Şimdi Ara

mitsubishi galant 1990 aracımı tamir ediyorum yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir araç aldım mitsubishi galant 1990 model bazı problemleri var tecrübeli ustaların yardımıyla bu sorunları kendim tamir etmek istiyorum diğer arkadaşlarında bilgilenmesini istiyorum teşekkürler

• ilk sorunum şu farları açtığımda farlar yanıyor sinyal kolunu çektiğimde kısayı yakıp söndürüyor fakat uzun hep yanık kalıyor aradım tofaşlardaki gibi büyük bir kısa uzun ayrı iki röleli bir far rölesi bulamadım sadece bir adet röle vardı oda farları açtığımda çekiyor kapadığımda bırakıyor ve farlar sönüyordu bu bulduğum röle sadece tek konumlu 1-0 rölesiydi bu araçlarda far rölesi nerde nasıl olur bilen varsa bilgi bekliyorum
  • tecrübe ile öğrenmek , en pahalı eğitim yoludur.

bir ustanın görmesinde yarar var.
  • Teşekkür ederim ama her usta bir şeyleri bozarak öğrenmiştir bence .Bu aracın sinyal kolunu kendimize doğru çektiğimizde tık tık sesi çıkartarak kısa farları yakıp söndürüyor fakatuzun farlar hep yanık kalıyor .göstegedeki uzun far simgesi olan mavi lambalı far simgeside hep yanıyor.bu aracı tanıyanlara sorum silecek kolu üzerindeki uç kısımdaki düğme ne işe yarıyor cevap bekliyorum teşekkür ederim

• arkadaşlar ikinci resimde gözüküyor acaba uzun far sellektör içinmi yoksa far yıkama içinmi kullanılıyor.bu arada direksiyon alt plastik muhafazalarını söktüm tesisatı takip ediyorum.malesef bilgisi ve becerisi olmayan bir elektrikçi karıştırmış tesisatı orjinali ile bilgi veren arkadaşlar olursa kendim bu sorunları halledeceğim teşekkürler
  • arkadaşlar tecrübeli bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum yaptığım kontroller sonucunda sinyal kolundan uzun kısa farları açtığımda 12v. 22Amperlik bir röleyi çektirerek farların yanmasını sağlıyor.bu röle uzun kısa farların komple enerjisini tekrar sinyal koluna gönderip oradan uzun kısa enerjisini farlara gönderiyor.benim sorum farların akımını direkt olarak bu sinyal kolu üzerinden kumanda etmek doğrumu .bu kumanda kolları bu akımı taşıyabilirmi yoksa uzun kısa far rölesiyle anahtarlanmasımı doğrudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.