Şimdi Ara

Misafirler Varken Rezil Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Misafirler gelmişti. Evde maalesef misafir çocukları vardı ve hepside benim odamdaydı. Bilgisayar açıktı. Tam bir felaketti. Gürültüden çocukları kendi hallerine bıraktım. PC'yi parçalasınlar artık umurumda değildi çok gürültü vardı. Salona geçtim. Yemeğin hazırlandığını duydum. Biraz rahatladım.

Hani deri koltukları bilirsiniz çıplak ayakla sürttüğünüz an gaz kaçırma sesine benzer. Bu bilgi aklınızın bir yerinde kalsın. Sofra kuruldu herkes oturdu masaya. Yemeği bi güzel yedik. Sevdiğim yemek olduğu için biraz fazla yedim haliyle. Midem şişti. Hafif gazım da var. Bu hafif dediğimi aldırış etmemem beni çok büyük utanca itti. Yılanın başını küçükken ezmek gerek derler ya. Heh işte o atasözü tam buraya uygun.

Zaman geçti içeceklerimizi de içtik. Gazım ağırlaştı. Karadelik oluştu adeta. Hadi kalkayım desem boom. Konuşsam desem boom. Terler akıyor. Bir fikir bulmam gerekiyordu. Tek bir şansım vardı oda zor zar tuta tuta kalkıp geçmek ama sandalyelerden geçilmiyordu. Olimpiyat hareketi yaparak geçiliyordu evimizde sandalyelerden. Çünkü zaten masa zor zar sığıyordu duvara.

İçeceğimi bitirene kadar düşündüm. Sonunda şu kanıya vardım. Eğer ben çorabımı çıkarıp o deri sandalyeye sürtersem ses çıkacaktı ya işte o an o büyük boombayı o araya sıkıştıracaktım ve kimsenin haberi olmayacaktı. Salon koksa bile benden değil o misafir çocuklarından şüphelenirlerdi zaten. Yüzümde pişkin gülümsememle çaktırmadan çorabımı çıkardım.

Çıkarttıktan sonra önce bi denedim. Evet ses çıktı. 10 dan geri saydım

10
    9
    8
    7
    6
    5
    4
    3
    2
    1
    0000000000000

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

Ayağımı sürttüğümde ses çıkmamıştı. Sadece benim büyük gaz kaçığımın sesiydi ve tüm misafirler bana bakıyordu. Sonra ayağımla tekrar deri koltuktan ses çıkarmaya çalıştım. Yine çıkmadı. Ama ayağım nasıl görmeniz lazımdı arkadaşlar hani motorsikletçiler ayaklarıyla bir şeye basıyorya 3-4 kere öyle deniyorum tutmuyor bir türlü. Sonrasında ise misafirler koca bir ejdere dönüşüp bana doğru ilerlediler.

İşte o an evden kaçmak istemiştim.

• Okumayin ejdere donusen misafir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldürdü, tadında olmuş. Tebrik ederim, daha iyileriyle karşılaşma ümidiyle.
  • Fena değil değdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk
  • Maupassant tarzı csb mi bu
  • nick - mesaj uyumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Maupassant tarzı csb mi bu

Aynen hocam biraz olay kattım akışa.
  • Yarısındayken gözüm sonuna kaydı nedense tamamını okumaktan kurtuldum teşekkürler ejderha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabredip okuyanlardanım. Haha çok komikmiş doğrusu çok zor bir durum.ama çok zekice atlatmışsın.

• Ejder mejder vardi ama, anlatim guzeldi.
    Imla kuralina uyan nadir uyelerdensin. Ben bastim artiya

• Emseydin ayağını
    Niye emmedin k?

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Yarısındayken gözüm sonuna kaydı nedense tamamını okumaktan kurtuldum teşekkürler ejderha

• Bence kesinlikle tutması gereken, inanılmaz ve bir o kadar da süper ötesi olan csb yazdım.
  • güldürdun kardeşim. Totona sağlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.