Şimdi Ara

mitsubishi yedek parçası nereden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim ve abimin evinde mitsubishi heavy marka klima var. Hem bizim hem onların klimasının iç ünite plastiklerinde çatlamalar mevdana geldi. (Benim ki 5, abimin ki 3 yılını doldurdu. Garanti yok yani).
    Abim servisi arayıp iç ünitenin dış plastiğinin fiyatını sormuş. Servis 700-1000 arası demiş
    Klima zaten 5-6 bin lira iken iç ünitenin dış plastiği nasıl 1000TL olabiliyor? Takma sökme bedeli desek yine de bu kadar eder mi?
    Yan sanayi veya benzeri bir şekilde uygun fiyat ile bu plastik kasa, hava yönlendirici kanat vb. parçaları temin edebileceğim bir yer var mıdır? Sökme takma işlemini kendim de yapabilirim.

Edit:
    Kaliteli olsun diye 5 yıl önce 3200TL verdiğim klimanın plastiklerinin çatır çutur kırılmış dökülmüş olmasına da bir şey diyemiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 18 Kasım 2015; 17:09:13 >

• Banada dış fan motoru lazım :)

Bilin bakalım ne kadar ? 1400
  • Dünya genelindeki hemen hemen bütün elektronik firmaları yedek parçalarda %30-35'lik bir kar payı belirlerler. Hadi tüm dünya da böyle diye kabul etmiş olalım. Yahu dökme plastikten bir iç ünite kasasının maliyeti 700TL olur mu da sen bana 1000TL'ye satmaya çalışıyorsun.
    Bu markanın şimdiye kadar ne sevisinden memnun kaldım ne de ürünün kendinden. Hava kanatları bile ısı farkından sapsarı oldular, çirkin duruyorlar. Bir daha bu markadan kesinlikle almam, önermem de.
  • bende onun için diyorumki özellikle İKLİMSA 'nın sattığı tüm ürünlerden uzak durun..

İşçiliği vs. bir dış fan motoruna 1500-1600 paramı istenir kardeşim araba motorumu yaptırıyoruz ?

+ Bu klimanın sadece fan motoru 1400 tl ise (işçilik tamir vs hariç) tamam mı 100.000 lira filan herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.