Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.457
Cevap
21
Favori
1.017.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 15 gündür bende L200 lendim.Önceleri dizel arabaya yeni geçtiğim için biraz gürültülü gibi geldi ama ,O'nu hergün biraz daha seviyorum.Hatta tutku halini almaya başladı.İşim icabı çok gerekliydi.İki arabamızı verdik bunu aldık.Umarım pişman olmam.Bu gün bir servise sis lambası sordum; kapağı ile birlikte bir tanesine 575 milyon fiyat çıkardı yani takımı 1.150 tl.Tabi bende yuh dedim.Şimdilik sisli havalarda sokağa çıkmamaya çalışa   cağım.Bu güne kadar bütün yazdıklarınızı okudum ,sayenizde çok bilgilendim. Şimdi ilk uzun yolumu heyecanla bekliyorum.Hepinize sevgiler

• quote:

Orjinalden alıntı: algoko

Arkadaşlar merhaba
    Yaklaşık 15 gündür bende L200 lendim.Önceleri dizel arabaya yeni geçtiğim için biraz gürültülü gibi geldi ama ,O'nu hergün biraz daha seviyorum.Hatta tutku halini almaya başladı.İşim icabı çok gerekliydi.İki arabamızı verdik bunu aldık.Umarım pişman olmam.Bu gün bir servise sis lambası sordum; kapağı ile birlikte bir tanesine 575 milyon fiyat çıkardı yani takımı 1.150 tl.Tabi bende yuh dedim.Şimdilik sisli havalarda sokağa çıkmamaya çalışa   cağım.Bu güne kadar bütün yazdıklarınızı okudum ,sayenizde çok bilgilendim. Şimdi ilk uzun yolumu heyecanla bekliyorum.Hepinize sevgiler

hayırlı olsun
    kazasız belasız kullanmanı dilerim
    sis lambasını ebay.com dan alabilirsin captain_34 nickli arkadaş kargo dahil 100tl ya halletmişti.

• Teşekkür ederim.E bay dan almak için sanıyorum önce pay pal la tanışmak gerekiyor.Zamanla çözeriz herhalde.Bir sıkıntı var 170 kb ye düşürmeme rağmen resim koyamıyorum. Biraz daha uğraşayım bakalım.
  • Hele şükür !!

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya--
  • paypalda ebayda çok basitmiş
    ama bi sorun var bağımlılık yapıyor.
    www.iyibey.com dan yardım alabilirsin. ebay konusunda tüm ipuçları bu sitede mevcut.
    gelin arabası yapılan L200 ün sis farları ebaydan alındı. dışındaki kromlar hariç 100tl ye mal oldu sanırım yada 100$ da olabilir.
    quote:

Teşekkür ederim.E bay dan almak için sanıyorum önce pay pal la tanışmak gerekiyor.Zamanla çözeriz herhalde.Bir sıkıntı var 170 kb ye düşürmeme rağmen resim koyamıyorum. Biraz daha uğraşayım bakalım.

• quote:

Hele şükür !!

maaşallah çook güzel
    vallahi kabinden bıkarsan benim fullbox ile takas edelim

• MERHABA ARKADAŞLAR

BİR SÜREDİR SİTEYE GİREMİYORDUM.

UFAK BİR KAZA ATLATTIM. ÖN CAPA KÜÇÜK BİR TAŞ GELDİ.

İLK BAŞTA BİRŞEY YOKTU SONRA YÜRÜMEYE BAŞLADI SERVİSTE ALDIM SOLUĞU ZATEN RAHATSIZ EDİYORDU ÖN CAMDAKİ FİLİM İYİDE OLDU.

HAYIRLISI NAZAR DİYELİM !

AMA KARARTMA İŞLEMLERİ BİTTİ SANMAYIN !

SON OLARAK BİRAZ DA ARABANIN İÇİNE GİRDİM. SİYAH DERİ DÖŞEME YAPTIRDIM.

KOL DAYAMA, DİREKSİYON VE VİTES TOPUZUDA OLMUŞKEN OLSUN DEDİM.

