Şimdi Ara

Mis Bardak Ayran 200 ml. 35 kuruş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırında patatesli tavuğun yanında çok güzel gidiyor meret :D Yarın 6 adet daha alıcam. 14 Nisan'a kadar bitiririm herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Markette kesin geçerli mi hocam bilginiz var mı bilgisiz personelle tartışmak istemiyorum ne zaman gitsem yok değildir diyip denemiyorlar bile.

Alıntıları Göster
    hocam dün akşam sipariş verdim 10 kaleme yakın malzeme.
    sabah 11 de getirdiler yarısını iptal etmişler yok diye :))
    iptal edilen tutar kartınıza iade edilmiştir yazıyor kuryenin getirdiği a4 kağıdında.çıktı almışlar .imza attım
    ama arkadaşa kuryeye acıdım yani yürüyerek gelmiş bir daha sipariş vermem.migros gibi arabayla değil. şok market eve 430 metre

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam dün akşam sipariş verdim 10 kaleme yakın malzeme.
    sabah 11 de getirdiler yarısını iptal etmişler yok diye :))
    iptal edilen tutar kartınıza iade edilmiştir yazıyor kuryenin getirdiği a4 kağıdında.çıktı almışlar .imza attım
    ama arkadaşa kuryeye acıdım yani yürüyerek gelmiş bir daha sipariş vermem.migros gibi arabayla değil. şok market eve 430 metre

Alıntıları Göster
    Bizim hemen aşağıda da Şok durum şu ki hocam bir türlü cepteşok'tan sipariş veremiyorum. Firfox ve Chrome'da hatta Opera'da denedim ödeme tuşuna bir türlü basılmıyor, mobil uygulamada da giriyorum bilgileri 3D giriyorum yukarıda söylediğim hatayı veriyor. Masterpass'imde acaba kredi kartı değil banka kartı ekli diye mi böyle bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bizim hemen aşağıda da Şok durum şu ki hocam bir türlü cepteşok'tan sipariş veremiyorum. Firfox ve Chrome'da hatta Opera'da denedim ödeme tuşuna bir türlü basılmıyor, mobil uygulamada da giriyorum bilgileri 3D giriyorum yukarıda söylediğim hatayı veriyor. Masterpass'imde acaba kredi kartı değil banka kartı ekli diye mi böyle bilmiyorum..

Alıntıları Göster
    hocam uygulamayı güncellediniz mi? veya dediğiniz gibi karttan da olabilir. ekli olan kartı silip başka kart ekleyip deneme imkanınız yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 29 Mart 2020; 23:32:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam uygulamayı güncellediniz mi? veya dediğiniz gibi karttan da olabilir. ekli olan kartı silip başka kart ekleyip deneme imkanınız yokmu

Alıntıları Göster
    Evet hocam yeni indirmiştim zaten.
  • acaba kampanya ne zamana kadar geçerli?
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    aynen:d
  • Üreticisi kim olmuş hocam?önceden Yörükoğluydu sanki?

• muscako kullanıcısına yanıt
    Fimar mı ne olması lazım.Yörükoğlu değildi yok,Ak Gıda sonra Aynes yalnız ufak pet 330ml olan ve 1,5lt olanlar henüz Aynes.Yörükoğlu eskiden çok iyiydi evet,elde üretildiği zamanları bilirim de şimdilerdeyse beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 30 Mart 2020; 14:28:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Girdiğim saatten geçe kalırsam alamıyor muyum siparişimi?

CEPTE ŞOK’tan vermiş olduğunuz siparişler, seçmiş olduğunuz saatte teslim edilmeye hazır olarak, uygun saklama koşullarında bekletilir. Siparişiniz teslim için hazır duruma geldiğinde iletilecek bilgi mesajından mağaza kapanış saatine kadar siparişinizi teslim alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 30 Mart 2020; 4:23:40 >
  • kocaeli başiskelede bir bimde 200 ml adedi 45 kuruşa 2 koli aldık.
    hem de üreticisi EKER.
  • düneyn mahalledeki a101 skt 08/04/2020 olan 1 litrelik sek aryanları 1,95tl den sattı
    2 litre aldım lezzetliydi
  • Şimdi birde eve sipariş çıkarttılar 50-100 tane sipariş geçip eve isterler Mağazada çalışanlar paletle götürür artık ayranları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 9 Nisan 2020; 23:44:44 >
  • abi ortalık çok fena ya. fırıncı bile ekmek satamıyo herkes kendi yapıyor. yani her sektör bi bismillah diyo noluyoz.
  • Arkadaşlar bende geçen bimden aldım bakın bugün kapalı ürünü açtığımda içinden ne çıktı üstü küf olmuştu ilk defa böyle bişey ile karşılaştım kapalı paketin içi nasıl böyle olabilir 14 gün vardı Skt nin bitmesine Mis Bardak Ayran 200 ml. 35 kuruş

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Şimdi birde eve sipariş çıkarttılar 50-100 tane sipariş geçip eve isterler Mağazada çalışanlar paletle götürür artık ayranları
    10 adetle sınırlıydı ben geçen aldığımda

• isml38 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belirtilen saklama sıcaklık değerinin üzerindeki bir ortamda kalmış olabilir.
    Ürün üzerinde belirtilen saklama süreleri, ürün uygun koşullarda saklandığında sağlanabilir ancak.
  • geçen haftasonu ben de mopaş marketten sek marka 300 ml olanını 50 kuruştan aldım.
    sanırım skt yaklaşan partileri elden çıkarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 10 Nisan 2020; 12:7:2 >
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu yazacak kişiyi bekliyordum :)
    Dolabımda bozulan ayranı kutuplara sürmek lazım dostum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.