçe olması görevleri vs. anlamam için bana çok yardımcı olacaktır
    -boyutu 10 gb'ı geçmesin lütfen
    -metin2 diyecekler gelmesin

• Metin 2
  • lol,dota oynamak bir mmorpg den daha az zaman alır. Madem derslerine vakit ayıramıyorsun o tarz oyunlara hiç bulaşma emin ol şuan oynadığın oyunlardan daha fazla zamanını çalacaktır.
  • Metin 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de lol oynuyorum. Hemen hemen aynı yaşta sayılırız ben 18'im. Herneyse Lol'e girip 1-2 el atayım derken rahat 2 saat geçiyor oyunda. Aynı şekilde ben de bir mmorpg arıyorum. Kendime bir program hazırlayıp günde 1 en fazla 2 saat oynayacağım. Kafamda gw2 var. Bir bak istersen sen de. Ucuzdan bir hesap almayı planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkacağını duyduğum bir RPG dediğin kriterlere uygun ve üst seviye bir oyun
  • Legend of Fighters'a gel baya kaliteli bir oyun yaptılar. Zevkli de oyun tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    mmorpg önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radikk

Legend of Fighters'a gel baya kaliteli bir oyun yaptılar. Zevkli de oyun tavsiye ederim

Bütün konulara aynı mesajı atmışsın yoksa yapımcısı senmisin demeden edemedim Ben baktım ama sarmadı görüntü olarak
  • Continent of the ninth. Max level e ulastiktan sonra günlük pvp yaparsin. Oynanisi da zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Continent of the ninth. Max level e ulastiktan sonra günlük pvp yaparsin. Oynanisi da zevkli

aynen bu oyun cok deli bir şey level ve iteme bakmaksizin eğer yetenekliysen comboyu kacırmazsan sen 50 lvl ol adam 65 lvl yine de keseiyorsun grafik ve oynanış harika tek kötu yani open world değil 63 lvl gunnerim var bi ton 50 lvl char var arada girip pvp atiyorum acayip stresimi aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahriyeLeee -- 7 Mayıs 2014; 3:47:41 >
  • Yulgang 2 oynarsaniz yardimci olurum.
  • Yulgang 2 oynamanı tavsiye etmem.Grafikler çöp.2000 yılında çıkmış knight grafikleri daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

Yulgang 2 oynamanı tavsiye etmem.Grafikler çöp.2000 yılında çıkmış knight grafikleri daha iyi.

Grafikleri o kadar kötü değilde atmosferi bunaltıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.