Şimdi Ara

MmoRpg Oyun Önerileriniz (Non-Target ve Diğerleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok oyun denedim oynadım en son denediğim oyun tera ondada belli bir seviyeye gelince sıkıyor pvp sistemini pek beğenmedim beni sarmadı bende başka oyunlara yönelmek istedim denediklerimi yazayım

Tera
    Aion
    Metin 2
    Knight Online
    Dekaron
    Cabal
    Dragon Nest
    Silkroad
    C9
    Vindictus
    Woi
    Boi

Bunları oynadım şuan oynamak istedim oyun tarzı non-target ama efectleri C9,Vindictus,Tera benziyen bir oyun arıyorum eski oyun tarzı veya Guild Wars 2 tarzı oyun sevmiyorum eos falan şuan düşüncem blade and soul ama onuda pek önermiyorlar

Lost Ark diye bir oyun gördüm oda çıkmamış heralde şuan piyasada pek oyun yok gibi ama varsa bildiğiniz önerirseniz sevinirim
    dungeon tabanlı oyunları seviyorum genelde ama tera tarzı oyunlarda olabilir önemli olan eğlenceli olsun pve falan sıkmasın pvp eğlenceli olsun c9 tarzı

yada

Blade Hunter tarzı browser game önerirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan67 -- 3 Mayıs 2016; 23:40:17 >

• dungeon tabanlı oyunları seviyosan ve anlattığın diğer şeylere göre benim daha az önce indirdiğim bi oyun var adı SKYFORGE bakabilirsin ben fazla dungeon tabanlı oyunları sevmiyom bu da tam dungeon tabanlı değil aslında 2 si karışık bi bak istersen seversin gibi duruyo
  • Skyforge gerek grafik gerek ise oynanabilirlik adına bir çok şey barındırıyor bünyesinde. Oyunda Premium mevzusu var ama aylık olarak gerçi haftalık da alınabiliyor olması lazım ama şunuda söylemek isterim. Oyun içindeki paralar ile herşey alınabiliyor ( Premium dahil ). Oyunda çok fazla class seçeneği ve build olayı var. Yani her karakter birbiriyle aynı değil statlar konusunda. Skil olarak yine çeşitlilik bol ama belli başlı skilleri kullanıyorsun zaten. Oyun dungeon tabanlı değil ama şöyle diyebilirim Cabal oynamışsın onun gibi düşün ama mapleri inanılmaz fazla büyük. Dungeonlar var eventler var pvpler var hepsi ayrı güzel. Sana en başta 3 class veriyor onlarla oynamaya başlıyorsun ve gelişiyorsun. Başta talent olarak diyebileceğimiz classın özellikleri geliştirebileceğin bir kısım var o kısmı geçince devasa bir talent build kısmı açılıyor atlas diye. Burdanda diğer classlara ulaşabiliyorsun. Kasması biraz zaman ister ama ben özellikle pvpsinden acayip zevk alıyorum çok eğlenceli oluyor. Ona bakabilirsin ama dediğim gibi premiumsuz biraz zorlanabilirsin kasmakta başlarda.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.