Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 2008 görüşleriniz neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mitsubishi lancer 200i 2009 almayi planliyorum. Arac cok hosuma gidiyor. Fakst cok kullanilan bir arac olmadigi icin tedirginliklerim var. Aman olmazsa zarar edip satarim diyecek bir param yok acikcasi. Kullananlar varsa yorum bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 motor olan 2011 modelini 2 yıl kullandım. Kullanımı çok zevkli ve sağlam bir araçtır. 2008-9 larda 1.5 109 bg motor var. Çok da bir fark yok aslında.
    -Yol tutuşu çok iyidir.
    -1.6 Atmosferik motorlar arasında en az yakanıdır. Tüp taktırabilirsiniz.
    -Yedek parça sorunu yoktur. Orjinal ve yan sanayi parça alternatifleri mevcuttur.
    -Ön amartisörler ve debriyajını kontrol ettirin. Amortisörler çabuk patlıyor. Baskı balata bitmeye yakın çok sertleşiyor.
    -iç malzemesi, yumuşak değildir. Sizin aradığınız modellerde yıpranma olmayacağı için avantaj aslında.
    -Araç temizse 1 hafta içinde çok rahat satılıyor. Köpekbalığı Lancer'ın piyasası iyidir.
    Şöyle ki, ben 31000'e alıp 2 yıl kullandım. 39000'e sattım. Yıl 2015.
  • Tesekkurler arac cok hosuma gidiyor. Aslinda ilk once 30 bin civarina gidip 2005 2006 alip denesem sonra begenirsem yeni kasaya yukseltsemmi diye dusunuyorum. Yeni kasalari cok iyi duruyor cunku

• yeni kasaya geçince eski kasayı özleyebilirsin çünkü malzeme kalitesi daha iyi yalıtım biraz daha iyi, yeni kasanın da oerformans ve yakıt tüketimi bir de yol tutuşu daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canermm

Tesekkurler arac cok hosuma gidiyor. Aslinda ilk once 30 bin civarina gidip 2005 2006 alip denesem sonra begenirsem yeni kasaya yukseltsemmi diye dusunuyorum. Yeni kasalari cok iyi duruyor cunku

O da olabilir tercih ve bütçe meselesi. Eski kasalar da tam F/P aracı bana göre. Yalnız benim gözlemim eski kasaların piyasası biraz daha yavaş. Satışı daha zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

1.6 motor olan 2011 modelini 2 yıl kullandım. Kullanımı çok zevkli ve sağlam bir araçtır. 2008-9 larda 1.5 109 bg motor var. Çok da bir fark yok aslında.
    -Yol tutuşu çok iyidir.
    -1.6 Atmosferik motorlar arasında en az yakanıdır. Tüp taktırabilirsiniz.
    -Yedek parça sorunu yoktur. Orjinal ve yan sanayi parça alternatifleri mevcuttur.
    -Ön amartisörler ve debriyajını kontrol ettirin. Amortisörler çabuk patlıyor. Baskı balata bitmeye yakın çok sertleşiyor.
    -iç malzemesi, yumuşak değildir. Sizin aradığınız modellerde yıpranma olmayacağı için avantaj aslında.
    -Araç temizse 1 hafta içinde çok rahat satılıyor. Köpekbalığı Lancer'ın piyasası iyidir.
    Şöyle ki, ben 31000'e alıp 2 yıl kullandım. 39000'e sattım. Yıl 2015.

arkadaş güzel tarif etmiş.
    ben de kullaıyorum 1 yıldır, 2008 model 1.5 invite modelini. yakıt tüketimi düşük ama ben yine de tüp takırdım atiker sorunsuz biniyorum.
    içi de dışı da yakışıklı bir araç, müadili focus,astra,megane lara göre içi daha geniş d segmentine yakın bir araç.

• Peki 2008 150bin civari lpgli eli yuzu duzgun bir arac nrkadardir fiyatlsr cok degisken malum sitede. Boya takintim cok yok tavanda kaputta olmamak sarti ile saginda solunda vuruktan cizikten boya olabilir. Boyle bir lancer nekadar eder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40 ve uzeri

• üst limit 40 bin diyorum ben. soteye yatınca uygun araç çıkabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.