Şimdi Ara

Misafir cocugu geldi bugun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annesi odaya gider gitmez pcye kostu bende o anda pcnin fisini cektim bozuk dedim kapaniyo bole annesine dedi annem acsana oglum dedi anne bilmiyom bozuldu dedim.Annem fisi gorup takti acti.Cocuk oynarken paris hiltonu actim.Bu gecirirken ciglikli kari cikti ben bile korktum.Sonra cocuk daha girmedi odama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış yapmışın aga,
    remote pc android/ios programı bulunsun biligsayarda.velet geldiğinde pcde alta zorno aç, sonra telden velet oturunca bilisayara bağlan ve o sekmeyi aç ve hızlıca aniden odaya gir.ne yapıyorsun sen terbiyesiz,şimdi kalk yoksa anana söylerim de.kalkacaktır tabii çıkıştada anasina anlat
    not:denendi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 2 Mayıs 2015; 0:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergen ergen triplere girmeye gerek yok. Bıraksan çocuk oynasa ne olacak sanki. Bi yerin mi eksiliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Ergen ergen triplere girmeye gerek yok. Bıraksan çocuk oynasa ne olacak sanki. Bi yerin mi eksiliyo.

Benim binlerce lira verdiğim bilgisayarımın klavyesine, faresine hayvan gibi vurup, kırıp, bozacak şekilde anlamadan/etmeden basarsa; kasamı tekmelerse, kulaklığımı kırarsa, monitörüme o çikolatalı elleriyle dokunur ve çizerse evet bir yerim eksilir! Biz o yaşlarda lego oynardık lego! Şimdi 2-3 yaşındaki bebelerin eline tutuşturmuşlar bir iPad...

ASLA VE ASLA MİSAFİR ÇOCUKLARINA BİLGİSAYARINIZI TESLİM ETMEYİN!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.