Şimdi Ara

Mito 1.3 jtdm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene sonuna doğru B segmenti 0 dizel araç almayı planlıyorum. Bir çok marka araştırmasına giriştim (Polo, Fiesta, Ibiza vb...) ancak hiç bir model Mito 1.3 kadar cezbedemedi maalesef...
    Bu araçla deneyimi olanlar paylaşabilirler mi? Çünkü internette gerçekten çok kısıtlı kaynak var bu konuda. Teşekkürler...

• 1.3 motoru sanirim 95hp olanidir, agir ve hantal olan yeni astra J kasalari bu motorlar tasiyorsa, mito`da ucurur.

kesin bir test surusu yapin. segmenteki diger alternatiflerede bir bakin, ama mito iyidir, hatta superdir.
  • D.N.A yok haberiniz olsun 1.3 dizel mitoda. Ama tercihim B sınıfı bir araç olacak ise, kesinlikle mito alırdım.
  • En kısa zamanda bir test sürüşü ayarlamalıyım sanırım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

D.N.A yok haberiniz olsun 1.3 dizel mitoda. Ama tercihim B sınıfı bir araç olacak ise, kesinlikle mito alırdım.

D.N.A olmadığına emin misiniz? Önceden defalarca gezdim sitesini ancak farkına varamamıştım. Gerçekten de kendi sitelerinde de çok net değil City donanım içerikleri. Biraz daha araştırmalıyım sanırım.
    Haklısınız sanırım Birmot'un sitesinde 500 Euro opsiyon listesinde görünüyor. Teşekkürler farkına varamamışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi show_stopper -- 25 Haziran 2012; 19:24:26 >
  • Ben mitoyu tasarım olarak pek sevmem. Hatta alfalar arasında en beğenmediğim modeldir. Ama 1.3 dizelin tüketim değerlerini okuyunca alfanın en mantıklı aracı olduğunu gördüm. Şuan sıfır araç alacak olsam heralde öyle bişey düşünürdüm. sabit hızda 3,3 litre gibi bi tüketimi vardı yanlş hatırlamıyosam. Chiplerseniz bunun altına bile düşebilirsiniz. Bence efsane bi motor olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

Ben mitoyu tasarım olarak pek sevmem. Hatta alfalar arasında en beğenmediğim modeldir. Ama 1.3 dizelin tüketim değerlerini okuyunca alfanın en mantıklı aracı olduğunu gördüm. Şuan sıfır araç alacak olsam heralde öyle bişey düşünürdüm. sabit hızda 3,3 litre gibi bi tüketimi vardı yanlş hatırlamıyosam. Chiplerseniz bunun altına bile düşebilirsiniz. Bence efsane bi motor olmuş.

Ben de aynı fikirdeyim sizinle. Ancak kullanıcı deneyimi çok önemli diye düşünüyorum. Ama maalesef henüz herhangi bir kullanıcı deneyimine rastlayamadım. Sanırım yakın zamanda piyasaya sürülmüş olmasınında etkisi var bunda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 bluehdi 308 eat8
    2 yıl önce açıldı
    W204 1.6 7g Tronic
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KOnfor dışında bide ön torpidodaki kalitesizlik dışında şekil araç....
  • mito city modelinde sanirim 1.3 dizel motorlar var, opsiyon olarak dna alabilirsin, hos bu motor icin ben sahsen dna odemem. cok buyuk fark olmaz.

mito`lar fiat punto platformunda uretiliyor, ama punto deyip gecmeyin iyi araba, inceleme sitelerindede cok cok ovuluyor, bu segmentde mini ile en cok keyif veren arabadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

KOnfor dışında bide ön torpidodaki kalitesizlik dışında şekil araç....

quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

mito city modelinde sanirim 1.3 dizel motorlar var, opsiyon olarak dna alabilirsin, hos bu motor icin ben sahsen dna odemem. cok buyuk fark olmaz.

mito`lar fiat punto platformunda uretiliyor, ama punto deyip gecmeyin iyi araba, inceleme sitelerindede cok cok ovuluyor, bu segmentde mini ile en cok keyif veren arabadir.

Anlaşılan ilk izlenimde araç bir çok kişiden olumlu not alıyor. Yorumlar için teşekkürler bu arada...

