Şimdi Ara

Mk lol ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mk lolu kac yildir sadece skin olayi icin kullanirim. Ancak bikac aydir hala acilmadi skin degistirme kismi. Olan banlardan dolayi uzerine calisiyoruz vs vs diyor da ne zaman acilacak bu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gg oldu o iş
  • Hocam kullanma derim benim e postaya mail geldi ritodan kullanmaya devam edersen perma yersin diye

• Lole başlıcaktım bunu görünce kalp krizi geçirdim
  • Yav bi skine gidip dunyanin parasini vermek de mantikli gelmiyor. Westte rp fiyatlari cok pahali. Ne guzel mk lol ile ounuyorduk, sadece kendim gorsem de en azindan farkli bir tad katiyordu. Lolcraft a baktim bikac gundur ama onu da beceremedim pek

• Macht kullanıcısına yanıt
    Dünyanın parası?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syl

Dünyanın parası?

Westte 750 rp 19tl? Sana fazla gelmiyor sanirim. O zaman westte thresh acar misin bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Olur.

Ciddi anlamda mi soyledin bilemedim ama yinede sagol hocam sakasina dedim ben durduk yere bosuna para vermeye gerek yok dusunmen yeter. Zaten ip ile alacagim son 3800 ip kaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Macht

quote:

Olur.

Ciddi anlamda mi soyledin bilemedim ama yinede sagol hocam sakasina dedim ben durduk yere bosuna para vermeye gerek yok dusunmen yeter. Zaten ip ile alacagim son 3800 ip kaldi

skin alınca o hero 15 ap 15 ad fazladan veriyor kesin alman lazım.
  • 3. Parti yazılım olmamasına rağmen yasaklanan bedava skin programı... Çok saçma değilmi yasaklanması??

• +30 zirh ve +50 buyu direncide veriyor onlari unutmussun. +200 de can verdigi soyleniyor kesinlikle alinmali

• Selamlar arkadaşlar bir sorum olucaktı Tr'den weste geçmeyi düşünüyorum, RP aldıktan sonra 2600 verip hesabi geçirdigimi varsayarsak kalan rp hesaba aktarılıyormu ? açılan kostümler vs herşey oldugu gibi aktarılıyormu ? bilgisi olan varsa aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaddro

Selamlar arkadaşlar bir sorum olucaktı Tr'den weste geçmeyi düşünüyorum, RP aldıktan sonra 2600 verip hesabi geçirdigimi varsayarsak kalan rp hesaba aktarılıyormu ? açılan kostümler vs herşey oldugu gibi aktarılıyormu ? bilgisi olan varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Evet her sey olduğu gibi aktariliyor.

Teşekkürler
  • +9 pulsefire %20kritik sansi 40ad 40ap veriyormus

kanli ay threshin q su da güdümlü atıyormus kesin bilgi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.