Şimdi Ara

Miragent Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu set nekadar para yer çok yiyecek gibi her parça için 4m falan questler zormu anlatırmısınız değermi bu sete?

• yada önerebileceğinz ucuz bi set ? :D
  • Miragent veya Fenris set Oyunu en iyi idarelik silahı dır Bunu yapmanı tavsiye ederim ama 4. parça questi zor. meslek 449 istiyor birde proclama işi varki işte o gecmezse can sıkıyor. ama gecerse her turlu heryerde idare eder .
  • miragent hertürlü heryerde idare eder ? sen 1.7 de kaldın sanırım ? neyse bence arkadasım onunla okadar ugrasıp 1000 lerce mob oldurup okadar para ve zaman harcıyacağına bol bol udas a git udas set yap yada sw set yap hepsini geç arena ticket lerini kaçırma düzenli yap zaten 1 ay içinde eternal 2 condisyonlu set yaparsın. + kastıgın ap ler ile ap takılarını yaparsın yawaş yawas. iyi forumlar.
  • Ah ulan ah bilmiyorsunu şu setin değerini. O set hala daha bir cok setten daha iyi . ben o setle 50 ap set 55 eternal spear kastim . bilmiyorsunu şu setin değerini birde title var ki o title la değer benim görüşüm.

+2 speed
    +2 a.speed
    +2 c.speed
  • 3.0 patch gelsinde o zaman gorun fenrissiz adam kalacakmi serverda
  • bide o var 3.0 da gelecek olan set için fenris title istiyor queste başlamak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkda +8 Shell
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bimemmi fenris setin değerini bilirim tabi uçma zamanı +7 bastım saatlerce uçuyorum fenrisler ile :)) title sine dicek bişi yok o kestigin adamlar mal miş oynamayı bilmeyen adama full eternal versen ne olcak benim demek istediğim fenris yapama kadar yeni başlamış bi oyuncu daha kolay ve daha iyi setler yapabilir 3.0 da da kimse 50 lvl fenris set yapmıyacak çünkü amerika serverinda oldugu gibi 3.0 dan sonra 1 ay gold pack satın alana hediye edicekler... tabi bu benim şahsi fikirim hiçbir gerçeklik yanı yoktur sadece tahmin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemete -- 2 Mayıs 2012; 10:22:26 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.