Şimdi Ara

Mitsubishi Klima-MSZ-HC35VA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Isıtma Kapasitesi :: 16378 Btu/h - 4.8 kw

Soğutma Kapasitesi :: 12625 Btu/h - 3.7 kw

İç Ünite Boyutları: 295x788x225 mm

Dış Ünite Boyutları: 540x684x255 mm

Gürültü Seviyesi (İç Ünite): 26 db(A)

Özellikleri bunlar arkadaşlar , bu modeli kullanan yada bu modele yakın modeller kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilirmi acaba

Peşin Fiyatı : 1500 YTL

Taksitli Fiyatı: 1728 YTL / 12 taksit

Yada farklı bir model tercih etmelimiyim

• Klima üst konusuna baktım kısa bir süre , bilgisi olmayan arkadaşlar mitsubishi hakkında bilinçsiz bazı şeyler yazmışlar , şunuda belirtmek istiyorum mitsubishi Çinde fabrikası olmayan tek klima üreticisiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-DGİ -- 19 Nisan 2008; 23:56:08 >
  • Bu modeli kullanan kimse yok galiba
  • BAHSETTİĞİNİZ MODEL MITSUBISHI ELECTRIC KLİMANIN KLASİK VE POWER INVERTER MODELİNİN ORTASINDAKİ BİR MODELDİR. KLASİK KLİMAYA GÖRE %25 MERTEBESİNDE BİR ENERJİ TASARRUFU SAĞLAR SİZE UZUN SÜRELİ KULLANIMLARDA. ANCAK BAKIR BORU METRAJINIZ 10M. Yİ GEÇİYOR İSE BU MODELİ KULLANAMAZSINIZ. KULLANACAĞINIZ YERİ BİLMEDİĞİM İÇİN YETERMİ YETMEZ Mİ ONUNLA İLGİLİ YORUM YAPAMIYORUM. 26 dB(A) SES SEVİYESİ VARDIR AMA DAHA SESSİZ MODELİNİ İSTERİM, %35-40 ENERJİ TASARRUFUDA YAPSIN DERSENİZ MSZ-GC35 MODELİNİ ALABİLİRSİNİZ. SAYGILAR..
  • MITSUBISHI ELECTRIC MSH-GA35VB bahsettiginiz model bumudur
  • daha üst segment bir model içinde MİTSUBİSHİ ELECTRİC MSZ-FA 35 VA Modelini düşüne bilirsin
  • bu klima n kadardır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik 18064 inverter klima
    15 yıl önce açıldı
    BOSCH İNVERTER KLİMA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selamlar.
    genel kanaatimce mitsubishi toshiba v.b. klimaları almışken hem enerji sınıfı daha iyi (toshiba super inverteri konu dışı tutuyorum. çok para bence. günah!!),hemde daha sessiz modeller tercih edilmeli.
  • peki neyi tercşh edelim,mutsubishi almak uzereyim
    quote:

Orjinalden alıntı: dhappyb

selamlar.
    genel kanaatimce mitsubishi toshiba v.b. klimaları almışken hem enerji sınıfı daha iyi (toshiba super inverteri konu dışı tutuyorum. çok para bence. günah!!),hemde daha sessiz modeller tercih edilmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: texmo

peki neyi tercşh edelim,mutsubishi almak uzereyim
    quote:

selamlar.

mitsubishinin hangi cihazını düşünmektesin?
  • MITSUBISHI ELECTRIC MSH-GA35VB
    quote:

peki neyi tercşh edelim,mutsubishi almak uzereyim
    quote:

selamlar.

• mitsubishi ses seviyesi olarak daha sessiz bu btu serisinde. fakat opsiyonel filre olayı var sanırsam mitsubishide(tam net bilmiyorum. bulunduğum ilde ulaşamadım gerekli kaynaklara) fakat bence 10 üzerinden 10 numara bi alet.
    benim için filitre olayı şahsen daha önemli o yüzden elimde ve internette bulunan kaynaklar ile toshiba düşünmekteyim. onunda fiyatları inventerli modelinde mitsubishi ile aynı(btu su biraz daha yüksek), daiseka inverter modelide ortalama 250 daha pahalı(onunda btu su daha yüksek ve filtre sistemi daha çok.) . onlara da imkanın varsa bakabilirsin. ama imkanın yoksa bana göre ve ulaşabildiğim bilgilere göre gayet güzel cihaz. yarın nasip olursa ısısan daikin e de bi gidip görüşüp karar verecem ben de.
    benim de size bir sualim olacak; mitsubishiye bulunduğunuz ilde hangi kurum catısı altında düşünüyorsunuz. ben internette sadece mitsubishi electric olarak klima plus buldum da sadece. teşekkürler

