Şimdi Ara

missclick için bi bakabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sezon adc 500 maç vayne 250 maçım vardı sadece adc oynayarak dia5 plat1 takıldım ama bu sene mezun ygs lys öğrencisi olarak oynamadım.Yazın oynamaya başladım ama inanılmaz missclik atıyorum geçen sezon ki oyunumla alakası yok yani kanser olucam bazen double alıcağım yerde missclik de çığır açıp minyon dövüyorum.

Yani demem o ki bu missclik için yapılabilecek bişi yok mu osu falan oynayın diyolar da başka yolu yöntemi yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman.
  • Alışmak. Osu'nun missclick ile pek alakası yok bence
  • anca script var oda yasak
  • Minyonlarin olmadigi yerde a click yaparsin minyonlarin oldugu yerdede sampiyonlara odaklanma tusu vardi onu kullanirsin.

• Hynx kullanıcısına yanıt
    Bu tuşun ayarı nasıl yapılıyor? Teşekkürler.

• Isınman lazım başka çözüm yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Ayar derken anlamadim ,tuslar bolumunde vardir zaten suan hangi tus oldugunu hatirlayamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

klavyende 1 tuşunun yanında üstünde kesme işareti olan bi e harfi var ona basınca oluyor şampiyona odaklanma şeysi

é
  • LaMorel kullanıcısına yanıt
    bencede hocam zamanla azalıcaktır

• Osu el goz kordinasyonuna yararli baya bende gunde 30-60dk osu trainliyorum faydalı baya.
    Bunun dısında maç spamlamadan geçmez

• Ayarlarda sadece şampiyonları hedefle ayarı var, makro mouseun varsa mouse'da bir tuşa ata onu, o tuşa basılı tutunca örneğin minyon ve şampiyon üst üste sen gittin tıkladın minyonu görmezden gelip şampiyonu hedefler oyun bu tuşa bastığında minyon canavar totem vesaire ne varsa görmezden gelir oyun bunların üstüne tıklarsan yürüme komutu olarak alır ya da üstünde şampiyon varsa şampiyonu hedefler
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    hocam ben sadece sağ click ile kite yapıyorum yani önceden yapabiliyodum maç attıkça düzelicektir ben makro mikro ya bulaşmak istemiyorum

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Arkadasin dedigi mantikli makro mouseun yoksa ve missclick olacagini dusunuyosan rakip sampiyona 1 kere sag tikla birak kendi vursun onun disinda a ile oyna sag tikla kite yaparsan komik durumlara dusebilirsin flash jukelari bile cok rahat yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: maykılscofield

hocam ben sadece sağ click ile kite yapıyorum yani önceden yapabiliyodum maç attıkça düzelicektir ben makro mikro ya bulaşmak istemiyorum

makro yapmıcaksın kardeşim makro mousedan kastım ekstra tuşları olan mouse , klavyeden bi tuşa da atayabilirsin ama mouseda ekstra tuşlar varsa ona ataman daha kolay olacaktır yani oyunun sana sunduğu bişey makro falan değil klavyeden bi tuşu mouse a atıcaksın o tuşa basılı tutup sağ click atıcaksın olay bu
  • Vox. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim a kite yi bizde biliyoruz ama ben sadece sağ click kullanıyorum.
    neyse tamam ben anladım zaten sebebini eski mausemin bi üst modelini almıştım sanırım alışamadım

• quote:

Kardeşim a kite yi bizde biliyoruz ama ben sadece sağ click kullanıyorum.
    neyse tamam ben anladım zaten sebebini eski mausemin bi üst modelini almıştım sanırım alışamadım

hocam bilmediğin için söylemedim zaten a+ her anlamda çok avantajı var yavaş yavaş alışmalısın bence a+'ya
  • Vox. kullanıcısına yanıt
    hocam a kullanırken etrafta beliren daire varya range için var sanırım.İşte o daireyi kaldırabilir miyiz o rahatsız ediyo beni

• quote:

hocam a kullanırken etrafta beliren daire varya range için var sanırım.İşte o daireyi kaldırabilir miyiz o rahatsız ediyo beni

Onu bende rahatsız edici buldugum için kaldırdım,kaldırmak için kırmızıyla işaretli yere hangi tuşu kite için kullanıyorsan koy,bende a kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 3 Eylül 2016; 12:45:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Onu bende rahatsız edici buldugum için kaldırdım,kaldırmak için kırmızıyla işaretli yere hangi tuşu kite için kullanıyorsan koy,bende a kullanıyorum

Hocam ben oyunda yeni sayılırım henüz hiçbir tuşa atama falan yapmadım düz oynuyom öyle acaba yardimci olur musunuz bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.