Şimdi Ara

MK 710 ve Unifying İle İlgili Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech MK 710 klavye setini almayı düşünüyordum ki; Türkçe karakterlerin olmadığını belirten bir yazı okudum. Aslında ürünü Vatan'da inceledim ama gözüme hiç takılmadı, yarın tekrar gidip bakacağım ve Türkçe karakterler yoksa sanırım almayacağım. Hep böyle oluyor tam karar veriyorum ürünü alacağım birde bakıyorum benim için önemli bir özellik yok.

Şimdi arkadaşlar LOGITECH WAVE KABLOSUZ DESKTOP & K350 NANO UNIFYING WIRELESS'ın klavyeleri göründüğü kadarıyla aynı, aralarında ki fark sadece pil ve unifying sanırım, Wave'de unifying yok. Ben ucuz olan Wave klavyeyi alsam yanınada m705 marathon mouse alsam, mouse unifyingi ile klavyeyi çalıştırabilir miyim? Çünkü emin olmamakla beraber kendi alıcısı baya büyük sanırım, laptopta kullanacağım için görünmesin, taktığım yerde unutayım istiyorum.

Yada biraz daha beklesem bu çok hoşuma giden MK 710'un Türkçe karakterli bir üst modeli çıkar mı?

• Merhaba Beyaz kartal.Ben dün vatan bilgisayardan logitech wireless mk710 klavye seti aldım.ve Türkçe!Ve aldığım gibi alıştım.hiç bir eskisi yok,göremedim diyebilirim.klavyenin tuşları diğer bütün klavyelerden değişik olarak çok sessiz.bilekliği deri.mouse u ele oturuyor.kısayol tuşları çok kullanışlı.mouse u yatağımda bile kullanıyorum.wireless çekme mesafesi olarak ta sana şöyle diyeyim,odamdan dışarı çıkıp yaklaşık 8-9 metreden sorunsuz kullanabiliyorum.ve duvardan da var arada.nano alıcısı var biliyorsun,tek dongle.tak unut.ikisininde de 2 şer kalem pil var.şarjı 3 yıl gidiyor biliyorsun.az önce sürücü programını yükledim ve mouse şarj süresi 1095 yazıyor.ben yaklaşık olarak 1 ay araştırdım.gitmediğim teknoloji mağazası kalmadı.en son bu klavye mouse setinde karar kıldım.teknosadan 225tl ben vatandan nakit 163 tl ye aldım.kesinlikle tavsiye ederim.İyi günler,saygılarımla.Ben ANADOLU KARTALI...
    MSI B450 GAMING PLUS//AMD RYZEN 5 2600//CORSAIR 16GB DDR4 3000MHZ//ASUS TUF GEFORCE GTX1660 OC 6GB GDDR5 192BIT //ASUS VG248QE 24" 144HZ 1MS //RAZER MAMBA ELITE//RAZER BLACKWIDOW// RAZER TIAMAT //COOLER MASTER HAF 912 PLUS //XIAOMI REDMI NOTE 7//

• eXXeLanCCe cevap için sağol

Bende az önce tekrar Vatan'a gittim. MK 520'ye bakacaktım klavyenin Türkçe olduğunu görünce onu unuttum, hemen kaptım.

Klavye çok düz geldi bana, birde tuşların köşeleri yuvarlaştırılmış, şuan için alışmakta biraz zorluk çekiyorum gibi, ama alışırım sanırım.

Bana pek sessiz gelmedi klavye, gerçekten diğerlerine göre öyle mi? Mesela Logitech Wave'ye göre sessizmi?

Fare gerçekten güzel ama biraz daha büyük olsa iyi olacakmış. Ben zaten bu fareyi almayı düşünüyordum. Bu sette olunca daha iyi oldu.

Klavye çok şık ve bilekliği hakikaten hoş.

Şuan klavyeden yazıyorum bana çok ses çıkıyormuş gibi geliyor.
    klavye çok düz geldi derken?yatık diyemi diyorsun,altında 2 farklı seviye ayarı var.fonksiyon tuşları için diyorsan,bence gayet yeterli,çok tuş gereksiz,zaten multimedia klavye,oyun klavyesi değil,onun için çok iyi bence.birde fn tuşları var.ekstradan 14 tuş var.
    Farenin boyutu küçük değişsin.Ben 1.90 boyundayım,elimi az çok tahmin edebilirsin.Benim ellerime göre ve eski mouse uma göre evet biraz küçük ama çok küçük değil,yani bana göre sorun yok.bir laptop mouse una göre büyük bir mouse.
    Tekrar güle güle kullan.İyi günler...
    MSI B450 GAMING PLUS//AMD RYZEN 5 2600//CORSAIR 16GB DDR4 3000MHZ//ASUS TUF GEFORCE GTX1660 OC 6GB GDDR5 192BIT //ASUS VG248QE 24" 144HZ 1MS //RAZER MAMBA ELITE//RAZER BLACKWIDOW// RAZER TIAMAT //COOLER MASTER HAF 912 PLUS //XIAOMI REDMI NOTE 7//

• Sağol eXXeLanCCe, sen de güle güle kullan.

Klavyenin boyutu iyi sadece fare için demiştim küçük diye ama çokta küçük değil, oturuyor elime.

Tuşlar için değil eğim bakımından düz dedim, tuşlar bence de gayet yeterli. Alttaki ayakları gördüm ama kucağımda kullandığım için bir yararı olmuyor.

