Şimdi Ara

MMORPG Latency Sorunları + İdeal İnternet Bağlantısı + Altyapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar ben sıklıkla MMORPG + Online oyun oynayan birisiyim, bulumduğum hane büyük tek bir bağlantıyı şu an 7 bilgisayar kullanmakta ve buna Smartphone + Ipad leri falan katmıyorum onlar da sıklıkla kullanılıyorlar. tüm bu bilgisayarlar aşırı internete sürekli yüklenmiyorlar ancak sonuçta baya paylaştırılmış durumda Elimizde bulunan paket 4mbit sınırsız ADSL (AKK de yok) buna 90-100 TL arası aylık bir para ödeniyor.

1) Telefon kabloları eski ve döşenmiş CAT 5 kabloları çok da kaliteli durmuyor bunları değiştirmek hız verir mi
    2) Ben ve hanemdeki 2 kişi daha interneti daha yoğun kullanıyoruz ve Modem bizden uzakta (aşağı yukarı 10-15m kablo var bize gelene kadar ve bir router da var) yeni bir ADSL hesabı bize açsak modem yanımızda olsa daha sağlıklı olur mu olursa yatırıma değer mi
    3) Fibernet yok ama VDSL var, yani HİPERNET dedikleri şu an, 24MBit belki daha üstü destek var sormuştum TTNet e bunu sizce geçmeye değer mi, geçersek download hızımızda fark olacağı aşikar ama online oyunlara bir etkisi olur mu
    4) Diğer Seçenekler (ADSL 8mbit, Uydunet vb.) ne önerebilirsiniz

Tavsiye ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.