• Yukarı!... Yok mudur başka görüşü olan?...
  • bir giulietta sahibi olarak yazayım ;

-sahip olduğu 95hp lik motor ve mitonun kilosunun birleşimi sonucu ortaya çıkan performans C sınıfı 1.6 dizel araçları dize getirir nitelikte
    -yol tutuş konusunda aşmış bir araba
    -çerçevesiz camları , eşsiz arka görünüşü estetik açıdan aracı harika kılan noktalar
    -iç mekan pek hoş değil, punto'dan hallice güzel
    -güvenlik olarak üst düzey güvenlik önlemlerine sahip bir araç
    -dizel ile beraber çok dikkat çekici renkler'e sahip bir araç (sarı)
    -
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

bir giulietta sahibi olarak yazayım ;

-sahip olduğu 95hp lik motor ve mitonun kilosunun birleşimi sonucu ortaya çıkan performans C sınıfı 1.6 dizel araçları dize getirir nitelikte
    -yol tutuş konusunda aşmış bir araba
    -çerçevesiz camları , eşsiz arka görünüşü estetik açıdan aracı harika kılan noktalar
    -iç mekan pek hoş değil, punto'dan hallice güzel
    -güvenlik olarak üst düzey güvenlik önlemlerine sahip bir araç
    -dizel ile beraber çok dikkat çekici renkler'e sahip bir araç (sarı)
    -

Tek olumsuz yön iç mekan kalitesizliği olarak göze çarpıyor. Her geçen gün daha çok ikna oluyorum sanırım. Teşekkürler...
  • İç mekandaki parça kalitesi kendi sınıfındaki Cooper hariç her araçtan iyi. Tasarım ise zevk meselesi. Alfanın en sorunsuz 2 aracından birisi zaten 159 ile birlikte.
  • Test sürüşü talebinde bulundum bakalım bugün. Bir çok sorunun cevabına ulaşacağım sanırım, izlenimlerimi paylaşırım...
  • mito, a1, mini, hatta polo bunlar premium b sinifi araclar, neredeyse c sinifi araclari ile ayni fiyata satiliyor.

eger bunlar arasinda arac alicak olsam, otomatik dizel secenegi onemli degil ise, hic dusunmeden 112bg` lik mini cooper dizel derdim, ama o biraz pahali, bu durumda mito en mantikli secenek oluyor.
  • mini'yi hiç düşünmeden bu listenin başına koymak gerekir ancak mini one'ı saymazsak fiyatlar 53.399'dan başlıyor. a1 52.401 başlangıç fiyatı. mito ise 46.575. Bu sınıfta bu fiyatlara ulaşacağımı tahmin etmemiştim en başta. Şartları zorlayacağım biraz, yıl sonu fiyatlarda biraz aşağı çekilir umudum var açıkcası...
  • insanın araçtan ne beklediğine bağlı..bu fiyata ulaşılabılecek donanımları arastır ve yolda gordugunde ne hıssettıgıne bak karar ver.
    sun roof+park sensoru+sıs Farı+ kendınden kararan dıkız aynaları+cruıse control+17'' alasım jant+ mıto style paket: ınceledım edındım..aynı motorun kullanılldıgı her evde bulunan corsaya bıle 38-39000 deger bıcıolardı o da bos halı.. ben bunu edındım. tercıh rakam stıl estetık fark farklı olma kafa rahtlıgı problemsızlık..
    20000 bınde bır bakım gıttık taze yaptırdık. cevap ve meraklı mesajlar gelırse dataylandırırıs mevzuyu.. saglıcakla.. ben alma derım. herkes alırsa farkımız kalmaz.. julyet o ayarda ılerlıo özellıkle ızmırde... almayında tarzımız olsun kardesımmm.
  • Arkadaşlar,

Ben de 1.6 dizel 120 beygirlik bir Mito sahibiyim. Diğer arkadaşıma katılıyorum, herkes almazsa daha iyi olur :)

Genel olarak söylemek gerekirse araç tasarım harikası... 1.6 Dizel 120 bg 320 nm tork motorunun da performansını tartışmasız çok çok iyi...

herkese Mito'yu tavsiye ederim...

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.