Şimdi Ara

mjx t11 t611 model rc heli yi tavsiye eder misiniz? Yada 150tl ye başka model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni yeni merak sardım da.... şu a101 kataloğundaki rc helikopter ilgimi çekti baktım 125e var en ucuz. Almaya değer mi . Sıcak fırsatlar forumunda konusu geçmiş 50tl ye var falan denmiş. GG ye sahibinden e baktım 125 en ucuz... tavsiyeniz nedir? Aslında 150tl ye kadar açılmayı düşünüyorum . Lütfen sadece model verip geçmeyin. Varsa güvenilir alabileceğim bir yer onuda belirtir veya link verirseniz çok memnun kalırım. Tşk ediyorum şimdiden

• 3 kanallı helikoptere o kadar para vererek paranızı israf etmeyin. 3 kanallı helikopterler oyuncak sınıfına girer. 40-50 TL'ye çeşit çeşit 3 kanallı helikopterler var, alıyorsanız onlardan alın. Ama 150 TL'ye kadar açılacaksanız yurtdışından 4 kanallı bir helikopter almanızı öneririm. Model olarak da Nine Eagles markasının Solo Pro v2 modelini öneririm.

miracle-mart.com ve hobbyking.com sitelerinde gayet ucuz fiyatlara bulabilirsiniz. İki site de güvenilir sitelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 29 Aralık 2011; 18:25:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.