Şimdi Ara

Misafir Oturumuna Deep Freeze Yüklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı arkadaşlarla ortak kullanıyoruz. Her açtığımda bir şey değişmiş oluyor.
    Reklam Programları Tarayıcı Pluginleri falan yüklenmiş oluyor ve bu hiç hoş bir durum değil.

Misafir Oturumu açıp sadece o oturumda aktif olacak şekilde deep freeze kullanabilir miyim?
    Veya alternatif öneriniz var mı?

Cevaplarınızı Bekliyorum.

TEŞEKKÜRLER...

• Onerinizde mi yok arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

Merhaba Arkadaşlar

Bilgisayarımı arkadaşlarla ortak kullanıyoruz. Her açtığımda bir şey değişmiş oluyor.
    Reklam Programları Tarayıcı Pluginleri falan yüklenmiş oluyor ve bu hiç hoş bir durum değil.

Misafir Oturumu açıp sadece o oturumda aktif olacak şekilde deep freeze kullanabilir miyim?
    Veya alternatif öneriniz var mı?

Cevaplarınızı Bekliyorum.

TEŞEKKÜRLER...

okul bilgisayarları öyle zaten bi öğretmen oturumu oluyo bide öğrenci. Öğrencide deep freeze yüklü oluyor. Bence en sağlıklısı o olur.
  • Hocam deep freezi kurdun. Ama o zmn arkadaşların lazım olan bi şeyi indirdiğinde. Bilgisyar kapandığında o bilgiler silinmiş olur. Ya okul bilgisyarlardaki gibi bi thaw space mi ney var öğrenciler bilgilerini oraya kayd ediyo. öle bi bölüm açarsan olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi çocuk

Hocam deep freezi kurdun. Ama o zmn arkadaşların lazım olan bi şeyi indirdiğinde. Bilgisyar kapandığında o bilgiler silinmiş olur. Ya okul bilgisyarlardaki gibi bi thaw space mi ney var öğrenciler bilgilerini oraya kayd ediyo. öle bi bölüm açarsan olur

kafan mı güzel o bölümde deep freeze yok. HDD'yi bölersin ufak bi kısım oraya deep freeze kurmazsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skip-_-60

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi çocuk

Hocam deep freezi kurdun. Ama o zmn arkadaşların lazım olan bi şeyi indirdiğinde. Bilgisyar kapandığında o bilgiler silinmiş olur. Ya okul bilgisyarlardaki gibi bi thaw space mi ney var öğrenciler bilgilerini oraya kayd ediyo. öle bi bölüm açarsan olur

kafan mı güzel o bölümde deep freeze yok. HDD'yi bölersin ufak bi kısım oraya deep freeze kurmazsın olur biter.

Tmm işte thaw space gibi bi yeri açsın ki arkadaşları bilgilerini oraya kayt etsin demek istedim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • format attiktan sonra deep freeze tek oturumda aktif etmeyi denicem. sonucu buraya yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

format attiktan sonra deep freeze tek oturumda aktif etmeyi denicem. sonucu buraya yazarim.

olur hiçbir sıkıntı olmaz kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.