ARABANIN ÜZERİNDEKİ MEVCUT FİLİMLERDE BENİ RAHATSIZ EDİYORDU. (KURTLAR VADİSİ MİSALİ) İÇERİSİ GÖZÜKMÜYOR.

ZİEBART GİDİP ÖN KAPILARI 2 NUMARA ARKA KAPI VE ARKA CAMI 3 NUMARA YAPTIM.

KARAKAÇAN'IN YENİ POZLARI

RASTA

• 2.

• BU ARADA KOLTUK ISITMALARIDA UNUTMADIM

• 4.

• ARKADAŞLAR BU ARADA DİĞER ARACIMI SATIŞA ÇIKARDIM. BİLGİNİZE !

RASTA

http://www.sahibinden.com/daha_temizi_yokkkkkkkkkkkkkk-66WQQaXQQ11523149WQQpXQQdisplayitem

• rasta çok güzel gçrünüyor.
    koltuklar kaça mal oldu?
    bu nazarlıkta senin
  • bu arada bizim balıkesir UMKE yede L200 4x4 alınmış. bugün inceledim aracı ve kasa kapağıda uzaktan kumanda ile kilitlenip açılabiliyor.
    sistem orijinal değilmiş ama oldukça basit bir sistem. bir adet otomatik kapı motoru ile yapılabiliyor. videoya çektim sistemi ama pek bişey anlaşılmıyor. eve gidince buraya koyarım videoyu.
  • LOKOSİT

TESADİFLER SONUCU 1400 TL MAL OLDU.

AYNI KOLTUKLAR KOL DAYANA VE DİREKSİYON HARİÇ SERVİSTE 3200 TL.

TESADİF DEDİM YA SERVİSLERE VEREN İMALATÇI ARKADAŞIM ÇIKTI. MALİYETİNE ALDIM.

ŞU GERÇEKTE ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU. SERVİSLERİN BİR ÜRÜNÜN ÜZERİNE % KAR KOYDUKLERI !

RASTA
  • koltuk değişmedi değilmi?
    sadece koltuk yüzleri değişti.
  • EVET SADECE KOLTUK YÜZLERİ AMA SÜNGERLERLE OYNADIMI BİLMİYORUM !
  • selam millet,
    ben de fullbox'ın üstüne (tavana da olabilir) ilave bagaj yükü koymak için (bisiklet vb.) tavan rayı türünden barlar bakıyorum. Fakat barları delerek veya yapıştırarak sabitlemek istemiyorum. İstediğimde takacağım, istemediğimde sökeceğim. Sanırım vantuzlu sistem olanlar var. Bunlardan bulmam lazım. Var mı yardımcı olabilecek?
  • http://www.thulepartner.com/

thule markalı port bagajlar sanırım tavana zarar vermeden monte edilebiliyor.

ben fullboxun üzerine önce yapıştırdım sonra fonksiyonel olmadığı için fulboxa vidaladım.
    bence fullboxa vidalayabilirsin aracın görüntüsüde bence hoş oluyor
  • yabancı sitelerden birinde resimdeki gibi bir portbagaj buldum, kolayca takılıp sökülebilr diyor sitede ama fullboxa nasıl tutturulduğu yazmıyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: coldblooded

selam millet,
    ben de fullbox'ın üstüne (tavana da olabilir) ilave bagaj yükü koymak için (bisiklet vb.) tavan rayı türünden barlar bakıyorum. Fakat barları delerek veya yapıştırarak sabitlemek istemiyorum. İstediğimde takacağım, istemediğimde sökeceğim. Sanırım vantuzlu sistem olanlar var. Bunlardan bulmam lazım. Var mı yardımcı olabilecek?

• resimdeki sarı GMC'ye takılan 2 ray büyük ihtimalle vidalanmış. Bu raylara dik olan barlar ise sökülüp taklabilir. Böyle kibar ve dekoratif bir şey olursa, 2 rayı vidalamaktan çekinmem çünkü barlı veya barsız hoş bir aksesuar gibi durur.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.