Şimdi Ara

MMORPG Oyun Önerilerinize Muhtacım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben metin2'ye ömrünü yedirmiş gençlerden birisiyim ve artık çok sıkıldım.Yeni heyecan arayışındayım ve bu yeni heyecanım emeğimin karşılığını bana verebilecek olmalı arkadaşlar.
    Önerilerinizi bekliyorum bu arada not düşeyim geçenlerde World of Warcraft yükledim hayran kaldım fakat aylık ödeme sistemi biraz sıkıntı gibi ücretsiz biçimde türk oyuncularla karşılaşıp kalabalık sunucuda oynayabileceğim bi server varsa lütfen önerin indireyim oyunu tam anlamıyla öğrendiğim zaman gidip orijinal biçimde alacağım merak etmeyin :D olmadı WoW benzeri oyun önerirseniz sevinirim iyi forumlar tekrardan :)

• Wow private serverlarda oynanmaz.Direk baslayip ogreneceksin.

Private serverlar genelde vanilla,tbc,lk
    uzerine kurulu.Ozellikle vanilla agirlikli, kisacasi bunlar inanilmaz zor serverlar wow legiona gore. 5 dakika sonra quiti basarsin.

30 liraya battlechest satiliyor 1 ay sure de veriyor.Onunla beraber 100 levela kadar kasabilirsin , sonra legion alman lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westlerexplosion

Öncelikle iyi forumlar.
    Ben metin2'ye ömrünü yedirmiş gençlerden birisiyim ve artık çok sıkıldım.Yeni heyecan arayışındayım ve bu yeni heyecanım emeğimin karşılığını bana verebilecek olmalı arkadaşlar.
    Önerilerinizi bekliyorum bu arada not düşeyim geçenlerde World of Warcraft yükledim hayran kaldım fakat aylık ödeme sistemi biraz sıkıntı gibi ücretsiz biçimde türk oyuncularla karşılaşıp kalabalık sunucuda oynayabileceğim bi server varsa lütfen önerin indireyim oyunu tam anlamıyla öğrendiğim zaman gidip orijinal biçimde alacağım merak etmeyin :D olmadı WoW benzeri oyun önerirseniz sevinirim iyi forumlar tekrardan :)

oyun süresi için sıkıntı yaşamazsın. şu an oyuna aylık ödeme yapan şurda adam bulacağını zannetmem. oyun içi para kasıp alabileceğin wow token olayı var. 1 aylık oyun süresi veriyor. ve parasını kasmak ta öyle sıkıntı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Wow private serverlarda oynanmaz.Direk baslayip ogreneceksin.

uzerine kurulu.Ozellikle vanilla agirlikli, kisacasi bunlar inanilmaz zor serverlar wow legiona gore. 5 dakika sonra quiti basarsin.

30 liraya battlechest satiliyor 1 ay sure de veriyor.Onunla beraber 100 levela kadar kasabilirsin , sonra legion alman lazim.

Eve online önerebilirim. Uzayda geçen bir tür mmorpg. Uzay savaşları ilgini çekiyorsa bir bakmanı tavsiye ederim.
    Oyun tamamen ingilizce. İngilizcem çok kötü diyorsan benim gibi baya tökezlersin ama wow da aynı şekil sanırım. Türkçe oyuncu çok fazla olmasa da günden güne artıyor diyebilirim. Oyunda normal bir zamanda 25k filan online oluyor. Aynı metin2 de olduğu gibi bunda da ticaret merkezleri var oralar yoğun oluyor. Oyunun en güzel yanlarından birisi oyunu oyuncuların yönetmesi. Neredeyse her sistem oyuncular tarafından kurulmuş ve işletiliyor. Oyundaki herşey çok pratik yapılabiliyor örnek vermek isterdim ama çok uzun olur büyük ihtimalde anlaşılmayabilir :D
    Wow da olduğu gibi bu oyundada aylık ücret istiyor ama wow'da varmıdır bilmiyorum bu oyunda plex denen bir item var bunu oyun içinde para kasıp satın alabilirsin
    fiyatı 15$ gibi birşeydi steamdan alırsan 30 tl oluyor 1-2 ay bundan alıp para kasmaya başladığın zaman para ödemeden oynamaya başlarsın. Ben bu şekilde 2 kere satın alıp gerisin kendim kasmaya başladım 1 yıl kadardır oynuyorum. Bu dediğim eşyayı almam için gereken parayıda kasmam 10 saat sürüyor toplamda.
    Tabi yeni başlayan biri için daha fazla uğraşmak gerekiyor.
    Oyun içi videoları izlemeni öneririm, cinematicleri desen mükemmeldir onları izleyipte gaza gelme bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catalyst4 -- 17 Ekim 2016; 16:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Catalyst4

quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Wow private serverlarda oynanmaz.Direk baslayip ogreneceksin.

Eve online önerebilirim. Uzayda geçen bir tür mmorpg. Uzay savaşları ilgini çekiyorsa bir bakmanı tavsiye ederim.
    Oyun tamamen ingilizce. İngilizcem çok kötü diyorsan benim gibi baya tökezlersin ama wow da aynı şekil sanırım. Türkçe oyuncu çok fazla olmasa da günden güne artıyor diyebilirim. Oyunda normal bir zamanda 25k filan online oluyor. Aynı metin2 de olduğu gibi bunda da ticaret merkezleri var oralar yoğun oluyor. Oyunun en güzel yanlarından birisi oyunu oyuncuların yönetmesi. Neredeyse her sistem oyuncular tarafından kurulmuş ve işletiliyor. Oyundaki herşey çok pratik yapılabiliyor örnek vermek isterdim ama çok uzun olur büyük ihtimalde anlaşılmayabilir :D
    Wow da olduğu gibi bu oyundada aylık ücret istiyor ama wow'da varmıdır bilmiyorum bu oyunda plex denen bir item var bunu oyun içinde para kasıp satın alabilirsin
    fiyatı 15$ gibi birşeydi steamdan alırsan 30 tl oluyor 1-2 ay bundan alıp para kasmaya başladığın zaman para ödemeden oynamaya başlarsın. Ben bu şekilde 2 kere satın alıp gerisin kendim kasmaya başladım 1 yıl kadardır oynuyorum. Bu dediğim eşyayı almam için gereken parayıda kasmam 10 saat sürüyor toplamda.
    Tabi yeni başlayan biri için daha fazla uğraşmak gerekiyor.
    Oyun içi videoları izlemeni öneririm, cinematicleri desen mükemmeldir onları izleyipte gaza gelme bence :D

Önerin için teşekkür ederim fakat uzay oyunu olarak bir tek darkorbit sardı beni :D

• quote:

Orijinalden alıntı: westlerexplosion

Öncelikle iyi forumlar.

Muhtacim ne laa
    Git at olm kendini surdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• westlerexplosion W kullanıcısına yanıt
    Lise zamanlarımda bir arkadaşımla beraber oynuyordum bende darkorbiti :D
    Açıkçası darkorbit bu oyunun çeyreğinin çeyreği bile değil. Çok ayrıntılı çoğu yerde kafa ağrıtıyor.
    Mesela şöyle diyim darkorbitte 2-3 çeşit gemi vardı sürekli kullanılan biri goliath diğeri vengeance miydi neydi sadece bunlar kullanılıyordu çünkü vuruş gücü çok ayrıca dayanıklı ve hızlı
    Bu oyunda öyle birşey yok oyunun en büyük gemileri titanlar, frigate dediğimiz ufak gemilere karşı attığı her vuruşu ıskalar çünkü bu gemiler aşırı hızlı gidiyor ve oyunda Tracking speed denilen bir olay var lazerlerin hedefini takip etme hızı. Çok hızlı gemiyi lazerler takip edemiyor dolayısıyla da vuramıyor. Roketler ıskalamıyor ama belli bir süre uçabiliyor o süre içinde yeterince yol alırsan kaçabilirsin. Bu frigate dediğim gemiler zaten hedefini yavaşlatma sensörlerini bozma vs amacındalar hasarları yok denecek kadar az, geri kalan iş grubundaki diğer elemanlara düşüyor. Oyunda yüzlerce farklı strateji var o yüzden çok kafa ağrıttığı zamanlarda oluyor ama çoğu zaman eğlendiriyor da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    9 ay önce açıldı
    Oyun Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catalyst4