• Bu fiyati nerden aldiniz acaba Pesin guzel rakam. Internetten bakiyorum invertorsuz urunler bu fiyata satiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

MSZ-HC35VA

Isıtma Kapasitesi :: 16378 Btu/h - 4.8 kw

Soğutma Kapasitesi :: 12625 Btu/h - 3.7 kw

İç Ünite Boyutları: 295x788x225 mm

Dış Ünite Boyutları: 540x684x255 mm

Gürültü Seviyesi (İç Ünite): 26 db(A)

Özellikleri bunlar arkadaşlar , bu modeli kullanan yada bu modele yakın modeller kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilirmi acaba

Peşin Fiyatı : 1500 YTL

Taksitli Fiyatı: 1728 YTL / 12 taksit

Yada farklı bir model tercih etmelimiyim

• klima plus bulundugunuz ile gore bayiye yonlendiriyor,bursa da 1 adet malesef,sizinle bu konuda iştisare içinde olalım..bu arada daiken e de baktım alınabilecek inverter modeli var oda en son 850 eu olur dendi oda1700 ytl yapar acıkcası pahalı geldi,toshiba konusunda bilgi sahibi degilim nerden bakabilecegimi bilmiyorum
  • Hersey corba oluyor ben invertrosuz model bakarken simdi 2500 ytl civarina Mitsubishi yada Sharp invertorlu alabilirim gibi geliyor kac gundur basim ariyor hep bu sitedeyim Yok lcd alacam dedim epey bir takildim simdi klima zor is valla en iyi dun ben Bauhaus da baxi gordum calisiyordu 349 ytl ikitane 1000 ytl ye maal olur onu alip kurtulmak en azindan bisey olursa kayipta az olur yoksa yazi terleyerek gecirecegim bu kararsizlikla.
  • MSZ-HC25VA ALACAM GİBİ İNVERTER..bir kere alallım tam olsun diyorum
  • MITSUBISHI ELECTRIC KLİMALARIN; ÖZELLİKLERİ, FİYATLARI, BAYİLER , SERVİSLER VE MITSUBISHI ELECTRIC TARİHÇESİ İÇİNwww.klimaplus.com.tr ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

AYRICA KULLANIM İHTİYAÇLARINIZA GÖRE;

KLASİK MODEL
    STANDART INVERTER
    POWER INVERTER VE
    DELUXE INVERTER MODELLERDEN BİR TANESİNİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ

HATTA DELUXE SERİSİNDE MSZ-FD MODELİ GELDİ EN SON OLARAK 1-2 HAFTA OLUYOR I-SEE SENSÖRÜ KLİMANIN KAPAĞININ ORTASINDA COP VE EER DEĞERLERİ OLDUKÇA YÜKSEK. ( EER:5,15 - COP:5,25 )
  • quote:

klima plus bulundugunuz ile gore bayiye yonlendiriyor,bursa da 1 adet malesef,sizinle bu konuda iştisare içinde olalım..bu arada daiken e de baktım alınabilecek inverter modeli var oda en son 850 eu olur dendi oda1700 ytl yapar acıkcası pahalı geldi,toshiba konusunda bilgi sahibi degilim nerden bakabilecegimi bilmiyorum

selamlar.
    sanırsam bulunduğum ilde klimaplus yok ama eskişehirden getirebiliyormuş servis anladığıma göre. ben de daikinlere çok bakmak istiyorum çünki internette de çok kaliteli bi marka olduğundan bahsediliyor. bu arada şu anlık güncel fikrime göre toshiba inverter daisekia almayı düşünüyorum. şans eseri bi ahbabımda da bu cihazdan oldugunu gördüm. memnuniyet olarak çok iyi referans oldu. fiyat olarak düşündüğün mitsubishi ile çok yakın fiyatlar. alarko carrier in kendi internet sitesinde cok güzel özellik anlatımlar mevcut. onlara göz gezdirmen daha kolay karar vermene yardımcı olabilir.
    saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.