Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
3
Favori
156.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rabies

@TheGate: hocam aynı azimle devam.. mutlaka bir gerilim yaratırsın. yılma bence. "xx" holiganları da gelsin "xx kalitesi " yazıp gitsinler bak ne güzel oluyor ortam..

Ama yanlış kişiye oynuyorsun.. tasshelhoff gibi efendi adamın tepesini attıramazsın.

Arabaların eksileri artıları olur eleştirmek başka, kötülemek/ezmeye çalışmak başka. biz "malzeme kalitesi, işçiliği" had safhada sözde sınıf liderlerinin 2 senede dökülen iç mekanlarını da gördük. bi dünya para baylıp alınan ama dışarda pire zıplasa o sesi içeri alan sözde "premium" markaları da. O yüzden lancer'ın eksisi de olur artısı da. Senin aradığın özellik yoksa, var ama başka bir markada daha iyiyse lancer almazsın ama aradığı tüm özellikleri lancer'da bulup satınalanları/araçtan hoşlananları da küçümsemezsin. Belki iyi niyetle yazıyorsun ama 4-5 kere ısrarla yazınca insanlar art niyet arıyor..

hocam benim hiç bir art niyetim yok....ayrıca hiçbir markayada sempatim yok...ayrıca kesinliklede sahibi olduğum malı herşeye rağmen savunan biri değilimdir...paramla aldığım malın kölesi olmam....yanlış anlaşılmasın....eleştiri anlamında beğenmediğim bir mal içinde benimde birşeyler yazmaya herhalde hakkım vardır...ayrıca bu konu başlığı altında kimin kaç tane postu olduğu bir sayın ve ne doğrultuda yazdığına bir bakın....herşey ortada iken gerilim yarattığımı bari söyleme...herkesin eleştiri hakkı vardır.....kimi övecek kimide sövecek...bundan normal ne varkii..forumlarda her türlü fikir olabilir...buna alışmak ve fazla sinir yapmamak lazım...sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: bacey

http://www.temsa.com.tr/otomotiv/urunler.aspx?LNG=TR&uid=19&udt=Fiyat

Lancerda da indirim var...

yeni farkettim...
    fiyatlarda beklediğim şekilde indirim olmuş..bence olumlu bir gelişme
    daha önce bu araba için fiyatının yüksek olduğunu ve %10 kadar düşmesi gerektiğini söylemiştim
    bu fiyatlar ile bu araba alınır hale gelmiş bence
    umarım bu seviyede devam eder ve kısa süreli bir fiyat indirimi değildir
    sağlıcakla

• Yeni Lancerdaki iç dizayn çok daha üst seviye duruyor fakat 2005-2007 lancerlardaki o sade ve yassı iç dizayna bitiyorum

Lancer Inform modelinde de kromaj kaplamalı kapı kolları vites topuzu vb. şeyleri kullanmalıydı. Basit detaylar pazar payı kaybına yol açabiliyor. Deri direksiyon ve Deri vites topuzu standart olmalıydı. Hadi otomatik klima, direksiyondan kumanda falan neyse...
  • arkadaşlar herkese selam...

bende hyundai accent admire vardı. pazartesi sattım..cuma günü mitsubishi lancer 1.6 2006 model aldım..

parama göre mükemmel bir sürüş rahatlığı var.sesi az. en azından 2 hava yastığı ve abs var..araç 60,000 KM.'de

tek kafama takılan yeri cd çalarını henüz çalıştıramadım taktığım cd leri geri veriyor..(mp3 olduğu için mi acaba.?)

yani ses cd simi mp3 mü çalıyor anlayamadım henüz.

birde benim hyundainin antenini mahallenin çocukları hep kırıyordu..bununki tavanda artık kıramayacaklar..:)
    ve ön kokpit benim çok hoşuma gidiyor...torpidolar derin.kolçek var.

iyi yani..

dediğim gibi bu paraya bu standart iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çötenek

arkadaşlar herkese selam...

bende hyundai accent admire vardı. pazartesi sattım..cuma günü mitsubishi lancer 1.6 2006 model aldım..

parama göre mükemmel bir sürüş rahatlığı var.sesi az. en azından 2 hava yastığı ve abs var..araç 60,000 KM.'de

tek kafama takılan yeri cd çalarını henüz çalıştıramadım taktığım cd leri geri veriyor..(mp3 olduğu için mi acaba.?)

birde benim hyundainin antenini mahallenin çocukları hep kırıyordu..bununki tavanda artık kıramayacaklar..:)

iyi yani..

