Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSZ-FH25VE en fazla %50 kısabiliyor. Diğerlerine göre daha fazla dur kalk yapmaz mı? Sırf bu yüzden MSZ-FH35VE veya MSZ-FH25VEHZ daha verimli çalışmaz mı? Ben teknik olarak klimadan anlamam ama düz mantık baktığımda bu şekilde bir algı oluşuyor bende.
  • Arkadaslar Ankara yok mu hic ? 1 - 2 gune alacagim..
  • kylixturk K kullanıcısına yanıt
    MSZ-FH25VEHZ daha verimli çalışır. Hem -25 dereceye kadar ısıtma özelliği var.
  • VE ile VEHZ uzantılı modellerin görünüşte -15 ve -25 derece farkı ve min max BTU değerlerinde farklar var. Onun dışında verimler aynı. İzmir, Antalya gibi kışın eksiyi görmeyen sıcak bölgelerde yazın ve özellikle kışın elektrik tüketiminde fark yaratır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Fark yaratmaz.
  • İzmir eksiyi görmüyor ?
    Evvelki sene Buca merkezde - 15 ölçtüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meteoroloji derki İzmir 1954 ten beri ortalama en düşük sıcaklık 18.01.1964 de -6.4C.

• quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Meteoroloji derki İzmir 1954 ten beri ortalama en düşük sıcaklık 18.01.1964 de -6.4C.

Arkadaşlar verdiğim değer ocak ayı için. Yıl ortalamasına bakarsanız zaten artılarda.

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 11 Temmuz 2014; 14:37:58 >
  • ARKADAŞLAR İZMİR VE MANİSA DA MSZ-FH25VE İLE MSZ-EF25VEW / MSZ-EF35VEW MODELLERİNDEN ALMAK İSTEYENLER BANA ULAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

arkadaşlar maltepeden varmı? 12.000lik klima alacağım. MSZ-SF35VE

.İstanul maltepemi ?

Ürün ne kadara geliyor . Aklımda ME SRK35 vardı kışın ısınma için ,ama kampanyadan faydalanıp bunu almak daha mantıklı gibi .
  • Kampanyayı kaçırmasam bari yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: dseam

quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

arkadaşlar maltepeden varmı? 12.000lik klima alacağım. MSZ-SF35VE

.İstanul maltepemi ?

Ürün ne kadara geliyor . Aklımda ME SRK35 vardı kışın ısınma için ,ama kampanyadan faydalanıp bunu almak daha mantıklı gibi .

SF Serisi Made in Japan mis diye duydum ama dogru olabilir mi arkadaslar ?

• dseam D kullanıcısına yanıt
    ben açtım sordum ..ürün en iyi fiyatla 2700 tl'ye geliyor ..benim bütçemi oldukça aştığı icin malesef vazgeçtim

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D16.pdf

bu arada ürün srk degil srf ..srk heavy..iklimsadan fiyat alabilirsiniz onun için.

http://www.iklimsa.com/Urunler/Detay/81/SRK35ZJ-S

----------

MSZ-EF35VEW 2900 tl 'ye geliyor 2 tane alınca tanesi

MSZ-FH35VE 3600 tl 'ye geliyor 2 tane alınca tanesi

msz-sf 35 'in neye geldigini göremedim ama ardigimda 2700 tl 'Ye geldigini solemisti bayisi 2 tane alırsak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 11 Temmuz 2014; 22:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ben açtım sordum ..ürün en iyi fiyatla 2700 tl'ye geliyor ..benim bütçemi oldukça aştığı icin malesef vazgeçtim

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D16.pdf

bu arada ürün srk degil srf ..srk heavy..iklimsadan fiyat alabilirsiniz onun için.

http://www.iklimsa.com/Urunler/Detay/81/SRK35ZJ-S

----------

MSZ-EF35VEW 2900 tl 'ye geliyor 2 tane alınca tanesi

MSZ-FH35VE 3600 tl 'ye geliyor 2 tane alınca tanesi

msz-sf 35 'in neye geldigini göremedim ama ardigimda 2700 tl 'Ye geldigini solemisti bayisi 2 tane alırsak..

Kampanya fiyatı
    sf35 2655 TL
    ef35 3582.5 TL

• tano kullanıcısına yanıt
    Maalesef SF serileri japon değil.Tayland üretimi
  • antalya da almak özelden isteyen bana ulaşabilirmi...bonus kart mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 12 Temmuz 2014; 1:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

1 adet 24 lük ve 1 adet de 12 lik inverter alıcam . 2 ortak bulursam uygun olur. antalyadayım.24 m2 lik mutfakta 12 lik 36 m2 lik salonda 24 lük kullanacağım

yok mu antalyadan acil 2 kişi

hocam ben de antalyadayim bize 9000 btu lazım

güncel fiyat listesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

kardeş bende 9000 veya 12000 btu alacağım.antalyadayım. muhtemelen krigamini serilerinden birini.Ama yinede orta noktada buluşabiliriz.aldınızmı ürünü.
    Not:Bu liste fiyatlardan aşağı inemiyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 12 Temmuz 2014; 1:56:09 >

• Sadece şubelerde mi geçerli bu kampanya online satın alabileceğimiz bir yer yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ANKARA hala kime bulamadım, ortaklasa almak isteyen varsa lutfen PM gondersin. Tskler.. FH35 dusunuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.