Şimdi Ara

Mizu.com / Misspera.com Güvenilirmidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 3 adet parfüm almak istiyorum, mizu.com'dan alıcaktım fakat forumdan bir arkadaşa sahte ürün göndermişler.. Sizlerin yorumlarını alabilirmiyim? Almak istediğim parfümler;

1) Sculpture
    2) Roma - Uomo
    3) 1 Million

Herhangi bir tanesinin yerine Cristian Dior - Higher Energy'de alabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Selam arkadaşlar 3 adet parfüm almak istiyorum, mizu.com'dan alıcaktım fakat forumdan bir arkadaşa sahte ürün göndermişler.. Sizlerin yorumlarını alabilirmiyim? Almak istediğim parfümler;

1) Sculpture
    2) Roma - Uomo
    3) 1 Million

Herhangi bir tanesinin yerine Cristian Dior - Higher Energy'de alabilirim..

2 numaraları Uomo parfüm Ermenegildo Zegnanın değilmiydi ? bu araada bende missperadan yakın zamanda alışveriş yapmayı düşünüyorum inş sıkıntılı çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssarunass -- 16 Mayıs 2013; 16:16:09 >
  • Ermenegildo Zegna'nın ki yeni bir parfüm...

Benim dediğim Laura Biogiotti - Roma(Uomo)
  • Uppp
  • ben aldım eşim için 2 parfum sorunsuz orjinal faturalı geldi dostum kapıda ödeme ile aldım birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

ben aldım eşim için 2 parfum sorunsuz orjinal faturalı geldi dostum kapıda ödeme ile aldım birde

Hangi kargo firmasi getirdi hocam? Ekstra kargo ucrei falan aldilarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi tabi aldılar hocam yurtiçi kargo ile geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    ankaoutdoor.com güvenlimi?
    8 yıl önce açıldı
    Gruppal.com Nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben çarşamba sipariş verdim perşembe elimdeydi üstelik 20 TL üzeri olduğu için kargo bedeli vermedim üstüne bir de 20 tl indirim kuponu kullanımdım :D
    misspera da her şey normal görünüyor bir sorun yok yani
  • Mizu yerine Misspera'yı tercih et bence. Misspera çok daha iyi, markafoni'ye bağlı bir şirket zaten. Sıkıntı yaşamazsın.

Daha önce ben de alışveriş yaptım Misspera'dan 1 günde ulaştı elime
  • Mizu gayet güvenilir, geçen hafta alışveriş yaptım sorunsuz geldi, 2. siteyi bilmiyorum. Bir de mizuya lp.muzi.com mu ne öyle bi adresten üye olunca 20tl indirim sağlıyor. İsterseniz doğru linki bulabilirim. Sıcak fırsatlar forumunda görüp öyle üye olmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Mizu gayet güvenilir, geçen hafta alışveriş yaptım sorunsuz geldi, 2. siteyi bilmiyorum. Bir de mizuya lp.muzi.com mu ne öyle bi adresten üye olunca 20tl indirim sağlıyor. İsterseniz doğru linki bulabilirim. Sıcak fırsatlar forumunda görüp öyle üye olmuştum.

Hocam bulabilrisen güzel olur :) Normalde bnede mizu'dan alıcaktım zatende forumda bir arkadaşa sahte parfüm göndermişler, o öyle yazınca bendede tereddüt oluştu
  • Link dediğim gibi lp.mizu.com muş, ben aldım parfüm orijinal ve taze gelmişti :) buradan üye olunca 20tl kazanıyosunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.