Lise zamanlarımda bir arkadaşımla beraber oynuyordum bende darkorbiti :D
    Açıkçası darkorbit bu oyunun çeyreğinin çeyreği bile değil. Çok ayrıntılı çoğu yerde kafa ağrıtıyor.
    Mesela şöyle diyim darkorbitte 2-3 çeşit gemi vardı sürekli kullanılan biri goliath diğeri vengeance miydi neydi sadece bunlar kullanılıyordu çünkü vuruş gücü çok ayrıca dayanıklı ve hızlı
    Bu oyunda öyle birşey yok oyunun en büyük gemileri titanlar, frigate dediğimiz ufak gemilere karşı attığı her vuruşu ıskalar çünkü bu gemiler aşırı hızlı gidiyor ve oyunda Tracking speed denilen bir olay var lazerlerin hedefini takip etme hızı. Çok hızlı gemiyi lazerler takip edemiyor dolayısıyla da vuramıyor. Roketler ıskalamıyor ama belli bir süre uçabiliyor o süre içinde yeterince yol alırsan kaçabilirsin. Bu frigate dediğim gemiler zaten hedefini yavaşlatma sensörlerini bozma vs amacındalar hasarları yok denecek kadar az, geri kalan iş grubundaki diğer elemanlara düşüyor. Oyunda yüzlerce farklı strateji var o yüzden çok kafa ağrıttığı zamanlarda oluyor ama çoğu zaman eğlendiriyor da

Bu oyunda aylık ücret sistemiyle mi çalışıyor :D

• westlerexplosion W kullanıcısına yanıt
    Şuandaki sisteme göre Trial hesap açıp ilk 21 gün ücretsiz oynayabilirsin bu hesapta bazı skilleri kasmana izin vermiyor 1 kere satın alır yada plex dediğim itemi kullanırsan hesabım premium oluyor istediğin her skilli kasabiliyorsun. Yakında bir patch gelecek tahminimce bu ay yada önümüzdeki ay içinde getirirler. Oyun free to play olacak ama yine ondada belli kısıtlamalar koyacaklar. Oyunda 4 büyük şirket var (Amarr, Caldari , Gallente ve Minmatar) ve bunların her birinin çeşitli gemileri var bunlar bır kısmı
     MMORPG Oyun Önerilerinize Muhtacım
    Free to play olacağı zaman seçtiğin şirketin belli bir sınıfa kadar gemilerini kullanabiliyorsun tabiki skillerin yeterliyse. Sonrası için plex kullanıp 1 ay boyunca istediğin bütün skilleri kasabilirsin. Yani ftp olunca biraz daha rahat edersin plex alacak parayı kazanamasan bile hesabın açık olacak küçük çaplı da olsa bir takım işleri yapabileceksin.
    Ek olarak normalde hangi şirketi seçtiğinin bir önemi yok örneğin gallente ve caldari düşmanlar sen gallente seçersen istediğin gibi caldari bölgesine gidersin istasyonlarına girersin ticaret görev vs yaparsın sıkıntı olmuyor onlar seni etkilemiyor yani.

• emeğinin karşılığı?

metin gibi knight gibi oynayıp karakteri satma olayı olmaz wow'da; ben hiç duymadım. harcadığın emek ve zaman, sana tatminiyet olarak döner; artık ona ne kadar değer biçersen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.