Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.457
Cevap
21
Favori
1.039.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsallah güzel dilekleriniz dualarınız icin sagolun. sıfır aldım. ikinci el de neredeyse sıfır fiyatınaydı. ilanları filan arastırıyordum ne zamandır. Anladımki insanlar arabalarını satısa cıkarıyo ama sanki satılmasın diye ugrasıyo. İnanın bazı modeller yeminle sıfır fiyatından sadece 1 milyar filan ucuzdu. Tamam belki aksesuar filan farkı vardır diyeceksiniz ama zaten takılan cogu seyi ben olsam tercih edip taktırmazdım. Sonucta bari sıfır alayım dedim. İste bu sürecte karsınızdaki görevlinin tutumu cok onemli oluyor. Belki Yıldızlar degil baska bir firmaya gitsem almayacaktım. bana aksesuarları ile 43'e mal oldu. otomatik vites. yani zamdan evvel son fırsatı ben yakalamısım. basamak cıtası, kabin, park sensörü, sis farı, aynalarda sinyal, kol dayama takıldı. Tampon koruma taktırıyordum ki bizim arkadaslar begenmedi bende tereddüt ettim. Simdi biraz duruma bakayım daha güzel bir model filan varsa arastırayım diyorum. Tavsiyelere açıgım. Bundan sonra sanırım is sizin dediginize gelecek. Bir yerde yazmısssınız ya taktır taktır sonu yok bunun simdi geri görüs kamerası navigasyon filan taktırmayı istiyorum. Bu tv ve dvd olarakta kullanılıyormus ya onlardan. sonrada kardesim kalın tekerlek istiyor. benim icin cok önemli degil ben tekerlekleri cok ince bulmadım sevdim. İste böyle simdilik.

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: gezginBen

Selam arkadaslar. karar verme alma bekleme derken bütün süreçleri atlatıp arabama bugün kavuştum. Sizinle resmini paylaşayım dedim. İşte aşağıda ki yeni aracım :)

ee hayırlı olsun kazasız belasız kullan. umarım keyifle kullanırsın.
    vallah çok yakışıklı MAAŞALLAH nazar deymez inşallah.
    e ayrıntılarıda yaz sıfırmı? ikinci elmi, ne kadar ödedin, ekstradan neler yapıldı?

• e ögrenicez artık
    simdilik geri geri gitmedim :D demekki ondan.

quote:

park sensörü geri vitese takınca devreye girer
    açma kapama düğmesi yoktur

buda başka bir açıdan

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya--

camlı kasa kapama bu araçlara hiiiiç gitmiyor
    sanki zorlama cip gibi

• bak bu kasa kapama super

quote:

Orjinalden alıntı: alamada_slim

bak bu kasa kapama super

• Hayırlı olsun nihayet L200 cüler kervanına katıldınız ama 43.000 tl çok değil mi yav...

quote:

Orjinalden alıntı: CAPTAIN_34

Hayırlı olsun nihayet L200 cüler kervanına katıldınız ama 43.000 tl çok değil mi yav...
    dün vergi dairesine gittim ve dilekçemle acentaya doldurttuğum bildirim formunu kayıt numarası alarak teslim ettim. 1 hafta sonra gib.gov.tr'de düzeltilmiş olarak mtv'yi görebileceğimi söylediler.
    Ekte vergi dairesinin verdiği, sigorta acentası tarafından doldurulmasını ve kaşelenmesini istediği formu bilgilerinize sunuyorum. İsteyen buradan çıktı alıp direk acentasına gidebilir. Bir de dilekçemin içeriğini koyacağım, örnek teşkil etmesi açısından.
    Allah bu vergi indiriminden bizi haberdar edenlerden razı olsun:)
    "
    ..../..../2009

Vergi Dairesi Müdürlüğüne, YALOVA

Ruhsat sahibi olduğum 2007 model Mitsubishi L200 2477cc Intense lux otomatik vites 4x4 kamyonet aracımın kasko değerinin %5’i 2009 yıllık Motorlu Taşıt Vergisinden daha düşük olduğundan, MTV’sinin bir alt kademeden yani 1801-2000cc üzerinden değerlendirilmesi için gerekli düzeltmenin yapılması hususunu bilgilerinize arz ederim.

