Şimdi Ara

Miss Fortune ile taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • item build alabilirmiyim genellikle cait hemen banlıyorum mf alıyorum vayne falan gelirse eziyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lethality veren 3 itemi al sonra son fısıltı al hareker hizi cizmesini al r ye bas ve sadece izle

• beni bi ezsene mf ile vayne alıcam

lethality kasan bütün adcler auto attack yapmayı beklerken vayne çatır çutur doğruyor
  • Youmu - draktar - karabalta - gecenin kıyısı - son fısıltı - bot

• Kritik build yap bence çok daha güçlü

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MF en güçlü zamanında bile taşıyamaz belli bur dakikadan sonra. Yanima MF Cait ve Ez alınmasından nefret ederim, MF zaman ve emek kaybina uğratır, Cait ve Ez oynayanlar %99 yeteneksiz toxic çıkar...

Yanina gelecek bir support o ADCyi almani istemiyorsa ALMA. Alirsan da Supportu suçlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 22 Mart 2017; 7:10:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alayim ozaman cait mi

• Tristana al
  • Jinx

• mf'i adc olarak oynarsan focus yiyip ölüyorsun supp olarak oynamayı dene öyle daha kolay oyun taşırsın focus yemediğin için herkesi eritiyorsun focus yersende carrylerin eritiyor

http://prntscr.com/emz2fd

kastığım build > eye of the watchers > karşı takıma göre mercury yada swiftness bot > 2-3. itemleri duruma göre alıyorum eğer karşıda çok armor kasan varsa 2. item kara balta alıyorum eğer takımda ap yoksa ve karşıdakiler hp abanıyosa liandry çıkıp kara baltayı bekletiyorum ama 2. 3. eşyalarım hep kara balta ve liandry oluyor sırası oyunun gidişatına göre değişiyor

e maxliyorum

Alınıcağı durumlar;
    -karşıda ap support varsa (nami/karmaya karşı aşırı güçsüz ve işlevsiz kalıyor zyra,malzahar yada janna tarzı aşırı pasif oynayan supportlara karış alabilirsiniz ayrıca alistar/braum gibi şampiyonlara karşıda iyi oluyor)
    -takımında frontline yada yeterince cc varsa

adc oynamaktan çok daha mantıklı bence bi değerlendir

• senbenlekal kullanıcısına yanıt
    hiçbir vuruşu veya etkisi yok

• Ben genelde zırh delme ağırlıklı eşya çıkıyorum. Youmu, karabalta, son fısıltı vs. Kritikli eşya diziliminden daha çok iş yapıyor kanımca. İkisini de dene, tarafını seç

• Mf iş yapmaz diyenleri anlamıyorum. Hicbir sey yapmasa, Tf de düzgün pozisyon alıp u atsa bile maç kazandıran bir herodan bahsediyoruz. Earlyside fena değil q sektirsen tek atıyo zaten. Daha napsın? wayen paklar sanırım sizi

• Düzgün u atman yeterli bence

Benim buildim;

Ebedi, kanasusamış, statik, kara balta, duruma göre bir item, gezgin ya da savaşçı çizmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 22 Mart 2017; 13:45:27 >
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    zırh delme daha iyi

• Zırh deşme bence son nerflerden sonra pek iyi değil. Ve bu build yapacaksan lane de ezilmemek şart. Şuan mfden çok daha güçlü pickler var ve üstüne assassin metasi. Mg mobil değil tek yeme ihtimali daha yüksek. Ben MF ile çok maç taşıdım şu korean build ilk çıktığı zamanlar. Plata kadar. Ama şuan bence o kadar güçlü değil. Hem q nerf yedi.

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Son yamada q nerf ü geri alındı

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.