Şimdi Ara

MİZU Finansbank %15 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mizu.com/kampanyalarimiz?sc_customer=3536390&sc_src=email_1090357&utm_source=bulten&utm_medium=emarsys&utm_content=Giyim_Center-1&utm_campaign=2015-03-20-10-Kampanya_Cuma_AllData_Ordinary_35

Kampanya Koşulları
    - Tüm ürünlerde %15 indirim!
    - Kampanya 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    - Bu kampanya Finansbank Bireysel Cep Şubesi müşterileri için geçerlidir. KOBİ İnternet Şubesi'ne, Bireysel İnternet Şubesi'ne, KOBİ Cep Şubesi'ne ve Finansbank.enpara.com'a yapılacak olan girişler kampanyaya dâhil değildir.
    - Özel günlerdeki yoğunluk nedeniyle siparişlerin önceden verilmesi önerilir.
    - Kişiye özel kampanya kodu Finansbank Bireysel Cep Şubesi’ne girişi takiben SMS ile kayıtlı cep telefonu numarasına gönderilecektir.
    - Kampanya kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    - İndirim kampanyası mizu.com tarafından sunulmakta olup, indirim uygulanacak alışverişin Finansbank banka / kredi kartları ile yapılma zorunluluğu bulunmamaktadır. Yalnızca indirim kodunun kullanılması yeterlidir.
    - Gelen şifrenin mizu.com’daki alışveriş sepetindeki "indirim kodu" alanına girilmesi gerekmektedir.
    - Bir üye birden fazla şifre alamaz, sadece tek kullanımlık 1 şifre sahibi olabilir.
    - Kampanya, başka kampanyalarla ve / veya indirim koduyla birleştirilemez.
    - Kampanyadan sadece nihai tüketiciler faydalanabilmektedir.
    - Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 20 Mart 2015; 14:09:48 >

• parfüm de geçerli
  • daha önce mizudan parfüm almıştım calvin klein modelini hatırlamıorm. o kadar güzel kokusu olmasına rağmen 10 dk sonra kayboluyordu kokusu. daha da ordan alışveriş yapmam ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreaman

daha önce mizudan parfüm almıştım calvin klein modelini hatırlamıorm. o kadar güzel kokusu olmasına rağmen 10 dk sonra kayboluyordu kokusu. daha da ordan alışveriş yapmam ben.

calvin klein kalıcılık konusunda zaten başarısız parfümler üretiyor, hiç bulaşmamak gerek. mizu'dan ben de parfüm alıyorum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım lakin kalıcılık konusunda şikayetlerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 21 Mart 2015; 16:27:06 >
  • quote:

daha önce mizudan parfüm almıştım calvin klein modelini hatırlamıorm. o kadar güzel kokusu olmasına rağmen 10 dk sonra kayboluyordu kokusu. daha da ordan alışveriş yapmam ben.

calvin klein zaten en dandik parfümdür kokuları kalıcı değildir. Yaşadığınız durum Mizu ile ilgili değil, parfüm ile ilgili
  • kodu kullanmayacak varsa 1 ürün alacagım makbüle geçer.
  • quote:

Mizu ne yapsın parfümün içeriğine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYMEN %15 İNDİRİM
    6 ay önce açıldı
    BOYNER %15 İNDİRİM KODU
    6 yıl önce açıldı
    Bisu indirim kodu 30 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kodunu kullanmayacak varsa bana ozelden gonderebilir mi kodunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmayacak varsa alabilir miyim?
  • Bende de maalesef finans kart yok , parfum almak istiyorum kod gonderebilecek varsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara hesabım var ama indirim tanımlamamışlar, MÖ den şansımı denedim ama enparafinanbankın olduğu halde kampanya kapsamında değilmiş:(

varsa bi % 15 indirim bağışlamak isteyen ben de kabulüm...
  • Mizu iyidr parfumde. Ama missperaya(markafoni de aynı gurubun) dikkat. Şikayetvar a bakın

• 212 Men almıştım en son Mizu'dan bitmek üzere. 1 tane daha patlatayım bari
  • Biri sevabına bi kod gönderse. Hayır Duası alır

• Kullanmayan birisi hayrına bir kod yollayabilir mi? Sevaba girin
  • Sitede alınacak bisi bulamadım. Acaba saatler orjinal midir?

• Kod gönderen çaylaq rumuzuna teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erikh

Sitede alınacak bisi bulamadım. Acaba saatler orjinal midir?

orjinaldır.
  • Kod var mı?

• Merhaba,

Koda ihtiyacı olmayıp paylaşabilecek var mı? Teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.