Bu arada senin boyunun da maşallahı varmış yani, basketçi misin kardeşim, sen o boyla o fareyi kullanıyorsan benim şikayet etmeye hakkım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 10 Nisan 2011; 18:35:57 >
  • bende bu seti almayı düsünüyorum ben bu seti kredi kartsız nakit alıcam vatanda hangi fiyat secenegine bakmam gerekiyor simdiden tesekürler klavyede bir sorunla karsılastınızmı yazarsanız sevinirim

Orijinalden alıntı: 16hakan16

bende bu seti almayı düsünüyorum ben bu seti kredi kartsız nakit alıcam vatanda hangi fiyat secenegine bakmam gerekiyor simdiden tesekürler klavyede bir sorunla karsılastınızmı yazarsanız sevinirim

Eğer mağazadan nakit alacaksanız %8 indirim var. Ben mağazadan %8 indirimle 162 liraya aldım şuan nakit fiyatı 165 lira. Eğer internetten alacaksanız Pazar günü kdv indirimi vardı 150 liraydı, şuan yok ama hafta sonu tekrar yapılır büyük ihtimalle.

Henüz çok fazla kullanamadım ama oyun da dahil klavye ve farede bir sorunla karşılaşmadım, hiç bir takılma olmuyor. Klavyenin bileklik bölümü çok hoş. Özellikle sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesekkürler klavyenin düsündügünüz bir eksisi varmı gecikme cok oluyormu genelde kablosuz klavyede bundan cok bahsediliyor eger oyunda deneyip mesaj yazarsanız cok sevinirim
  • Dün uzun bir süre GTA 4 oynadım hiçbir takılma olmadı. Onun dışında bana göre eksisi biraz fazla ses çıkartması ama ben bundan başka klavye kullanmadım bunu da belirteyim, yukarıda yorum yapan @eXXeLanCCe arkadaşımıza göre klavye diğerlerine göre sessizmiş. Sanırım öyledir çünkü Logitech'in özellikle "sessizdir" ibaresi bulunan iki klavyesi var, bunlardan birini gördüm o da tek klavye olmak üzere 200 TL civarındaydı.

Ayrıca Fare de çok kullanışlı bence.

Biraz pahalı ama hem kaliteli olması hem de pil sorunu olmaması yönünden hakediyor diyebilirim. %25 indirmi yakalayıp alırsan hiç gözün kalmaz.
  • Konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama :) Merak ettiğim iki şey var klavyenin dili Türkçe mi ve enter tuşu ince mi yani tek sırayı mı kaplıyor bunları merak ediyorum. Parmaklarım biraz büyük olduğu için o konuda çok sıkıntı çekiyorum :) Klavyeyi kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • Ben de konuyu hortlatmak istemem üstad ama bir sorum olacaktı. Klavyenin Türkçe olup olmaması ile ile ilgili bir soru. Türkçe demişsin klavyeye ama mesela Ğ yerinde başka bir harf var ama basınca Ğ yazıyor anlamında mı Türkçe yoksa bildiğimiz orada Ğ harfi mi var ? Mümkünse bunun için bir resim koyabilir misin zahmet olmazsa ? Alacağım hazır indirimdeyken kapayım diyorum. Vatan'a da yazdım soru şeklinde ama cevap gelene kadar indirim biter. Çünkü bu ürünün resminde Türkçe karakterler yok ama QTR demişler o yüzden biraz içime kurt düştü gidip görme imkanım da çok zor.

Şimdiden çok teşekkürler.

Dediğim ürün ;

MK710 NANO UNIFYING WIRELESS DESKTOP

Orijinalden alıntı: Wallcrawler

Ben de konuyu hortlatmak istemem üstad ama bir sorum olacaktı. Klavyenin Türkçe olup olmaması ile ile ilgili bir soru. Türkçe demişsin klavyeye ama mesela Ğ yerinde başka bir harf var ama basınca Ğ yazıyor anlamında mı Türkçe yoksa bildiğimiz orada Ğ harfi mi var ? Mümkünse bunun için bir resim koyabilir misin zahmet olmazsa ? Alacağım hazır indirimdeyken kapayım diyorum. Vatan'a da yazdım soru şeklinde ama cevap gelene kadar indirim biter. Çünkü bu ürünün resminde Türkçe karakterler yok ama QTR demişler o yüzden biraz içime kurt düştü gidip görme imkanım da çok zor.

Dediğim ürün ;

Klavye tamamen türkçe ğ ü ş gibi harfler bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertov

quote:

Orijinalden alıntı: Wallcrawler

Ben de konuyu hortlatmak istemem üstad ama bir sorum olacaktı. Klavyenin Türkçe olup olmaması ile ile ilgili bir soru. Türkçe demişsin klavyeye ama mesela Ğ yerinde başka bir harf var ama basınca Ğ yazıyor anlamında mı Türkçe yoksa bildiğimiz orada Ğ harfi mi var ? Mümkünse bunun için bir resim koyabilir misin zahmet olmazsa ? Alacağım hazır indirimdeyken kapayım diyorum. Vatan'a da yazdım soru şeklinde ama cevap gelene kadar indirim biter. Çünkü bu ürünün resminde Türkçe karakterler yok ama QTR demişler o yüzden biraz içime kurt düştü gidip görme imkanım da çok zor.

Dediğim ürün ;

Klavye tamamen türkçe ğ ü ş gibi harfler bulunuyor.

Sağolasın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.