Şimdi Ara

MKV PLAYER TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MKV FORMATINI DESTEKLEYEN BİR DVD PLAYER ALMAK İSTİİYORUM. MÜMKÜN OLDUĞUNCA EKONOMİK OLANLAR TERCİHİMDİR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• MKV den kastınız HD filmleri seyretmekse böyle bir DVP bulmanız mümkün değildir. HD Medya player almanız gerekir
  •  MKV PLAYER TAVSİYE

BD560 Blu-ray Oynatıcı alabilirsiniz,349,00 TL KDV Dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

MKV den kastınız HD filmleri seyretmekse böyle bir DVP bulmanız mümkün değildir. HD Medya player almanız gerekir

MümkündürHatta arkadaşın biri media player devri bitti diyerek bu lg cihazlar için başlık açmışTeknolojide herşey mümnkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

MKV den kastınız HD filmleri seyretmekse böyle bir DVP bulmanız mümkün değildir. HD Medya player almanız gerekir

MümkündürHatta arkadaşın biri media player devri bitti diyerek bu lg cihazlar için başlık açmışTeknolojide herşey mümnkün

Mümkündür ama bir hangi aklı başında biri sırf HD mkv izlemek için ya da çoğunlukla mkv izlerim kırk yılın başında elime Bluray disk geçerse Bluray izlerim diyerek Bluray oynatıcı alır.

Ayrıca Bluray oynatıcılar asla Media Player cihazların yerini dolduramaz. Mesela Dvix destekli DVD oynatıcılar var ama daha hala Dvix destekli DVD oynatıcılardan çok fazla şikayet var ve yazılımlarla da düzeltilmiyor bu sorunlar. Çünkü Divx tam yasal bir format değil o sebeple DVD oynatıcı üreticileri divx formatını koymalarına rağmen ürünlerine bu formattaki hataları düzelte bilecek yazılım veya codec yayınlamıyorlar.

Aynı olan mkv destekli olan Bluray Oynatıcılar da da söz konusu olacak. Asla tam olarak destek vermeyecekler.

Sorunsuz mkv izlemek için Media Player almak şart.

Sırf mkv oynatıyor diye bir Bluray sürücü alıp o kadar para vermek saflıktır. Çoğunluk olarak MKV izlenecek bir ürüne o kadar para vermeye yazık olur. O kadar para verip bluray oynatıcı alacaksan bluray film alıp izlemek için alırsın.

Ha şu var ben Bluray film alıp izlemek için bluray oynatıcı alıyorum ama nadiren mkv izlemek de isterim dersen tamam bluray oynatıcı alırsın.

100 film izlerim bunun 80-90 tanesi bluray disk olacak dersen gidip bluray oynatıcı al. Ama kalkıp da ben 100 film izlerim bunun 90 tanesi mkv 10 tanesi bluray disk olacak dersen gidip bluray oynatıcı almak çok mantıksız ve paranı çöpe atmaktır.

Kısaca MKV için Media Player alınır. Bluray oynatıcılar mkv desteği verseler bile asla Media Playerların yerini dolduramazlar.

• Arkadas uygun fıyatlı olsun demıs.Su an 160-180 tl aralıgında satılan WD HD TV en uygunu bence.Sonucta mkv seyredecek ve WD bu ısın babası bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    DVD Player önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.