Şimdi Ara

Mmorpg Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaslar oynadığım oyunları içlerinde en beğendiklerimi söyleyeyim bir türlü aradığım oyunu bulamadım,istediğim şey açık dünya ve bitmek bilmeyen bir pvp sistemi , neyse sizin tavsiyelerinizi bekliyorum, aradığım en önemli özellikler ;
    -İyi bir optimizasyon,
    -Karakterler ve item dizaynı ( itemi değiştirdiğimde en azından item değişsin cabal 2 gibi olmasın mümkünse)
    -Açık dünya pvp , oyun açık dünya olabilir ama gidip beni arenaya sokmasın pvp için 100 v100 kapısalım mümkünse,
    Şimdiye kadar oynayıpta en beğendim en uzun solukla oynadıgım oyunlar diyeceğim ama aklıma bir oyun geliyor oda Aion fakat 65gbyı bir daha indirmeyi gözüm yemiyor güzel öneri gelmezse zaten ona döneceğim.
    Aradığımı bulamadığım oyunlar:
    Yulgang2
    Cabal 2
    Metin 2 (sonunda 2 olan oyunları oynamama kararı aldım artık )
    Panzar
    Neverwinter
    Vindictus (ah vindictus ah çok sevmiştim seni keşke pvpn biraz iyi olsa)
    Titan savaşları

İşin özeti bana bir mmorpg tavsiye edin arkadaşlar. Oyuncusu bol olsun şöyle tadını çıkara çıkara oynayım.

• KO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KR4NTZ K kullanıcısına yanıt
    Valla ko yu oynamak isterim istemesine de çok eski ve hiç denemedim. Yeni jenerasyonda yokmu koyu andıran bir oyun.
  • yskahraman kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan o ki kimse artık rpg tarzı oyunlara eskisi kadar önem göstermiyor ve ya sevmiyor. Neyse kendimiz araştırmaya devam edeceğiz
  • Dragomon hunter oynuyorum bu oyun yokluğunda gayet iyi gidiyo oynamak isteyen olursa yeniyim bende burdan haberleşelim

• Hocam aiona döndüm, terayı gw2 yi hepsini denedim, şuan bana hitap eden en iyi oyun diyebilirim. Denemenizi tavsiye ederim.
  • Aion da oynadım bana pek uymadı terayi 1.5 yıl oynadım sıktı şuan dragomon hunter anime tarzı baya iyi yeni bi oyun aion güzel aslında ama end game boş hep grind farm başka bişey yok zaten pvp sevmediğimden uymadı pve olarak ise tera tek diyebilirim kişisel düşüncem oyun yeni ve hiç türk görmedim başlayan olursa haberleşelim guild falan oynarız beraber
    Nick : Nussknacker
    Server : Paradox
    Class : Mercenary Barbarian 38 lvl
    Oyun içi ekleyin yada burdan pm atın oynayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    MMORPG tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.