Şimdi Ara

Miracle in Cell No 7 - Hücre 7 Mucizesi (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hücre 7 Mucizesi / Miracle in Cell No.7 (2013)

http://www.imdb.com/title/tt2659414/

Galiba film beni uzun süre etkisi altında bırakacak.Ne yalan söyleyeyim,gözlerim doldu.Böyle içim burkuldu da bir garip oldu.

Sanki elimde tuttuğum bir kuş gibi;açsam uçup gidecek,sıksam ölecek...

8.5/10
     Miracle in Cell No 7 - Hücre 7 Mucizesi (2013)

• filmi daha yeni bitirdim. ortalamanın üzerinde, ilk başlarda hikaye karışık gelsede ortalarda komedi ve sonunda dram dolu, keyifle izlediğim bir film oldu.

güney kore sinemasını severler kacırmasın.

7.6/10
  • Dram ve komedinin iyi bir harmanı
  • çok güzel film izleyin kesinlikle
    8/10
  • Fena ağlattı, tavsiye.
  • Beni çok fena etkiledi. İzleyeli üç gün oldu ama hâlâ etkisinden çıkamadım. Mutlaka izleyin. Ağlamamak mümkün değil.
  • Beni pek etkileyemeyen bir film malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajım kalsın,listeye aldım..
  • Bu nasıl filmdir böyle demek üst sıralara çıkmasa forumda haberimiz olmayacak yıllardır böyle salya sümük ağlatan filme denk gelmedim selpak yetmedi resmen izleyin 10/10 bu filmde ağlamamak için ruhsuz olmalısınız başlangıçta ben de tık yoktu ama sonraki kısımlarda film salya sümük bıraktı beni

Arkadaşlar son bölümlerde idama giderken adam elbisesinin arkasında yazılar vardı ne yazıyordu orada işin biraz duygusallığıda oradaydı sanırım aydınlatırsanız beni sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperdi.....
  • Ne güzel filmdi bu ya... En kısa zamanda tekrar izleyeyim. Şiddetle tavsiye
  • Güzeldi, tavsiye

• Mükemmeldi. Ön planda baba kız ilişkisini, arka planda ise adalet ve güç arasındaki bağı anlatan bir film. Özellikle baba kız ilişkisi ile can damarımdan vurdu beni. Yer yer güldüren ama sonunda salya sümük ağlatan bir komedi/dram filmi. Komedi unsuru biraz daha geri planda, tadında kalmış. Dram unsuru ise filmin sonuna doğru tavan yapıyor. Öyle ki kendinizi daha fazla tutamıyor, salıveriyorsunuz. Gözyaşı bezlerinizi çalıştıracak bir film. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.

• Ağlamasın artık gözler kurusun temalı on numara güney kore filmi hala izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir. 10/10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer izlemediyseniz mutlaka izlemeniz gereken bir filmdir.

• Filmi ilk çıktığında izlemiştim. Çok duygulanmış hatta gözümden yaş gelmişti.

Ama filmin içeriğini çok fazla hatırlamıyorum özellikle sonunu hiç hatırlamıyorum. Spoiler içinde kısaca anımsatabilecek biri var mı?
  • Filme eleştirel yaklaşmadan izlenmeli yoksa tadı alınamaz.

Özetle gece gece duman etti

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Filmi ilk çıktığında izlemiştim. Çok duygulanmış hatta gözümden yaş gelmişti.

Ama filmin içeriğini çok fazla hatırlamıyorum özellikle sonunu hiç hatırlamıyorum. Spoiler içinde kısaca anımsatabilecek biri var mı?

baba biraz çatlak , işlemediği suçtan hapis yatıyor sonu idam kaldıkları koğuşa küçük kızı gizlice sokuluyor falan sonra idam ediliyor baba
  • izleyelim bir ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

izleyelim bir ara

bir ara değil hemen izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.