Şimdi Ara

Mirai DML-522W100 - Bu fiyata 22' Widescreen LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Mirai DML-522W100 - Bu fiyata 22' Widescreen LCD

Mirai DML-522W100, 5ms tepki süresi, 700:1 kontrast oranı, DVI girişi, 2x2W gömülü speaker, 170 derece yatay ve 160 derece görüş açısı ile kağıt üzerinde oldukça yeterli özellikler sunuyor.

Ön tarafı gri, arkası siyah plastikten imal edilen DML-522W1002' ün kontrol paneli montitörün alt tarafına konumlandırılmış. Kontrolünün biraz zor oduğu belirtilen bu panel, çok detaylı ayarlar olmadığından dolayı fazla kurcalamak zorunda kalmayacağınız için önemli bir sorun teşgil etmiyor. Monitörün ayağı sabit, yani herhangi bir yükseklik yada dönme ayar bulunmuyor. Bu fiyata sahip bir monitörden beklenmeyecek bir özellik olsa da, en azından yükseklik ayarı eksikliği yeri geldiği zaman sorun olabiliyor.

Mirai DML-522W100 - Bu fiyata 22' Widescreen LCD

Uygun fiyata ortalama üzeri televizyon ve LCD monitör üretimi yapan Mirai, 22'' lik bu modeli ile ne kadar başarılı bir ürün ortaya koymuş diye soracak olursak, Trustedreviews yaptığı incelemede monitörün malzeme kalitesini fiyatı göz önüne alındığında yeterli diye belirtirken, görüntü kalitesini aynı seviyedeki bir Dell marka LCD ekrandan biraz daha kötü şeklinde belirtmiş.

Monitör hakkında yorum sörf, ofis uygulamaları ve ara sıra oyun oynayanlar için ideal duruyor. Görüntü kalitesi ortalamanın biraz altında kalsada, aynı çözünürlük ve boyutu sunan diğer üst seviye markalardan daha düşük fiyata sahip olması monitörü çok cazip hale getiriyor..

mavi de 340 dolar + kdv den satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 12 Haziran 2007; 11:33:35 >

• Bu fiyatta 22" olması gerçekten çok güzel hyundaı 22" ile karşılaştırıldığında nasıl acaba?
    Piyasaya yeni giren bir ürün acaba kafada soru işareti bırakıyor.Piksel garantisi varmı acaba?
    Fİyata bakılarak iyi bir ürün bence zararı olucağını sanmıyorum sonuçta 2 yıl garantisi var.
    ürün bence bu fiyatta alınmalı:)
  • gigatek de 320$+kdv üyelere
    ölü piksel garantiside varmış öyle yazıyor
  • nakitte %15 indirm varmış. 289 + kdv ye geliyo. acaib fiyat hemde 22"
  • quote:

@KUZEY

quote:

nakitte %15 indirm varmış. 289 + kdv ye geliyo. acaib fiyat hemde 22"

Link verebilirmisin?

Sorumun cevabı:
    quote:

15 Haziran a Kadar %25 İndirim Teknolojix Mağazalarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 12 Haziran 2007; 17:34:07 >
  • Dün bir satıcı 22 inç monitör araştırırken bana bu monitörü gösterip "piyasada şu an için başka lcd 22 inç yok, arasanız da bulamazsınız" dedi (oha). Bu seviyede monitörler (22inç, geniş ekran) 6-7 senede bir alınır, görüntü kalitesi bir yana sağa sola bile çeviremeyeceğiniz, açısını ayarlayamayacağınız bir lcd monitörü kullanmak kolay olmasa gerek. Ben evdeki crtyi bile sık sık oturuş konumuma göre ayarlıyorum da.
  • Bu monitoru Mavi bilgisayarda reyonda gordum.Gayet güzeldi. ama 19" wd in kasası daha iyi tasarlanmış.
    Chi Mei de fena bir LCD panel üreticisi değil. (Mirai, Chi Mei'nin ürünü).
    Garanti politikası da beni biraz rahatlattı.Mavi bilgisayar 1 yıl olu piksel garantisi verdi. Chi Mei'de bir cokları gibi ISO Class-II standardını belirliyor.

Garanti politikası için link:
    http://www.mirai.eu/Download/documents/ice_pages_documents/0/MIRAI%20Pixel%20Policy.pdf

Özetle 3 ölü piksel, ya da 8 kısmi-ölü piksel, ya da 5x5 lik bir alanda 3 kısmi olu piksel.
    Bu ekranda 1764000 (1.7 milyon) piksel oldugunu düşünürsek, sanki bu riski almak mantıklı geliyor.Ayrıca Mirai 3 yıl da garanti veriyor.

L1960TR-BF'den sonra,hadi bir de burdan yakın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün mavi bilgisayarda gördüm, fena değil. 540ytl etiket koymuşlar. samsung 226bw alıcekken aklımı karıştırdı diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

bugün mavi bilgisayarda gördüm, fena değil. 540ytl etiket koymuşlar. samsung 226bw alıcekken aklımı karıştırdı diyebilirim

Eğer bu ürünün fiyatı 540 ytl ise bence çok kafa karıştıracak bir durum yok zira netsiparişte a panel 226 bw 580 ytl . (gerçi şimdi tekrar baktım 597 gözüküyor.) Monitör çok sık aldığımız bir şey değil,özellikle de bu boyutlarda. O yüzden ne kadar ucuz olursa olsun ben olsam 22 " ler arasında bu markayı tercih etmem.(üstelik sağa sola dönememesi nedir yahu ) Böyle bir şey alınacaksa samsunga,hp ye vs. yönelmekte fayda var.
  • mavi mirainin bu modelinde

0 Ölü piksel garantisi! 1 yıl birebir değişim garantisi! 3 yıl yerinde servis! veriyormuş.

satılmadı anlaşılan
  • Valla 1 haftadır kullanıyorum, memnunum.
    Detaylı bir inceleme yapacağım, bekleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.