Şimdi Ara

misafirliğe gittiniz evde istenmediğinizi hissettiniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani böyle gidersin evde ki teyze sanki kocasını mutfağa çağırıp " nerden getirdin bunu ,ben sizi çekmek zorundamıyım ? " falan dediğini düşündünüz mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 3 Şubat 2015; 0:48:31 >

• Allaha şükür hissetmedim zaten böyle olayları çok iyi sezerim bişey hissedersem birdha o eve gitmemeye calışırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bi ara hissetmistim

Arkadaslara gitmistim sevgilisiyle ve sevgilisinin arkadasida ordaydi gelsene bisi solicem dedi sonra bunlar geldi su icmeye gittim bende bana dedi ki kiz istemiyor gitsene kanka sonra gel yapti bende suyu bile icmeden kalkmistim bu olayi ne zaman hatirlasam gozume yas gelir cinku bunu yapan cocukluk arkadasimdi neyse ki gorusmuyoruz artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroin Kids -- 3 Şubat 2015; 0:51:00 >
  • Hissettim
    Çok kötü. Bi duygu eve geldiğimde bi saat ağlamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heroin Kids

Ben bi ara hissetmistim

Arkadaslara gitmistim sevgilisiyle ve sevgilisinin arkadasida ordaydi gelsene bisi solicem dedi sonra bunlar geldi su icmeye gittim bende bana dedi ki kiz istemiyor gitsene kanka sonra gel yapti bende suyu bile icmeden kalkmistim bu olayi ne zaman hatirlasam gozume yas gelir cinku bunu yapan cocukluk arkadasimdi neyse ki gorusmuyoruz artik

asosyal olmanın nedeni bu işte ağa bence. 3. ye boh düşer derler ya 3. olmayacaksın . bende arkadaşla atari oynuyordum annesi annen çagırıyor hadi git dediydi ama yalandı çok koymuştu hiç unutmam milletin evine gitmekten utanıyorum

• Öyle hissedeceğim yere gitmem zaten

• Misafirlikte başıma gelmedi fakat bir akrabamızın arabasıyla mecburen uzun yola çıkmak zorunda kalmıştık, mola verdiğimizde araçtan inerken kapıyı normalden biraz hızlı kapatmıştım, isim vermeden ortaya söyleyerek. Kapıları yavaş kapatın diye bağırmıştı. O günden sonra aracım olana kadar amcam hariç eş dost akraba aracına binmedim. Otobüse biner keyifli keyifli giderim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22 yasindayim kimseye misafirlige gitmedim

• artik eskisi gibi degil insanlar hrep birbirlerinden kacar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VECIHI

22 yasindayim kimseye misafirlige gitmedim

Oha

• aa
     misafirliğe gittiniz evde istenmediğinizi hissettiniz mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.