kardeş öncelikle hayırlım olsun. kazasız belasız güzel günlerde sürmen dileği ile.
    evet mp3 cd'si olduğundan kaynaklıdır zira mp3 çalamıyor eski kasa lancer'ın müzik sistemi. sna tavsiyem ya mp3 player için bağlantı girişi yaptır ve mp3 player telefon filan bağla o şekilde çal. olmadı cd çaları değiştir. o çözüm pahalı tabi. ama benim hatırladığım konsol ile yekpare gibi uyumlu bir cd çaları olmaması lazım. o zaman da değiştirmende sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

quote:

iyi yani..

kardeş öncelikle hayırlım olsun. kazasız belasız güzel günlerde sürmen dileği ile.
    evet mp3 cd'si olduğundan kaynaklıdır zira mp3 çalamıyor eski kasa lancer'ın müzik sistemi. sna tavsiyem ya mp3 player için bağlantı girişi yaptır ve mp3 player telefon filan bağla o şekilde çal. olmadı cd çaları değiştir. o çözüm pahalı tabi. ama benim hatırladığım konsol ile yekpare gibi uyumlu bir cd çaları olmaması lazım. o zaman da değiştirmende sorun olmaz.

sağolasın cümlemizinki inşaallah kazasız belasız olur....mp3 lerimi waw yapacam hoşuma gidenlerden yeter zaten şehir içinde radyo idare ediyor....

ön konsolu alüminyum kaplatmak istiyorum..ama nedense internette satılanlardan net bilgi alamıyorum..her marka ve model araca 1 tane resim bulmuşlar onu koyuyorlar nedense tüm satıcılar bunu yapıyor...

ya böyle pazarlama olurmu..? insan sattığı ürünü gider çeker onu ekler sitesine..millet görmeden nasıl alır anlayamadım ki..?

• quote:

iyi yani..

Arkadaşım hayırlı olsun
    arkadaşa hararetli bir şekilde 2006 lancer bakıyoruz
    nekadara aldığını öğrenebilirmiyim (sakıncası yoksa)

birde 1.6 lancer çok yakarmı diye tereddüt ediyoruz.
    şehir içi ortalama tüketim nedir aceba
    tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: toşu

quote:

iyi yani..

Arkadaşım hayırlı olsun
    arkadaşa hararetli bir şekilde 2006 lancer bakıyoruz
    nekadara aldığını öğrenebilirmiyim (sakıncası yoksa)

birde 1.6 lancer çok yakarmı diye tereddüt ediyoruz.
    şehir içi ortalama tüketim nedir aceba
    tşk.

ben arabamı 60binde 17,000tl ye aldım. (1ay oluyor)
    orjinal değişen tek şey marş motoru.japonyadan gelmiş ve takılmış.
    siyah filmli camlar zenon farlar mevcut.
    ön farlar ve arka lambalar serviste hafif siyahlatılmış.
    geçenlerde baktım 100tl benzinle 327km. yol yaptı şehir içi..1. motora göre normal diyorum..
    tabi devirini 2000- 2500 arası kullandım..yani performans yapmadan..

tek sıkıntım orjinal cd.çalarında maalesef evde yaptığım waw cd ler çalmıyor..illa orjinal istiyor..ona da çare bulursam (yeni teyp almadan) süper olacak

• Arkadaşlar hepinize hayırlı günler.Yaklaşık 1 ay öce bende bir 2004 model otomatik lancer aldım.ilk arabam birazda tembelliğe kaçtım otomatik aldım:)çok şükür hoş araba.Allah herkese malından hayır göstersin ve kaza bela vermesin.bakımları için malesef amasya da servisi yoktur ya Samsun a gidecem yada Çorum a ama sağlık olsun yinede güzel araba. biraz çabuk kirleniyor füme olduğu için:)
    hepinize iyi günler esen kalın....
  • *çötenek
    arkadaşım bilgiler için teşekkür ederim.
    100 tl = 327 km 1.6 motor için gayet iyi bence, şehiriçi km'de 30 kuruş yakmışsın.
    bu arada İstanbul'damı yaşıyorsun yani tüketim İstanbul içinmi.
    tekrar aracın hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

*çötenek
    arkadaşım bilgiler için teşekkür ederim.
    100 tl = 327 km 1.6 motor için gayet iyi bence, şehiriçi km'de 30 kuruş yakmışsın.
    bu arada İstanbul'damı yaşıyorsun yani tüketim İstanbul içinmi.
    tekrar aracın hayırlı uğurlu olsun.

evet istanbul......
  • merhaba arkadaşlar
    haziran ayında mitsubishi lancer plus aldım.2005 gri,80 binde.güzel bir araç.1400 km yolu 320 tl ile gittim.şehirler arası 130-140 hızla.ancak bilenler paylaşırsa sevinirim.araç yağ yakıyor.sızma yok ama yağ eksiliyor.ayrıca araca gaz taktırmam lazım.italy gaz 1300 e 10 taksit veya mim gaz 900 a 10 taksit.bu markaları tavsiye edermisiniz veya tavsiyeniz ne olur.acil cevabınızı bekliyorum.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazopo53

merhaba arkadaşlar
    haziran ayında mitsubishi lancer plus aldım.2005 gri,80 binde.güzel bir araç.1400 km yolu 320 tl ile gittim.şehirler arası 130-140 hızla.ancak bilenler paylaşırsa sevinirim.araç yağ yakıyor.sızma yok ama yağ eksiliyor.ayrıca araca gaz taktırmam lazım.italy gaz 1300 e 10 taksit veya mim gaz 900 a 10 taksit.bu markaları tavsiye edermisiniz veya tavsiyeniz ne olur.acil cevabınızı bekliyorum.saygılar

Mitsubishi Lancer 1.6 AT + Zavoli dönüşüm kiti (Yeni montaj yapıldı daha ince ayara girecek)

Shell Autogas ile bayram öncesi depo fullendi 2,10tl/lt den 76 TL lik gaz aldı. Benzin ile yapılan km leri küsüratlı ilk çalışma değerlerini aşağıya yuvarladım toplam 370km yol yaptım ve otogaz komple bitip araç benzine geçti. Araç tamamen İstanbul ş.içi trafiğinde kullanıldı (ağır bir dur kalklı trafiğe denk gelmedim ve sakin kullanım şartlarında) 0,206 kuruş/km.

Bugün Cebeci Petrol, Küçükköy Cebeci Cad. No:108 İSTANBUL adresinde Argaz marka Otogaz'ın 1,95tl/lt olduğunu gördüm ve deneme 10 tl lik gaz koydum test değerleri aynı kmleri verirse yukarıdaki Shellgas hesabına göre toplamda depomu 70,75Tl ye full leyecektim. Bu durumda sarfiyat 0,19 kuruş/km olacaktı.

İstanbul'da km olarak iyi mesafe götüren ve daha uygun katkısız otogaz mevcut mudur? İstanbul'da sorun çıkarmayan en uygun gaz nerede satılıyor? Aracacım yeni dönüşüm oldu ve otogaz satış yerlerini pek bilmiyorum. Forumda insanların İpragaz, Shellgas ve Totalgas dan memnun olduklarını gördüm. Hem araba performansı hem araç menzili olarak bu otogazları pek çok kişi sorunsuz kullanıyor, sizlerin tecrübeleri neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Bugün Cebeci Petrol, Küçükköy Cebeci Cad. No:108 İSTANBUL adresinde Argaz marka Otogaz'ın 1,95tl/lt olduğunu gördüm ve deneme 10 tl lik gaz koydum test değerleri aynı kmleri verirse yukarıdaki Shellgas hesabına göre toplamda depomu 70,75Tl ye full leyecektim. Bu durumda sarfiyat 0,19 kuruş/km olacaktı.

Argas 10tl lik lpg ile 45km yol yaptı ve benzine geçti. 0,22 kuruş/km.
  • bütün mitsubishilerin ....
    büyük ihtimalle neden böyle yazdığımı merak ediyosunuz, küfürbaz biri değilim, ama hissiyatım bu şu an lütfen kimse alınmasın.

4 ay önce 2006 model lancer aldım. kazasız 3 parça boyası olan bi araç, 14.250 tl gibi bi fiyata geldi,
    alacak karşılığı aldım, baktım fiyatı da ucuza geldi, kaporta da fena değil, servise çektirip baktırmadım.
    Çok problem değil ufak tefek arızaları çıksa da dedim, hatanın büyüğü bende tabii ki
    188.000 km de bir araçtı, mitsular 300 ü rahat görür dedi herkes dert etmedim
    motor da iyiydi

Arabayı aldım, 2 gün sonra motor lambası, 1 hafta sonra abs lambası yandı. Abs sensörü değişecekmiş, her lastikte 1adet var, tanesi 400 tl.
    Allahtan 1 tanesini değiştirdim düzeldi. Düzeldi ama arabanın freni iyi, ama bira hızlanınca kazık gibi oluyor ve tutmuyor, zorlarsanız birden tutuyor ve
    araba kıç atıyor 120-130 km de tam bir ölüm tehlikesi. Bi süre sonra abs ışığı yine yanıyor ve devreden çıkınca düzeliyor.

sonra motora baktırdım, katalizatör arızası , servis 2600 tl dedi sıfırına, neyse başka bi yerden bişiler bulup ayarladık, söken adam abi bunun katalizatör çok da pis değilmiş dedi, yine de aldık, yine düzelmedi, müşürü varmış üstte onu değiştirdik (serviste 500 tl) dışarda yine düzelmedi. Meğersem bunlarda çift müşür varmış, alttaki müşür de (servis fiyatı 1000 tl) değişecekmiş. Belki arıza ondaymış, onda değilse diğer katalizatördeymiş, bunlarda çift katalizatör varmış vs vs.
    Servisi bile anlamıyor nereden arızası var diye sizin anlıycağınız.

Kontak anahtarı bazen çevirince çalışmıyor, silecekleri açık bırakıyosunuz arabayı kapatıyosunuz silecekler çalışıyor, sanırım beyinle alakalıydı.
    salıncaklardan birini değiştirdim, yaptır Allah yaptır bitmedi.

Baktım böyle olmuyca bari takasa veip kurtulayım dedim beladan, temizine 14 veriyolar takasta, benimkine 13 verdiler. Mitsubishi bayisi, servise çektirip baktırmışlar,1 sayfa liste çıkartmışlar, şanzımanın kulakçıklarından, devirdaim motorundan, baskı balatasından, kontaktan, direksiyon kutusundan herşeyine kadar yazmışlar. Serviste yaptırsam toplam masraf 8 milyar.
    Allah tan tanıdıktı çalışan, 13 yerine 12 saydı arabayı yerine güzel bir fiat aldım.
    Hatta aracın daha göremedikleri arızaları var, ben karlıyım 12 bile etmezdi araç. Beyinde bir arıza vardı, frenlerde garip bir arıza vardı otobana çıkınca anlaşılan
    Çok şükür bu beladan kurtuldum, Allah sizi de kurtarsın, bu kadar parçası pahalı, 2.eli dandik bir araç olur mu?

Satınca mercedes gibi satıyolar, benim arabanın sıfırı 40.000 tl, 2006 modelini 15 bine heryerde buluyosunuz,
    2001 opel astra bile 15 bin ediyor, onu geçtim 2006 hyundai accent bile 15 ediyor, ki bundan 10 milyar daha ucuz.

Araç kaliteli belki, ama bu kadar parçası pahalı, bu kadar 2.eli az olunca insan sakın bulaşmayın diyor.
    şimdi her mitsubishi reklamı gördüğümde küfür ediyorum, kusura bakmayın mitsu sahibi arkadaşlar belki kızıcaklar bana
    ama tek istediğim ben yandım kimse yanmasın

• bende mitsubishi lancer 2004 model 1.6 sl m/t var..arabanın kilometresi 53.000 daha sıfır gibi arabam var..içine binenler arabanın genişliğine hayran...güvenlik bakımından görünüş bakımındanda güzel...2004 de ben o arabayı 33.000 TL YE aldım...arabamda bir kere bile sorun olmadı..araba zaten garaj arabası...sigara içilmemiş bir araba...
  • 7-8 senelik araba 53 binde, sen zaten arabaya binmemişsin ki hocam
    satabiliyo musunuz bari, kaç para veriyolar?
  • evet satsam alıcsı çok.çarşıda herkez arabama hayran..MAŞALLAH ARABAMA ALLAH NAZAR DEYDİRMESİN
    ARABAMDA YOK YOK

ABS
    ASR
    HAVA YASTIĞI SÜRÜCÜ
    HAVA YASTIĞI YOLCU
    PARK MESAFA KONTROL
    MERKEZİ KİLİT
    Immobilizer
    BASS SİSTEMİ
    CD ÇALAR
    ELEKTRİKLİ CAMLAR
    HİDROLİK DİREKSİYON
    YÜKSEKLİK AYARLI DİREKSİYON
    SİS FARLARI

ŞİMDİİK AKLIMA BU KADAR GELDİ..
    53.000 KM DE
    GARAJ ARABASI
    SİGARA İÇİLMEMİŞ BİR ARABA
    SATSAM 19.000 TL DEN AŞŞA SATMAM
  • ayrıca arabamda KLİMADA mevcuttur
    arabam kalkışlarda gerçekten çok atik hemde arabam çok geniş iyi suratı var...bir kere arza yapmadı.....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.