Şimdi Ara

Mitsubishi Space Star izlenimlerim (Önyargılarınızı yıkacak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
19
Favori
44.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Hız sabitleyici, direksiyondan ses sistemi kontrolü, geri görüş kamerası, bagajın içeriden açılması vb."

Taylandta satilan ve top diye adlandirilan modelde mevcut hatta 7'lik dokunmatik ekran ve nevigasyonda mevcut.

Demekki Turkiyedeki ithalatci bunlari ekletmemis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun usta. Mobilde resimler gorunmuyor yalniz

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Gayet guzel tercih, az kullananlar için ekonomik. Allah kaza bela göstermesin hocam. Tam şehir içi otomobili.
    Bu arada özel değilse, uğraştığınız hobi nedir?

• Çok güzel araç güle güle kullanin
    Ben de pişman olmasam da b segmentten c ye geçmese miydim diyorum bazen...araç almama sansimiz yok iste yoksa hic ödemek istemiyorum bende o haraçlari..

• Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, anahtar işi malesef öyle Mıtsu da benim ASX tede aynı durum mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel ve objektif değerlendirme olmuş,güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Akıllı bir seçim bence.
  • Hayırlı, uğurlu olsun.

Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.

2011 model manuel vites Colt sahibiyim. Araçtan son derece memnunum ancak İstanbul içindeki şehir trafiği sebebiyle yakıt tüketimi miktarı 7,7-8,5 arasında değişiyor.

İstanbul trafiğinde 4,9 değil de 6,0 gibi bir ortalama tutturabilir ise ciddi olarak almayı düşünebilirim.
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun, aldığınız aracın sedan modeli var attrage onu iceleme fırsatınız oldumu ? Mirage göre bagajı büyük, yaşam mahali geniş, tam boy stepnesi var, aydınlatma daha iyi gibi.

@Huysuz İhtiyar
  • Hayırlı olsun.
    inceleme falan güzel ama benim takdir ettiğim kısım, foruma
    "40bin LİRAM VAR NE ALAYIM"
    diye sorup sıfır cliodan 2000 model bmwlere kadar tavsiye almadan kendi muhakemenizi kullanıp (özellikle yabancı forumlarıda okuyarak) kendinize en uygun arabayı seçmenizdir.

Örnek: iş yerinde bir arkadaşım cebinde 35-40 bin lira ile mayıstan beri araba arıyor. Herkese soruyor ve her kafadan bi ses çıkıyo. Böylelikle 4 aydır arabasız gezdiği bir yana araba fiyatlarıda arttı!!

• İyi dileklerini ileten, görüşlerini bildiren herkese teşekkürler.

@NoSuprises 49.200 TL, 1600cc vergisi ödeniyor, şehir içi yakıtı 8 litre üzeri.

@EnergyBlue Haklısınız, sinyal kolları biraz fazla olmuş. Ama vites topuzu aydınlatması olmaması gerçekten çok kötü. Ekranda vitesi gösterse de, vites değiştirirken refleks olarak insan vites topuzuna bakıyor. Bu alışkanlığı değiştirmek gerek ya da bir sürü para verip orijinal aydınlatma aksesuarından almak gerek.

@mrmst Bilgilendirme için teşekkürler. Nedense aklımda Macaristan olarak kalmış. Colt beğendiğim bir araçtır ama üretiminin durması ve robotize şanzımanı nedeniyle uzak durdum.

@TrMhMt Evet, Mirage olarak satıldığı kuzey amerika ve avrupa pazarlarında da o donanım seviyeleri mevcut. Bence deri direksiyon ve hız sabitleyici olsaydı yeterdi. Anahtarsız çalıştırma ve multimedia ekran çok şart değil.

@FaLCoN^ Bende hobi çoktur, özellikle doğaya yönelik olanlar (fotoğraf, kuş gözlemi, trekking, kamp, tırmanış, bisiklet vs.). Ama bu aracı almak için beni dürten şey model taşıt hobim oldu. Doğaya araçsız bisikletle de gidiyorum. Ama ben model taşıtlar uçuruyorum ve o iş araçsız olmuyor. Yakıt, vergi ve bütçe konusunda biraz daha rahat olsam belki Subaru XV alırdım ama bu ülkede bir daha öyle maliyetli araçlara girmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 17 Ağustos 2014; 14:06:59 >

• @Roland Deschain Henüz net konuşmak için erken ama ben İstanbul'un o yoğun, tampon tampona trafiğinden uzak duruyorum. Nispeten akıcı trafikte kullanıyorum. Benim vereceğim bilgi sizin için yanıltıcı olur.

@mumenu Attrage bagaj ihtiyacı olanlar için daha iyi bir seçim. Fiyat farkı nedeniyle ben düşünmedim. Onda dediğiniz gibi stepne var, bagaj hacmi yüksek, lastik basınç göstergesi var. Ayrıca deri direksiyon, anahtarsız çalıştırma mecvut. Eksiği ise 6 yerine 4 hoparlör olması ve yakıt tüketimi biraz daha yüksek.
  • Mobilde resimler gorunmuyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Nasıl düzeltebilirim? Resimler şu anda simage=2 içinde. Nasıl yapıyoruz?

• Araç yurt dışında baya iyi satıyor.Ama gel gelelim burda vergi+temsa kurbanı oluyor.Tipi ilk başta çirkin geldi fakat ufak dokunşlarla baya güzelleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Nasıl düzeltebilirim? Resimler şu anda simage=2 içinde. Nasıl yapıyoruz?

Tam olarak bende bilmiyorum.2 yi silebilirseniz belki duzelir.

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    2'yi silince düzeldi. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

2'yi silince düzeldi. Teşekkürler.

Rica ederim hocam ne demek.

• @41gokhan41 Modifikasyon konusunda haklısın. Özellikle Tayland ve Filipinler'de bu araç çok talep görüyor ve modifiye meraklılarının özel ilgisi var.

@otopark Teşekkürler, siz de güle güle kullanın. Fiyat konusunda haklısınız. Eğer o dönemde TEMSA, 40.000 psikolojik sınırının altında bir lansman fiyatı belirleseydi, hatta 39.900 TL bile olsaydı, bu araç çok daha fazla satar ve yaygınlaşmış olurdu. Fahiş lansman fiyatı nedeniyle insanlarda önyargı oluşturdular ve o önyargı bir türlü kırılamıyor. Halbuki Micra ve Yaris'in fiyatı ortada. Space Star'ı yakıt tüketimi ve donanımları ile ele alıp Japon rakipleriyle kıyaslayınca bence makul bir seçenek. Özellikle de 2013 model yılının uygun fiyata alınabileceği şu dönemde.

• Başlığa cevap olarak yazıyorum bu yazıyı;
    Bu araç çok net ölü doğmuştur. İlk geldiğinde Ötv %40 iken liste fiyatı 42.000 lira idi. Ve bayiler bir kuruş indirim yapmıyordu. Peki o zaman diğer araçların fiyatları neydi az çok hatırladıklarımı yazayıım çünkü benim araba aldığım döneme denk gelmekte.

Mitsubishi Lancer 44000 liradan bulunabiliyordu, (istanbul bayileri sahibindene atmıştı ancak düz vites genede 2 sınıf yüksek bir araç)
    Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG Comfortline 41.700 TL
    Skoda citigo 34.000 TL (ki bunu bile kaç kişiye önermedim gidip almayın dedim 42 den mitsubishi alacaklar)
    Chevrolet spark 30.500 TL civarı
    Hyundai i10 28.500 TL
    Yaris CVT hemen hemen aynı fiyatta
    1.2 TSI ibiza style DSG 39700
    Astra h Kasa otomatik 40.000 lira (civarıydı)
    Manuel Trend X focus 44.500 liraya pazarlık yapmıştık
    Manuel Astra j kasa 1.6 edition 43.500 liraya pazarlık yapmıştık
    Leon 1.2 TSI style 45000 civarı
    Lancia Ypsilon 0.9 dualogic 85 hp 37500

Daha hatırlamadığım ama gezdiğim bir çok araç vardı mesela fiesta fiyatını hatırlamıyorum. E şimdi ötv %45 e çıkmışken bu adamlar 42000 den getirdikleri arabayı nasıl size 40 bin altına bıraktılar? Tamamen kendi hataları yüzünden bu haldeler.

Ha ben ne yaptım Lancia Ypsilon (ingilterede falan Chyrsler Ypsilon) 95 hp 1.3mjet + pack dolce vita'yı 39500 liradan aldım sadece kasko bende trafik sigortasına kadar bayideydi yani al trafiğe çık her şey dahil. Ha otomatiğini isteyen 36 civarına pack dolce vita ile kapatırdı yazdığım liste fiyatıydı benim aracın liste fiyatı 43500 falana denk geliyordu pack dolce vita ile. Aracımın space stara göre çok daha üstün bir araç olduğunu düşünüyorum. Ha ekonomi yapmak için space star alır tüp atarım dizelden bile az yakarım derseniz onu bilemem. Araç piyasaya ilk çıktığında yazdığım yorumda 5 yıllık yakıt parasını peşin olarak veriyorsun zaten bu fiyattan bu aracı alırsan demiştim. Çok da haklıydım. Benzinli aracı 42000 den getirip neyin kafasını yaşadılar bilemiyorum.

Şimdi bütün arabalar elinde kaldığı için size 2013 ü uygun fiyattan vermişler. Bunlara müstehaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.