Ad Soyad "

• dvd, navgasyon,tv, bluetooth, geri görüş kamerası.....vs için bundan taktırdım. tavanada çocuklar için dvd li 9.2'' tavan monitörü taktırdım
    benimki 649tl a geldi bence linkteki ürüne teklir ver senden başka teklif verende olmaz.600tl alırsın bu ürünün markalıları 1200civarı
    zaten açılış fiyatını düşürmüş, ben memnunum
    http://urun.gittigidiyor.com/5-inch-TEK-DIN-GPS-TV-BLUETOOTH-IPOD-OZELLIK_W0QQidZZ16689246
    quote:

İnsallah güzel dilekleriniz dualarınız icin sagolun. sıfır aldım. ikinci el de neredeyse sıfır fiyatınaydı. ilanları filan arastırıyordum ne zamandır. Anladımki insanlar arabalarını satısa cıkarıyo ama sanki satılmasın diye ugrasıyo. İnanın bazı modeller yeminle sıfır fiyatından sadece 1 milyar filan ucuzdu. Tamam belki aksesuar filan farkı vardır diyeceksiniz ama zaten takılan cogu seyi ben olsam tercih edip taktırmazdım. Sonucta bari sıfır alayım dedim. İste bu sürecte karsınızdaki görevlinin tutumu cok onemli oluyor. Belki Yıldızlar degil baska bir firmaya gitsem almayacaktım. bana aksesuarları ile 43'e mal oldu. otomatik vites. yani zamdan evvel son fırsatı ben yakalamısım. basamak cıtası, kabin, park sensörü, sis farı, aynalarda sinyal, kol dayama takıldı. Tampon koruma taktırıyordum ki bizim arkadaslar begenmedi bende tereddüt ettim. Simdi biraz duruma bakayım daha güzel bir model filan varsa arastırayım diyorum. Tavsiyelere açıgım. Bundan sonra sanırım is sizin dediginize gelecek. Bir yerde yazmısssınız ya taktır taktır sonu yok bunun simdi geri görüs kamerası navigasyon filan taktırmayı istiyorum. Bu tv ve dvd olarakta kullanılıyormus ya onlardan. sonrada kardesim kalın tekerlek istiyor. benim icin cok önemli degil ben tekerlekleri cok ince bulmadım sevdim. İste böyle simdilik.

quote:

quote:

Selam arkadaslar. karar verme alma bekleme derken bütün süreçleri atlatıp arabama bugün kavuştum. Sizinle resmini paylaşayım dedim. İşte aşağıda ki yeni aracım :)

e ayrıntılarıda yaz sıfırmı? ikinci elmi, ne kadar ödedin, ekstradan neler yapıldı?

• hocam gözün aydın halletmişsin
    artık yalovaya gelince bir bakım yaparsın

quote:

Orjinalden alıntı: coldblooded

Arkadaşlar günaydın,
    dün vergi dairesine gittim ve dilekçemle acentaya doldurttuğum bildirim formunu kayıt numarası alarak teslim ettim. 1 hafta sonra gib.gov.tr'de düzeltilmiş olarak mtv'yi görebileceğimi söylediler.
    Ekte vergi dairesinin verdiği, sigorta acentası tarafından doldurulmasını ve kaşelenmesini istediği formu bilgilerinize sunuyorum. İsteyen buradan çıktı alıp direk acentasına gidebilir. Bir de dilekçemin içeriğini koyacağım, örnek teşkil etmesi açısından.
    Allah bu vergi indiriminden bizi haberdar edenlerden razı olsun:)
    "

• sağolun, bakalım daha web sitesinde düşük rakamı görünceye kadar kesin konuşmuyorum, devletin işi belli olmaz.

Sizlere bir sorum var, bu araçta yeni olduğum için.
    Örneklemek gerekirse, mandalina büyüklüğündeki taşlı bir yolda ilerlerken yolun bozukluğu direksiyona çok yansıyor. Direksiyon bir sağa bir sola yaklaşık 5'er derecelik açılarla oynuyor.
    Bizim L200'lerde bu durum normal midir, yoksa servise gitmeli miyim?

Orjinalden alıntı: coldblooded

sağolun, bakalım daha web sitesinde düşük rakamı görünceye kadar kesin konuşmuyorum, devletin işi belli olmaz.

