Miray mı Orbital mi Aydın mı?
1 Mobil
-
-
Aydın öneririm ötekileri çözmedim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aydın'ın soru bankası, orbital'in denemesi.
_____________________________ -
kolay-orta miray-----orta orbital-----orta-zor aydın
sen karar ver.
EDİT:Türkiye birincisinin çözdüğü Aydın kimyayı senin seviyen düşük iken çözmen o çözdü diye çözmeye çalışman saçma olacaktır.
Eğer seviyen yüksekse zaten böyle bir soru sormazdın.
özet olarak:SEVİYEN NE İSE O.
iyi çalışmalar sınav arkadaşı.
Tavsiye istedim düşük seviye ilan edildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bittimkalmadım -- 29 Ekim 2020; 18:52:34 >
miray yayinlari , aydin yayinlarina ait.
aydin yayinciligin daha kolay bir alt yayin cikarma sebebi nedir sence
Kardeşim aydın daha iyi de geç niye ima falan yapıyorsunuz pişman oldum sorduğuma yemin ediyorum
kimya basit bir ders düşünmene kendini zorlamana gerek yok aydın alabilirsin soruları otalamadır kimi zaman sınava göre daha üst sorular sorar seviyorsan böyle zorlanmayı alınır onun haricinde ben kendim palme kullanıyorum soru sayısı gayet yeterli ama soruları çözen hoca çok güzel çözüyor ondan seviyorum bu kitabı ama seviye falan boş bir durum kimyada bana kalırsa zaten 10 tane soru çeşidi var en zoru ne olabilir ki fiyatlarına bak birde incele kitapları içine sineni al çözümlerine de dikkat et ama o önemli
Aydına zor zor diyip gezinenler asıl düşüklerdir kardeş işine bak
yok hocam yanlis anladiniz. sadece aydinin sinav seviyesinde olmadigini bu yuzden elestiri alip yeni ,daha sinava yonelik bir alt yayin cikardgini soylemek istedim. biraz yanlis anlasilmis kusura bakmayin
Miray aydinin kolayi, birini cozmek yeterli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin -
vasat değilsen direkt aydın alıp çözebilirsin, zor da değil aslında aydın kimya
Orbital denemesi iyi ama soru bankasını ben beğenmedim.Miray alacağına aydın al zor da degil.Tercihim aydın olur ama bence aydından önce 3d'ye de bir göz gezdir.Libgende pdfsini bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanım olsaydı muhtemelen önce orbital(çok akıcı bir kitap) çözerdim sonra aydın çözerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
orbital kolay mı gerçekten yukarıdaki arkadaş koymuş ya ortaya
bende zaten mor fen bilimleri var onun yanına bir tane daha alacağım aydının organik fasikülü var 11de vardı sıkıldım kısaca çözmek istemiom aytsini
palme de çözdüm orbital düşünüyordum üstteki yorum kuşkulandırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 30 Ekim 2020; 23:13:31 >_____________________________ -
Ben geçen sene sadece orbital kısmını çözmüştüm kolay bir kitap değil ama fen bilimleri veya aydın gibi çözerken hissettirmiyor da
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Tavsiye istedim düşük seviye ilan edildim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı