Şimdi Ara

Mitsubishi Outlander (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
10.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adaptif cruise kontrol gelen araçlarda yok..

fiyatı daha önce duyurdukları aac ve çarpışma önleyici sistem olmadığından 117 binden 112 bine çektiler..

araç iyi ama fiyat yüksek.. forester da öyle.. forester 6 bin tl zam yedi birkaç ay önce..

iki aracı da iyice inceleyerek almanızı tavsiye ederim..

bence elegance forester 80 outlander ise 85 bandında olmalıydı.. 3 aşağı 5 yukarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 18 Aralık 2013; 14:21:20 >

Orijinalden alıntı: redstorm

Otomobiliniz hayırlı olsun, bence güzel bir seçim. Merak ettim, torpido aydınlatması var mı, benim Lancer'da yok da...

Bugün baktım lancer gibi outlanderde de torpido aydınlatma yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni fiyat 129.500 olarak görülüyor, acaba bu fiyatla satış yapılabiliyor mu, aracı satın alan 2 kişi (orto ve bkoca) dışında forumlarda outlander hakkında hiç paylaşım göremiyorum. Sanırım yeni outlander sınırlı sayıda kişide olacak.

• Temsa reklamını yapmadığı ve tek motor tek donanım paketi olduğu için fiyat yüksek ve Türkiye'de sayılı satılıyor ama yurtdışında ekimden bu yana 8.197 tane satmış ve 2014 yılı için sadece Hollanda 11.000 tane sipariş vermiş.2.0 litrelik benzinli olanı ortalama 6,9 yakıyormuş phev versiyonu ise 1.9 lt tabi temsa phev versiyonu getirmez

Orijinalden alıntı: EPICA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-sahibinden-sifir-outlander-150046378/detay

Araç kaça alındı bilmiyorum fakat 115 binden satışta.

Araba güzel ama bu fiyata satilacagini sanmıyorum. Fiyati düşürmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ocak ayında sadece 1 adet outlander satılmış, benzer araç subaru forester 50 küsür satmış. Herhalde yeni outlander'i yollarda pek gõrmeyecegiz

Ben Ankara daki temsa ya gittim aracı görebilmek için. Showroomda Outlander yok ve gelmeyecekmişte.

Eğer alırsanız getiririz diyorlar. Saçmalığa bakınız ki satıcılar birde showroomda olmayan aracı satmaya çalışarak

''şimdiye kadar kimseden bir şikayet gelmedi harika bir araç mutlaka almalısınız'' diye garip konuşmalarda bulunuyorlar.

bırakın test sürüşünü aracı göremiyorsunuz. Göremediğiniz ve test edemediğiniz bir aracı satmaya çalışmaları

ayrı bir yüzsüzlük. bu durumda ocak ayında bir tane bile satmış olması mucize değil mi arkadaşlar?

Bir tane alan arkadaşıda tebrik etmek isterim. Büyük cesaret aracı görmeden 100 küsür bin tl vermek.

Forester in de 50 küsür satması gayet normal. Subaru nun satış politikalarının iyi olamamasına rağmen

adamlar showroom ve test için birer araç ayırmışlar. Ayrıca 50 küsür satmasının bir sebebi de Aralık

ayı satışlarınında Ocak ayına kaydırılmış olması. insanlar 20-25 gün için 1.350 tl mtv ödemek istemiyorlar.

Dolayısıyla aralık ayında parasını ödedikleri araçları, resmi olarak ocak ayında alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper18 -- 17 Şubat 2014; 2:21:19 >

• Outlander Mart ayı satış fiyatı 132000 olmuş.

Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • İnternet sitesindeki kırmızıda bayağı güzel yakışmış.Beyaz almakla hata mı ettik acaba :)))
  • Hafta sonu İzmir'de Renk otoya uğradım. Outlander hafif bir makyaj geçirmiş, arka stoplar led olmuş, önde ve arkada tampon altlarına metalik gri parçalar eklenmiş, motor kaputunun hemen önündeki nikelajlı olan Mitsubishi amblemi ve iki yanındaki çizgiler mat ve kalın metalik gri hale gelmiş, sis farları çerçeveleri parlak nikelajlı olmuş, tavan rayları da metalik gri olmuş. Jantlar daha yeni tip ve havalı olmuş. İçeride hiç bir değişim yok. Liste fiyatı 132 bin ama satış temsilcisinin soran birkaç kişiye 130 bin dediğini duydum.

• Sanırım forumda pek outlander sahibi yok ben de 6 ayda bir birseyler yazıyorum. 13000 km de 1.yıl bakımına girdim. Mitsubishi Kapanlar Izmir. Fatura 350 tl, polen filtresi değişmedi, yağ ve hava filtresi 4L yag değişimi yapıldı. Bu sınıfta bir araç için oldukca uygun olduğunu düşünüyorum. Sürücü koltuğunda raylarda esnemeye bağlı oynama mevcut, sanırım onu garantiden değiştirecekler.

• O ses sunrooftan gelmiyor, tavan lambasını sökünce altinda 2 adet buyuk vida cikiyor o vidalar gevsetilip tork kontrollu bir anahtar ile 3 tork ile tekrar sıkılacak. Mitsubishi teknik bulteninde bu konuda bir yayın mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdigeThaMate -- 30 Nisan 2016; 14:25:32 >
    3.KAZA YAPTIM KDV İŞÇİLİK DAHİL 25 BİN LİRA HASAR ÇIKTI.SAĞ ÖN VE ARKA KAPI KOMPLE DEĞİŞECEK,DİKİZ AYNA,SAĞ ÖN ÇAMURLUK VE SAĞ LAMBA 1-2 DE UFAK ŞEY MENTEŞE FALAN.
    BUNLAR SERVİS FİYATLARI TABİKİDE DIŞARDA PARÇA ZOR BULUNUR DİYE SERVİSTE YAPTIRDIM.PARÇALAR BİRAZ PAHALI TABİKİDE.
    NOT:SERVİSTE ASX ÖN FAR FATURASI GÖRDÜM 4000+KDV SİZ DÜŞÜNÜN

KISACA ARAÇ ALIRKEN BUNLARIDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAK GEREKİRMİŞ ONU ANLADIM.

bunlar dışında araçtan gayet memnunum sürüş vs olsun.

• alikemalgg A kullanıcısına yanıt
    Piyasada bin liraya var hocam asx far. 4 bin liraya ön iki farı ve arka iki stopu tamamen yenilersin. Servisler'de neden öyle acaba? Garip...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.