Arkadaşlar böyle insanlarala aynı havayı soluyoruz, şükredelim...
daha acayip şeyler vardı bundan başka sokak röportajları diye arayın
ok
96... kendinizi rezil etmeyi ne kadar seviyorsunuz kaç yıl önceki röpörtaj. git şimdi sor bakalım aynı yanıtı verecek mi? neden illa bir açğınızı bulmaya çalışıyorsunuz? hem de kendi açığınızı?
videoya gelirsek
quote:
Orjinalden alıntı: Dųŋĸēłħēïť
96... kendinizi rezil etmeyi ne kadar seviyorsunuz kaç yıl önceki röpörtaj. git şimdi sor bakalım aynı yanıtı verecek mi? neden illa bir açğınızı bulmaya çalışıyorsunuz? hem de kendi açığınızı?
videoya gelirsek
Noldu hızlandırılmış kurs mu aldılar...
quote:
Orjinalden alıntı: seboist64
quote:
videoya gelirsek
Noldu hızlandırılmış kurs mu aldılar...
hayır ama gerek tv gerek internet sayesinde genel kültür arttı. aradan 13 yıl geçmiş.
ne kadar çabuk yaşlanıyorum
quote:
Konu biraz toplumun bilgi düzeyini sorgulama yönünde saptı ama neyse...
Ben sadece Mısır Piramitlerinin taşınabilir olduğunu sanan kişilere dikkat çekmiştim
Biliyorum ama eski video
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
videoya gelirsek
ve aradan 10 yıl geçer ;
Şaka gibi
Cumhur Başkanını Tanımıo
Eski meski ama bomba video
Oha adam diyoki bu öyle kolay değil muhtemelen gümrükten yada havalanından getirmişlerdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme