cöp ve cöplük dolu bir rom.. veri hırsızlıgı, spyware, reklam, bloatware, adware.. meshur cin cöpü xiaomi'nin evil rom'u.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Şubat 2021; 17:28:30 > |
MIUI 12.5 arayüzünün global testleri başlıyor: İşte uyumlu telefonların listesi (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frobisher
Redmi Note 9S hindistan için çıktığından dolayı mı üvey evlat muamelesi görüyor, hep bi eksiklik oluyo bu cihazda.sat iphone al..
-
Çoğu model yok -
Geçen hafta gelen güncelleme ile telefonum çökünce hayatımda ilk kez iPhone almak geldi içimden. Xiaomi ye çöp diyenlere cidden hak vermeye başladım. Sony kullandığım zamanlarda hiçbi derdim yoktu telefon konusunda. Xiaomi ise baştan sona dert tasa kaynağı. S865 var cihazımda ama şu an babamın kullandığı General Mobile dan daha yavaş oldu güncelleyince. Kardeşime Mi 9T Pro almıştım o da hiç memnun değil. Poco F2 Pro dan önce meraktan ucuz diye Note 9 Pro almıştım o zaten hayatımda kullandığım en kötü telefondu. 3 ay dayanamadım ona. iPhone 13 düzgün çıkarsa alıcam bu sefer bakalım biraz da ios un kısıtlamalarıyla uğraşalım hangisi daha çok yorucak. Xiaomi sorunları mı ios kısıtlamaları mı :D
-
note 8 var note 8 pro yok note 7 yok... ilginç. -
Mediatek yazılım desteği konusunda muhteşem bir firmadır! Kesinlikle sürücü desteği vermezler, piyasada android güncellemesi alabilmiş Mediatek işlemcili ürün görmek neredeyse imkansızdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MencRarin -- 4 Şubat 2021; 18:36:5 >
-
şu pokemon sorununu bi halletseler artık sırf o yüzden antipatiğim bu telefona -
İphone 6sden buna geçtim apple önce o pil kapasitelerini adam gibi yükseltsinde, her günün sonunda telefonu sarj etmekden bıktığım için iphone defteri kapanmıştır benim için. -
EU rom biliyormusunuz? Bu dediklerinizin hiçbiri olmayan ROM. -
quote:
İphone 6sden buna geçtim apple önce o pil kapasitelerini adam gibi yükseltsinde, her günün sonunda telefonu sarj etmekden bıktığım için iphone defteri kapanmıştır benim için.yazık olmuş. deji marka pil ile değiştirseydiniz 1.5 gün giderdi telefonunuz.
-
2200mahlık deji ile kullanıyordum evet. xiaomi'nin 5000mah ile aynı kullanım değeri olmuyor. şuan memnunum eu rom ile reklamsız, bloatware uygulamalar yok 10 saat ekran süresi alıyorum bunu 6ste malesef deji varken bile alamıyordum. -
quote:
İphone 6sden buna geçtim apple önce o pil kapasitelerini adam gibi yükseltsinde, her günün sonunda telefonu sarj etmekden bıktığım için iphone defteri kapanmıştır benim için.iphone 6s daha iyi sen hata yapmissin copyami isterse en yuksek modeli olsun coptur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Şubat 2021; 20:14:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
EU rom biliyormusunuz? Bu dediklerinizin hiçbiri olmayan ROM.onda da eu romu yapanlarin spylari vardir mutlaka
İnşallah bu güncelleme de sorunlu olmaz. -
quote:
2200mahlık deji ile kullanıyordum evet. xiaomi'nin 5000mah ile aynı kullanım değeri olmuyor. şuan memnunum eu rom ile reklamsız, bloatware uygulamalar yok 10 saat ekran süresi alıyorum bunu 6ste malesef deji varken bile alamıyordum.copyamiyi sat kurtul.. forumda 4 kisiye sattirdim 2 kisi de almaktan vazgectiler.. profilimi incele hicbir markaya cop demiyorum copyami haric.. bende de var cop markanin telefonu fakat cop sat kurtul iphone al
Bilginiz yok rom nedir, açık kaynak nedir ne sallasamda tutar mantığıyla konuşmayın lütfen. Bişey bilmiyorsunuz alışmışınız kapalı kaynak ios kullanmaya şirket ne derse ona inanıyorsun devam et böyle. Bir sistem kapalı kaynak ise arkada spy mı, keylogger mi varmı yokmu hiçbir şekilde bilemezsin, şirketin açıklamalarına mahkumsundur. -
Kıyaslama yapamayan, ihtiyaçlarına göre cihaz seçemeyenlere tabii vazgeçirirsin, kolay iş. Çöp möp ne dersen de sen ülkede bir bak, çevrene bir bak kaç kişi çin menşeili cihaz kullanıyor? benim söylememe gerek yok, türkiyede son 2 yılda akıllı cihaz satış oranında nasıl Xiaomi lehine geçtiğini görürsün.
Sonuç olarak Aynen ayfon best of best. Ben ne yazıyorum sen ne diyorsun kısa keselim. "kim ne derse desin apple" yaz tam olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 4 Şubat 2021; 20:45:38 > -
Ne garip yorumlar var şu başlıkta ilginç.
Apple ve Samsung cihazlar da kendi sistemlerinde senkron oluyor. Mi cloud aynısını yapınca mı spyware oluyor. Komik.
2015 itibaren çoğunlukla mi cihazlar kullanıyorum. Şu anda 2019 da çıkmış mi 9t kullanıyorum.
En güncel mi sürümleri bu cihaza çıkıyor halen.
Kullanıcı deneyim fark etmeyecek cihazlar için 3 kat neden fazla ödüyoruz, enteresan yorumlar. -
quote:
Kıyaslama yapamayan, ihtiyaçlarına göre cihaz seçemeyenlere tabii vazgeçirirsin, kolay iş. Çöp möp ne dersen de sen ülkede bir bak, çevrene bir bak kaç kişi çin menşeili cihaz kullanıyor? benim söylememe gerek yok, türkiyede son 2 yılda akıllı cihaz satış oranında nasıl Xiaomi lehine geçtiğini görürsün.
Sonuç olarak Aynen ayfon best of best. Ben ne yazıyorum sen ne diyorsun kısa keselim. "kim ne derse desin apple" yaz tam olsun.yokluktan kullaniyorlar.. copyami poko mokoyla iphone ayni fiyat olsaydi 3000 e iphone alabilseydiniz bunlardan 1 tane satamazlardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Şubat 2021; 20:55:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bilginiz yok rom nedir, açık kaynak nedir ne sallasamda tutar mantığıyla konuşmayın lütfen. Bişey bilmiyorsunuz alışmışınız kapalı kaynak ios kullanmaya şirket ne derse ona inanıyorsun devam et böyle. Bir sistem kapalı kaynak ise arkada spy mı, keylogger mi varmı yokmu hiçbir şekilde bilemezsin, şirketin açıklamalarına mahkumsundur.benim 3 tane cihazim var.. copyami zamzong m51 ve iphone 7 plus.. ucuyle de muptelasi oldugum mobil oyunu oynuyorum birinin pil bitince oburune geciyorum custom falan cok iyi anlarim sizin daha evinizde bilgisayar yokken ben cyanogenmod kullaniyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Şubat 2021; 20:59:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X