Şimdi Ara

MMORPG Dünyasına yeni mi katıldınız gelin içeri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
34.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eline sağlık hocam
  • Gerçekten lazımdı böyle bir şey, eline sağlık çok iyi olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay meursault -- 8 Nisan 2013; 23:40:02 >
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık ustam süper olmuş
  • gr8 m8 l8 w8 bikere bile görmemiştim eline sağlık.
  • Emeğine sağlık, çok iyi olmuş. Ben de yeni katıldım sayılır mmo dünyasına Legend of Fighters oynuyorum baya kaliteli bir oyun olmuş tavsiye ederim
  • Yulgang 2 oynarsaniz yardimci olurum.
  • Life is Feudal Ortaçağ hayatta kalma simülasyonu.

    Life is Feudal oyuncuların oluşturduğu harita üzerinde sürdürülecek. Yani evleri, köyleri, kaleleri oyuncular oluşturabilecek.

    Bu sayede kendi yerleşkelerinizi oluşturup yaşamınızı sürdürmeye çalışacaksınız. ( MMORPG )

    Oyuna vahşi doğanın içinde yalnız başlıyoruz. Hemen ilk toprak parçasına, ağaca ve taş kütlesine saldırarak içinde materyal arıyor ve basit malzemeler yapıyoruz. Haritalar gayet büyük, etrafa fazla açılmadan basit bir taş baltası hazırlayarak işe koyulmak en iyisi. Karakter çalıştıkça özellikleri yavaş yavaş artıyor. Temelde beş ana özellik karakterin ana hatlarına şekil veriyor: Strenght, Agility, Constitiution, Willpower ve Intelligence. Misal üç milletten biri olan Auirunianları seçerseniz fırlatmalı silahlarda usta olduklarından agility'yi yüksek tutmanız lazım.

    Ana özelliklerden sonra crafting ve combat geliyor. Crafting oyunun ana çekirdeği ve beş başlıktan oluşuyor. Bunlar sayesinde ekip biçiyor, toprağa şekil veriyor, evinizi kuruyorsunuz ya da doğa bilginiz sayesinde etraftaki ağaçtır, ottur, püsürdür gibi etmenler hakkında detaylı bilgi edinebiliyorsunuz. Gerçekten de doğayı gözlemledikçe (oyundaki tabiri ile "inspect" ettikçe) karakterinizin bilgisi artıyor ve gittikçe daha isabetli tahminler yapıyor (şu ağaçtan bu kadar kütük çıkar, meyvesi şudur gibi).
    Yapımcıların oyuna eklediği ince detaylara şapka çıkardım. Bir kere zırhlar ve elbiseler tam o zamanın havasını solutuyor size. Grafik anlamındaki özeni bir kenara bırakarak hemen mekaniklere geçiyorum. Varan 1: Karakter ne kadar kaliteli yiyecek yerse o kadar verimli çalışıyor. Varan 2: Tarlanıza ürün ekerken (evet ekebiliyorsunuz!) o ürünün doğasına uygun hava koşullarına dikkat etmeniz gerekiyor çünkü ona göre verimli hasat alıyorsunuz ya da alamıyorsunuz. Varan 3: Öyle dünyaya girdiğiniz gibi maden kazamıyorsunuz, bu tecrübe isteyen bir iş. Terraforming yeteneğinizi 60 yaptıktan sonra tünel kazabilmeye başlıyorsunuz. Tüneller sayesinde madencilik yeteneğinizi artırıyor ve minerale denk gelirseniz çıkartıyorsunuz. Varan 4: Savaş mekanikleri denge üzerine kurulu, örneğin ağır zırhlı birine dalmanın en iyi yolu delici silahlar ve yüksek agility puanı (Oberyn Martell geldi aklıma, rahmetli). Oyunda türlü detay var ve hayat zor olduğundan millet birbirine pek acımıyor, dolayısıyla en iyisi arkadaşlarınızla oynamayı deneyin.

    Savaş olur da savaş taktiği olmaz mı? Yapımcılar bu ayrıntıyı da unutmamış tabii ki. Arkadaşlarınız ile beraber farklı taktikler uygulayabilirsiniz. Örneğin düz bir çizgi üzerinde durur gibi dizilebilirsiniz ya da üçgen şeklinde sıralanıp düşmanlarınıza saldırı yapmayı deneyebilirsiniz. Bu taktiklerin daha da arttırılacağını düşünüyorum.

    Savaşlarda, ‘Gerçekçi Darbe Sistemi’ olarak adlandırdıkları bir sistem kullanıyorlar. Yani karşınızdaki düşmanın neresine vurursanız (kolu, kafası, bacağı vs.) orası darbe alıyor.



    AYRINTILI BİLGİ İÇİN

    https://futbolherseydir.blogspot.com.tr/p/life-is-feudal-hayatta-kalma-simulasyonu.html MMORPG Dünyasına yeni mi katıldınız gelin içeri




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.