Sizlere bir sorum var, bu araçta yeni olduğum için.
    Örneklemek gerekirse, mandalina büyüklüğündeki taşlı bir yolda ilerlerken yolun bozukluğu direksiyona çok yansıyor. Direksiyon bir sağa bir sola yaklaşık 5'er derecelik açılarla oynuyor.
    Bizim L200'lerde bu durum normal midir, yoksa servise gitmeli miyim?

vallahi ya ben alıştım rahatsız olmuyorum, yada aracımda böyle bir durum yok.
    en güzeli servis yada sanayide bir usta baksın derim en azından sorun varsa söylerler

İnsallah güzel dilekleriniz dualarınız icin sagolun. sıfır aldım. ikinci el de neredeyse sıfır fiyatınaydı. ilanları filan arastırıyordum ne zamandır. Anladımki insanlar arabalarını satısa cıkarıyo ama sanki satılmasın diye ugrasıyo. İnanın bazı modeller yeminle sıfır fiyatından sadece 1 milyar filan ucuzdu. Tamam belki aksesuar filan farkı vardır diyeceksiniz ama zaten takılan cogu seyi ben olsam tercih edip taktırmazdım. Sonucta bari sıfır alayım dedim. İste bu sürecte karsınızdaki görevlinin tutumu cok onemli oluyor. Belki Yıldızlar degil baska bir firmaya gitsem almayacaktım. bana aksesuarları ile 43'e mal oldu. otomatik vites. yani zamdan evvel son fırsatı ben yakalamısım. basamak cıtası, kabin, park sensörü, sis farı, aynalarda sinyal, kol dayama takıldı. Tampon koruma taktırıyordum ki bizim arkadaslar begenmedi bende tereddüt ettim. Simdi biraz duruma bakayım daha güzel bir model filan varsa arastırayım diyorum. Tavsiyelere açıgım. Bundan sonra sanırım is sizin dediginize gelecek. Bir yerde yazmısssınız ya taktır taktır sonu yok bunun simdi geri görüs kamerası navigasyon filan taktırmayı istiyorum. Bu tv ve dvd olarakta kullanılıyormus ya onlardan. sonrada kardesim kalın tekerlek istiyor. benim icin cok önemli degil ben tekerlekleri cok ince bulmadım sevdim. İste böyle simdilik.

quote:

quote:

tekrar hayırlı olsun.. dvd yi bende taktıracağım şimdilik araştırıyorum... mete beyin dvdsi sanırım mp3 çaların olduğu yere taktırılmış.. bizimkilerde öndeki boş yer çok uygun onun için... navitech cd21t diye bir model var onu araştırıyorum bende..

• @egumus
    o zaman aracınızda hem dvd player hemde mp3 player olacak
    birde uygun çerçeve sorunu olacak. çerçeve sorununu captain fiberle çözdü.

L200 aracımdaki ozel yapım Aluminyum kapak ve kasaya monte sac kasadan olusan fullbox'ı uzun yol yapacagım ve kabin alacagımdan satılıga cıkarttım.

Bu fullbox uzerine, sepet takabilir, kapak uzerinde 80-100 kg yuk tasıyabilirsiniz. Sac bolme uzerinde ayakta durabilirsiniz. Fiber kapamalar gibi kırılmaya egilimli, nazik degildir.

Icinde acıldıgında kapak ustu yuku desteklemek icin iki adet amortisor bulunmaktadır.

50-60 kg agorlıkta oldugundan, kasa arkasına yol tutusu icin ekstra agırlıga gerek yoktur.

fiyat: 1000 tl

Kabin ile takas olur.

Selamlar.

• Satılık Aluminyum+Sac Fullbox!

L200 aracımdaki ozel yapım Aluminyum kapak ve kasaya monte sac kasadan olusan fullbox'ı uzun yol yapacagım ve kabin alacagımdan satılıga cıkarttım.

Bu fullbox uzerine, sepet takabilir, kapak uzerinde 80-100 kg yuk tasıyabilirsiniz. Sac bolme uzerinde ayakta durabilirsiniz. Fiber kapamalar gibi kırılmaya egilimli, nazik degildir.

Icinde acıldıgında kapak ustu yuku desteklemek icin iki adet amortisor bulunmaktadır.

50-60 kg agorlıkta oldugundan, kasa arkasına yol tutusu icin ekstra agırlıga gerek yoktur.

fiyat: 1000 tl

Kabin ile takas olur.

Selamlar.

• 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semuca -- 15 Nisan 2009; 22:37:32 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.